Hirdetés

Aktív témák

• DBAtti

aktív tag

válasz csny75 #6615 üzenetére

Szia!

A fentebb linkelt oldalt (Headroom) a sok szép és érdekes átviteli grafikonnal én is megtaláltam annak idején. Aztán meghallgattam sokmindent, és vettem egy fejhallgatót. Nem azt, amelyiknek a "legjobb" volt a grafikonja (és nem is biztos, hogy a legjobbat választottam).

Tudniillik nincs legjobb :N ! MINDENKI A SAJÁT FÜLE SZERINT DÖNTSÖN, aki teheti. Tapasztalatom sajnos nincs az AD700-assal, de ilyen kaliberű fejeseket szalonokban általában ki lehet próbálni hozott anyaggal. Ott eldől minden.

De tessék továbbnézni a listát a checkboxoknál.. van itt
    Frequency Response
    Harmonic Distortion of a 500Hz Sine Wave Input
    Impedance Versus Frequency
    Isolation Response with White Noise Input to Monitor
    Square Wave Response 500Hz
    Square Wave Response 50Hz

ezek éppolyan fontos adatok lehetnek. És az egész kavarcban van valami, összefüggés, amit egy nagyonsokváltozós egyenletrendszerrel valaki talán fel tudna írni. És akkor jön hangszín, érzékelés, érzetek, blablabla.

Példa: Sennheiser PX100 vs AD700
    Gondolod, hogy a PX100 a valós életben szebben szól a kb 500-6000Hz-es tartományban?
    Szerintem nem véletlen kerül az AD700-as annyiba amennyibe. Nem kell sokat adni az ilyen táblázatokra. Persze lehet, hogy tényleg nincs benne elég mély :U

Kívánom a legjobbakat, bármi mellett is dönts! Utána már úgyis az lesz a legjobb ;]

Aktív témák