Aktív témák
-
PuMbA
titán
Találkozó utáni gondolataim (csak az érdekesek):
Grado SR225: Akármilyen forrás alá nyomtam, nagyjából 20mp-ig bírtam ki. 2-3kHz-nél valami akkora kiemelés van, hogy leolvad a fülem.
Sennheiser HD540: Ezt sem bírtam hallgatni, a gitár és a dob szintén kinyomta a fülem az előbb megadott tartományban.
AKG K601: A hangja a természetes helyett a világos besorolást kapja a kicsit sok közép és középmagas miatt (legalábbis én inkább már így hallom). A mélyre továbbra is azt mondom, hogy mennyiségileg jó, de néhol azért csak bántja valamennyire a fülemet. A részletességébe, terébe és kényelmébe továbbra sem tudok belekötni, mindegyik kiváló.
Shure SRH440: A legtöbbet ez volt a fejemen. Az összes fejhallgató közül nekem a leghallgathatóbb: kicsit kevesebb a mély, mint a K601-ben és 50Hz alatt már szinte semmi sincs. Közép: 500Hz körül kis emelés, 2-3kHz-nél kis süllyesztés. Középmagas: nagyjából 5-9kHz-ig nagyobb süllyesztés. A magasak is másak, de ott nem voltam képes megállapítani a pontos különbségeket. Az első pillanatban már jött a "wow" faktor: "jéé, ez semennyire sem bántja a fülem, még a laptopom integráltjáról sem". További hallgatás után: "úúú, micsoda énekhangok, ilyet sose hallottam még" ezután pedig "és ilyen jó magast sem". Kipróbáltam a laptopom integráltjáról is és onnan is meglepően jól szólt, de azért az MSII-ről és a Canamp klónról jobban odavágott. Nem olyan kényelmes és nincs akkora tere, mint a K601, de a részletességét és hangminőségét hozza és számomra természetesebb, jobban összerakott hangzást ad. Ha csak a hangot nézem akkor én azt mondom rá, hogy veri a K601-et.
HD800: A Shure után volt a fejemen, de elmaradt a "wow" faktor, egyszerűen nem hatott rám semennyire. Hallgathatósága a K601 szintjén van, hasonlóan világos de természetesen technikailag sokkal jobb. Jobban tetszettek a Shure közepei és magasai (ezzel együtt a "Shure énekhangja" sem volt sehol).
K1000: "Wow" faktor: brutális tér, de ezen kívül technikailag a HD800 szintjén van. K601-nél kicsit jobban szelte a fülemet a középmagas és a magas, hasonlóan világos hangzású, emiatt megint csak az lett a végeredmény, hogy jobban tetszenek a Shure közepei és magasai.
Beyerdynamic DT990: Hiába emel ki nagyon, nálam egy szinten van hallgathatóságra a K601-gyel. A karaktere miatt nem volt sokat a fejemen, ez nem az én világom.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest