- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Szóval én egyáltalán nem értem ezt a 32MP-es szenzort az R7-ben. f/5.6-nál már diffrakció miatt elkezd lágyulni a kép, szuperdrága optika kell, hogy tűéles legyen a 32MP.
Hagyták volna 24MP-en, bőven elég lett volna. Az R6-on a 20MP miatt tehetsz rá jóval gyengébb optikai felbontóképességű obikat.... jó az R7, de azért egyes dolgokat nem igazán értek, hogy miért. Egy 24MP-es bemozdulásra kevésbé kényes szenzor, egy valamivel jobb mechanikus zár, akkor lett volna kiváló
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Third party obikkal együtt azért a Sony-nak van a legtöbb obi jelenleg szerintem.
A 33 MP meg pont annyival több a 24-nél, hogy bőven tud még belőle croppolni.@ #59594zsolt19900:
Én ezekből vagy egy használt Fujit vennék (fentebb leírták) vagy betennék egy Sony a6000 + Sony 10-18 f4-et a választékba. A keretből bőven kijön, kicsi, és egyáltalán nem rossz képminőség. A Canonnal ellentétben (1.6x) a Sony cropja csak 1.5x, ami azt jelenti, hogy a 10mm-es "végen" nyersz egy mm-t, ami tök király.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Sefter
veterán
Tegnap kicsit szűkítettem a választékot ár alapján.
Ezek férnének bele:
Sony A7 III + Sony 85/1.8 + Sigma 150-600
Canon R6 + Canon 85/2 + Canon 70-300 (nem találtam árban jobb alternatívát)
Nikon Z6 II + Sirui 85/1.4 + Tamron 150-500
Melyik lehet a jó választás? Obik alapján a Sony, viszont az a legöregebb váz...
Megéri bérelni 1-1 napra a váz+ tele kombókat vásárlás előtt[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
Neck
veterán
Nem vagyok biztos benne, hogy maga az obi le tudna követni ettől sokkal nagyobb FPSt folyamatos fókusz alatt...
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Laby
őstag
Alapból Canon-t szeretnék, hacsak nem beszél le róla valaki ész érvekkel.
R7 aps-c szenzorral, és “csak” f4 objektívvel nem leszek nagyon korlátozva a napfényhez? Habár a legtöbb témámat kint szeretném fotózni, de azért az extra rövid záridőre is sokszor szükségem lehet, nem csak fényes nappal.
Plusz gondolom APS-C + f4 azért nem a legjobb bokeh páros?!Annyival jobbak a MILC-ek zajosságban, hogy még így is lenyomja a 6d Mark II-t + egy f2.8-as objektív párost?
Köszönöm, hogy segítetek!
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Laby
őstag
-
Laby
őstag
Ez az EF-RF adapter tényleg semmilyen negatív hatással nincs semmire? Totál ugyan az, mintha vennék ugyan azt az objektívet RF bajonettel készítették volna el?
Tamron 70-200mm f2.8 g2 ami teszteket olvasva nekem a legjobb ár/érték arányú objektívnek tűnik, és így igazából könnyedén használhatnám azt is adapterrel, mindenféle minőségromlás vagy egyéb negatív hatás nélkül?!
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
haruspex
aktív tag
Meg leseket építenek, etetnek, és napokat, vagy többet rászánnak a dologra.
Keress rá Máté Bencére pl. De kezdésnek megteszi Neked egy olympus em5 mkiii, egy oly m.zuiko 70-300, és egy pana 12-32, vagy 12-60.
Ez egy kicsi kompetens szett, egyedül egy fényerős objektív hiányzik belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Szerintem tükrösön ez volt a praktikus leosztás (tükör akna felett a kereső), így ez terjedt el.
Most már semmilyen ok nincs arra, hogy fent középen legyen a kereső.
-
Neck
veterán
Én is jobban szeretem a rangefinder leosztást (bal felső sarokban van a kereső), de sajnos nem olyan elterjedt. A7C-n gondolkodtam, de annyira kevés gomb van rajta, hogy a7III lett a vége. Kényelmetlen is egy kicsit az EVF, de tudok vele élni.
-
pandur99
aktív tag
A tükrösök miért esnek ki? A fotósok nagy többsége a mai napig DSLR-rel fotózik. Mind dobják el a gépeiket? Mindent meg lehet csinálni még hosszú ideig tükrössel, amit tükör nélkülivel, sőt, számtalan előnyük van, például az objektívbőség, a hosszú akkuidő stb.
Olyan ez, mintha annak, aki ma autót akar venni, csak elektromosat ajánlanál.[ Szerkesztve ]
Ne vegyél kutyát! Fogadj örökbe!
-
Nana, az eredeti kérdés úgy szólt, hogy nem muszájból veszem, szóval ha valami durva feleslegesség lenne, akkor nem venném.
A banding úgy tűnik, kezelhető. Sajnos elég kevés olyan RAW-ot találtam, amin tényleg látni, de azon nagyon nehezen tudtam előidézni; ez az egyik. Kikapcsolt line noise filterrel sem látszik, csak 100% kontraszt esetén, ha elhúzom az expókorrekciót kb. +3-ba. Illetve úgy tűnik, ez konkrét gépek hibája lesz, gondolom voltak gyengébben sikerült szenzorok.
Vagy a RT 5.8 már szűri alapból (a dokumentáció szerint kifejezetten a 750D-t nem ismeri, Sony-kat inkább).
A kiszemelt konkrét gépet pár nap múlva megyek megnézni, nyilván akkor erre figyelek, tiszta eget fényképezve remélem látszani fog, ha baja van.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Ez mekkora kivágás? Álló vagy fekvő kép? Az előbb szedtem le sample RAW-okat, és agyig tolt kontraszttal nem tudtam előidézni.
Ez tényleg durva, főleg mert tiszta égen minden kis kosz, stb. is látszik.[ Szerkesztve ]
-
Na ez már érdekesebb. Mondjuk asztrofotó esetén van heavy post-processing
De olyanokat is olvastam, hogy a 800D-re is panaszkodnak ilyen miatt.
(Az meg már az első hibrid AF rendszereknél fura volt, hogy hogyan pótolják ki a szenzoron az AF érzékelők helyét.)Illetve a Rawtherapee tud PDAF sorszűrést, ami nem a legjobb megoldás, de van.
Meg 99%-ban úgyis RAW-ban mentek.[ Szerkesztve ]
-
Ja, ahogy írtam, végtelen pénzből nem 750 lenne
Az egy vilklámfotózás első képe volt, ott esett le, hogy Auto ISO-n volt, fókusz manuálon, stb.
A Sigma 170-500-am úgyis csak manuálban működik normálisan, de az AF visszajelzés már sokszor beszívatott. Elvileg a 750-ben a 7D fókuszrendszere van, inkább csak a módokat fogták vissza.Nincs annak a szenzornak amúgy semmi baja
Az alsóbb kategóriás Sigma obik (amik pl. nekem vannak, az összes ) AF-a tényleg baromi pontatlan. Nem értem, hogyan csinálják, de manuálban sokszor bőven jobb képeket lehet velük összehozni, mint az AF.BTW ez volt a kérdés, hogy mennyivel jobb - ennyivel, de ezek talán együtt számítanak. 550D-vel nem lettem volna előrébb, de ezzel remélem leszek.
-
Persze, azt tudom.
A felbontás csak annyiban lényeges, hogy gyakran kell vágni is, meg alapból nagyobb felbontású kijelzők vannak ma 2012-höz képest, és egy erőseben szűrt képen már nagyon kijönnek a minőségi hibák. Szóval nem _csak_ a felbontás, nem _csak_ a magasabbra tekerhető ISO, hanem számomra sok kis tényező indokolná a váltást. (Jobb az AF rendszer is, ami a f6.3-as 170-500-zal azért lényeges - OK, elvileg a 750D is csak f5.6 körül működik jól, de gondolom felette is pontosabb.
Meg azért pár éven belül csak lesz majd jobb obi is.[ Szerkesztve ]
-
Linkelek majd 1:1 RAW kivágást 1100D-ből...
Viszont a 750D ISO25600-ára felhúzott RAW az 1100D-ből, az érdekesen néz ki... (Meg kétszeres felbontás, amiből jobban tudok leméretezni is...)
Mondjuk szerintem az a kidolgozott kép annyi, hogy elmentették JPG-ben, szűrés nélkül.A felbontás nem minden, de azért jó lenne feljebb lépni. Meg az is olyan, mint az ISO, nem erőből kell kevés fénynél jó képet alkotni, de nem árt, ha van.
[ Szerkesztve ]
-
A 70-300, 170-500 cseréje együtt elég sok lenne
Meg attól még a madarak, stb. nem mozognak lassabban.
És a felbontás is marad 12MP, ami 10 éve még oké volt, de mostanra már 4K cuccokon nézik a képeket.Maga ISO-t nem tudom, itt hogy nézték, de ha megnézem, 6400-on a 750 sokkal kevésbé zajos, 25600-on meg még mindig max. ugyanannyira... (Pixinfo-s tesztképeket néztem mind a kettőről, meg saját képeimet is tudom nézni 1100D oldalon.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Neck
veterán
...illetve, ha százezreket költesz új rendszerre, két régi obi csak akkor befolyásoljon (szerintem), ha amúgy jó (és drága) objektívekről van szó. Tehát egy 30 ezres régi fix meg egy fényerőtlen kitzoom miatt nem éri meg ragaszkodni egy rendszerhez. Különösen, mivel még adapterezni is kell majd őket.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Van hozza rapattinthatos. Nekem az eleg. Inkabb az zavar, hogy nincs vaku, meg evf egyszerre, de nem is biztos, hogy kell az nekem. Csak mondjuk abbol a penzbol pont tudnek venni egy objektivet, annak lehet, hogy tobb hasznat vennem. Mondjuk egy 30mm Sigmat, vagy egy hasznalt, 105mm-es macrot, vagy valami.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
MittuDomain_
őstag
Ez most menyire komoly?
Nem éri meg a felárát? Nagyon-nagyon-nagyon szeretek esti várost fotózni, ezért komoly a szándék. Az 50mm f1.8at leejtettem és gazdasági totálkár. Valahol szorul és nem tekeri a fókuszmotor, MF-ben még lehet használni, de ott sem esik jól áttekerni azon a részen.Arra gondoltam, akkor már 1.4et veszek helyette, Viltroxot, a tesztek alapján fotózni van olyan jó mint a Canon, videózni nem akarok vele.
Ha viszont tényleg nincs értelme, akkor féláron egy másik 1.8 jöjjön inkább.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Rapid136
őstag
Amig elég az m42 :-)
Ha már vetitőzni akarsz, vagy bármi más egyéb Minolta MD, Canon FD vagy más egyébet használnál, ott már tükrös nem játszik.
És akkor nem beszéltünk az élességállítás problémáiról, meg a méretről sem.Sony A9 + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."
-
Neck
veterán
-
Neck
veterán
-
Rapid136
őstag
Hacsak nem vesszük előnynek a legolcsóbb, legelérhetőbb fullframe manuálozós gépnek az első A7-et.
[ Szerkesztve ]
Sony A9 + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."
-
krezna
tag
Nem ragaszkodom a DSLR-hez, igazából a használt gépektől sem ódzkodom, viszont miután nem értek olyan szinten hozzá, lámaként könnyen becsaphatnak, és ahhoz meg drága lenne egy 30-40.000 expos gép. Miután a gyermekeket szeretném fotózni, nyilván egy jobb fényerős obi is kell majd, célszerűbb volna olyan gép felé mennem, ahol van elfogadható áron objektív is. A gx 80-hoz, vagy a d7200-hoz milyen jó fényerős "olcsó" objektív az ajánlott?
Forza Milan!
-
PociAti
őstag
Részletekbe nem mennék bele, de most tudtam meg, hogy holnap reggelig meg kell hozni a döntést. Nem a helyzettel kell foglalkozni, hanem a maximumot kellene kihozni a helyzetből.
Most a "Best cameras under $500" videókat és műszaki oldalakat nézegetem, ahol ezernyi olyan szempont alapján vetik össze a kamerákat, melyek általában számomra nem relevánsak. Mégis, a sorok között olvasva, - korábbi tapasztalataimat alapul véve - kell a végén optimális döntést hozni.
-
-
-
tvamos
nagyúr
En ugy tudom, az A6300, A6500 mar jobb... Nem vagyok nagy Sony-s, de muszaki parameterek alapjan tetszettek ezek a gepek. Probalgattam oket, de kopik az emlek sajnos, csak arra emlekszem, hogy az A6000 olyan kelletlenul kapcsolt be, es fogta meg a fokuszt a sotet uzletben.
Az A6400 mar teljesen mas teszta, Nagyon sokat gyurtak rajta. Tokre jo lett. De ez mar sok penz...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
WhiteWalker
nagyúr
Perpill nem találtam számomra megfelelőt , beérném akár 1200/1300D-vel is ha lenne.
Meg ragaszkodom ( annyira nem , de ha van olyen opció akkor legyen) a kijelző kihajthatósághoz , ami a 250-be és a M50-be is benne van. Inkább hitelre hoznám el , mint egybe ekkora összeget kiadjak.
-
426os
őstag
@vond: Köszönöm, ránézek a Panára is.
@PuMbA: Alapvetően két érvem van a MILC mellett: jövőbemutatóbbnak tűnik számomra, illetve kisebb fizikailag. Nekem egyelőre ennyi elég volt a döntéshez
Alapvetően olyan gépet vennék (és ezért is használtan), hogy ha viszonylag hamar váltanék, akkor kevesebbet bukjak rajta. Ezen kívül kezdőként nem árt, ha egy elterjedt gépről van szó, aminél ha valami problémába ütközöm, hamar kiderülhet, mi a bibi.
.
-
vinczetibor
aktív tag
Mondok egy példát az élet más területéről.
Teljesen természetesnek tartjuk, hogy a nők szépítkeznek. Átszínezik a hajukat, meghosszabbítják a szempillájukat. Úgy festik ki a szemüket, hogy nagyobbnak látszon. Az ajkukat szintén nagyobbnak, arányosabbnak, élénkebb színűre festik. Olyan melltartót vesznek fel, amivel nagyobbnak, formásabbnak tűnik a mellük. Olyan cipőt vesznek fel, amivel formásabbnak és hosszabbnak tűnik a lábuk stb. stb. stb. Másnap reggel, amikor felébredek mellettem a nővel, nem tudom, hogy hogy került oda és ki az, mert meg vagyok győződve róla, hogy még sosem láttam...
Kb. ez a problémám a digitális fényképezőgépekkel is.
A gyártók az emberi szépérzéknek megfelelően módosítják a képeket. Apró, de sok változtatást hajtanak végre, hogy minél jobban tetszen az embereknek. Az a legsikeresebb az eladásokban, aki a legtetszetősebb fotókat készítő gépeket gyártja, mert mindenki azokat akarja megvásárolni.
Olyan gépet keresek, ami a lehető legkevésbé próbálja "felturbózni" a képeket, vagy amelyiknél elérhető a nyers kép, mielőtt a gép szoftverje elkezdené megszépíteni az eredeti képet. -
Rapid136
őstag
A kérdés hogy meddig, nyilván nem hónapokról beszélünk, de előbb-utóbb bekövetkezik.
És miután egyre több lesz az eladó objektiv a tükrös rendszerhez, ez kiméletlenül elinditja az árak visszafordíthatatlan csökkenését.
Még egy darabig menni fog az adapterezés is, de ahogy több nativ lencse jön ki, ez sem végleges.
Majd térjünk vissza 5 év múlva erre a beszélgetésreSony A9 + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."
-
Rapid136
őstag
Viszont durva az értékvesztés hosszútávon DSLR fronton, mig az A6000 évek óta tartja a használtpiaci árát.
Az áron kívül semmilyen előnyt nem tudok már felhozni a tükrös rendszer mellett, a nagyobb gyártók saját maguk alatt vágták a fát az olcsó műanyag, kicsi és sötét keresőjű gépekkel, amikkel elárasztották a világot. Az emberek bedőltek a DSLR lufinak, hogy az a "fényképezőgép"...Sony A9 + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."
-
tirszin
senior tag
"APS-C szenzor jó képet produkál ISO3200-ig :) A csúcs szenzorok pedig ISO 6400-on is használhatóak."
Kinek, milyen minőségi igényei vannak és milyen érzékeny a szeme...
Nekem az 5D mk3 is csak iso 2000-ig elfogadható.
Egyébként az M50 - nél elhazudnak iso-ban kb 1 lépcsőnyit. Iso 200-nál annyira érzéketlen, mint az 1D vagy az 5D iso 100 körül! :(Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
lehet az 5d-ről beszél
de itt egy full szétesett apsc milc iso1600 metró, sz@r cri-s lámpákkal, erős kontraszttal
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tirszin
senior tag
"M50 sehogy, mert egy kártya slotos."
Ez érdekes, mert mindkét dslr vázam dupla slotos, de 15 év alatt asszem 1x volt benne 2 kártya. Miért ne lehetne 1-el dolgozni, nem értem ezeket a fura sztereotípiákat!? 😮Kb mint az a gondolat, hogy sportot csak sorozat módban lehet fotózni. :D
Most fejeztem be egy 2 napos bringaverseny fotózását, majd mutatok képet, ami, mint az összes többi aznap, 1 expo volt.Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
kigyi_23
addikt
Na mondjuk ezt nem figyeltem akkor még jobban gáz a helyzet. Eddig is csak bukott az RP ahányszor szóba kerül most meg aztán már nem is alternatíva. Kipróbálni nem tudom itt a környéken nincs én meg távol lakok mindentől is. Szinte minden nap melózok ezért néztem főleg spec-ből az adatokat, de vásárlás előtt mindenképpen teszteket bújtam volna.
Neck: Akkor marad a spórolás, BF-re várás, talán lesz valami jó akció. Vártam, hogy páran majd meg akarnak szabadulni az R-től akik váltanak mondjuk 5 vagy 6-ra, de aztán rájöttem valószínűleg nem sokan lehetnek, mert aki arra vált az nem valószínű, hogy R-t használt
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Neck
veterán
"Vigyázz a MILC specifikációkkal, mert egyáltalán nem válthatod át DSLR specifikációkká."
Azért ez így nagyon pongyola megfogalmazás - a specifikációk nagy része egy az egyben hasonlítható.Kigyi_23: Én azt mondanám, ha már veszel, ne RP-t vegyél, nem rossz váz, de nagyon kiherélte a Canon sajnos, a legjobb része a FF szenzor, és ennyi.
Tegyél még mellé egy keveset, és nézz Nikon Z6-ot, Sony A7III-at, esetleg Canon R-t. És mindenképp ülj fel a MILC vonatra, élvezni fogod, teljesen megváltoztatja a fotózást, hogy a keresőben egy rakás info elérhető, van szemfókusz, eShutter a hangtalan fotózáshoz, stb. Lásd a fenti wall-of-textet, amit leírtam az 55527-es hozzászólásomban.[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Valóban ezek igazak bár hozzászoktam a súlykülönbséghez hiszen az 550D amit sokat használtam ugyanezt produkálja minimálisan nehezebb csak az RP-nél. Akksi az mindig fáj, de hát ez van kell tartalék belőle ez nem fog dönteni max kényelmetlen amikor eddig nyugodtan lehetett fotózni most figyelni kell erre is. 5fps-t tud az jah hát igen manapság már kevés a 6 is szerintem és a sporteseményeken ne tudd meg mennyit szívok is vele. (ok eddig 3 volt, de minőségi előrelépés a cél és racionálisan a legjobb ár/érték arányban választás). Időjárás állóság annyira nem mérvadó elrakom, ha esik akkor is ezt tenném, ha bírná. Ha kell akkor meg zacsi van rajt nem szép, de 10 évet kihúzott szóval hatásos.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Neck
veterán
Anélkül, hogy megsértenék valakit, szerintem ez inkább azt mutatja, mekkorát esett a tükrös gépek ára, és nyomott áron is nehéz eladni manapság. Ez egy 300 ezres váz volt.
-
kovsol
titán
Azért az SD kártyának megvan, hogy hány írást bír ki max. Aki ebből él az jobb ha vesz minden évben zsír új kártyákat, főleg ha milliónyi képet lő egy év alatt. Fölösleges megvárni míg teljesen elhasználódik a kártya. (minden kártyának/pendrive/SSD megvan hány írási ciklust bírnak el a cellák)
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Neck
veterán
Ez nálam nem számít kiherélésnek. Nem profi, hanem a hobbi szegmens csúcsgépe. De nem lett kiherélve az AF, az akku, az IBIS, etc... De ez itt nagyon off amúgy.
-
grigo
őstag
Mindig van aki ráér
És előadás és előadás között is van különbség. Mindenki látott már szerintem adatfelolvasást órás időtartamban amit a Wikipédiáról is össze lehetett volna szedni.Meg olyan interaktívat is, hogy két óra is elrepült. Ezért kérdeztem mik a gyakorlati tapasztalatok, mert olvasni azért még én is tudok. Ezek szerint jól ezek a napok. Nekem ennyi elég, nem rosszból kérdeztem.https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest