- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
PociAti #56582 üzenetére
Makró objektív nem túlzás, inkább alap tárgyfotónál. DSLR-el kifejezetten nem lesz élvezetes tárgyfotózni MILC ellenében, az a tükör baromira útban van, folyton fel-le kell csattogtatni, nézd meg felhajtott tükörnél tud e élességet állítani... Úgy tűnik egy belépő gép, +kitobi az elképzelésed akkor nincs más lehetőség, mint azt venni.
-
MrChris
nagyúr
válasz
PociAti #56576 üzenetére
Mekkorák azok a tárgyak? Mert ha kicsik pl óra akkor oda makró obi kell. A kitobi 30cm-es közelpontjával szenvedős a tárgyfotózás, részleteket megmutatni meg végképp elvérzik. Valamint még jó pár cucc kell, rendes stabil állvány sokszor bele is fogsz rúgni (nem videó fejes), tárgysátor, vagy azt helyettesítő felületek (utóbbi szenvedős), szórt műfény (alapnak kettő db), ezeknek is kell állvány.
Gépvázból praktikus a forgatós kijelző, mert jóval könnyebben ellenőrizhető ahogy a tárgyat állítgatod.
Olyan rendszert vennék amiben meg is tudom venni valamelyik makró objektívjét, ha már csereobis. -
PuMbA
titán
válasz
PociAti #56578 üzenetére
Ez ilyen. Ezért szokták mondani, hogy látatlanba ne vegyünk gépet. A jókat olvastam róla, ezért megveszem dolog gyakorlatilag annyit jelent, hogy más majd tudja helyettem, hogy nekem mi a legjobb. Ilyen sajnos nincs.
A többiek segítenek, de Panasonic GX8 vagy 80 / Canon M50.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged