- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
vihartigris #59359 üzenetére
Szerintem is érdemes.
-
csacsi77
senior tag
válasz
vihartigris #59128 üzenetére
Biztos nem fogytak olyan jól az APS-C vázak, aztán kell valami vevőcsalogató dolog. Én örülök neki. Ha most kéne vázat néznem, akkor már számításba vennék APS-C Canont is a 18-50 f/2,8 miatt.
-
TCr
veterán
válasz
vihartigris #59027 üzenetére
Milyen hátrány érhet ezzel (Sony FE 28-70), ha a nem fullframe A6000-re teszem?
-
TCr
veterán
válasz
vihartigris #59027 üzenetére
-
elfelejtette
veterán
válasz
vihartigris #59011 üzenetére
Szia!
Ami miatt szeretnék cserélni, illetve előrelépni:
-a MILC gépeknél Live View üzemmódban gyors kép készítés, a D3300-on rettenetesen lassan készül el a kép, főleg ezért is használom a keresőt
-magasabb ISO-n is kevésbé zajos képek (a D3300-hoz képest)
-fejlettebb AF több fókuszponttal
-kihajtható, dönthető kijelző, főleg apró növények fotózásához
-objektív hibák korrekciója -
Pocford
csendes tag
válasz
vihartigris #59001 üzenetére
Néztem a Canon RP-t is de a milcektől kicsit tartok. A kis mérete miatt nem túl jó a fogása, illetve az átalakítóval együtt már jóval drágább, mint ez a két masina. Illetve az aksija sem bír ki túl sokat.
Vagy nem jól gondolom? Elvileg az RP-nek ugyanaz a szenzora mint a 6D mark II-nek, ha jól tudom. -
kisharsany
aktív tag
válasz
vihartigris #58969 üzenetére
Annyira azért nem. Adapterrel az összes EF objektív rámegy és semmi hátránya nincs a plusz súlyon kívül.
-
sarkany92
tag
válasz
vihartigris #58894 üzenetére
[link] talán most
-
Neck
veterán
válasz
vihartigris #58796 üzenetére
A szoba vonalai akkor is görbülnek, ha nem volt jó a kőműves
Bocsi, de sose voltam még olyan házban, ahol minden derékszög derékszög volt
-
válasz
vihartigris #58503 üzenetére
Nem feltétlen. Az elmúlt 10 évben ugyan mindig Canonom volt, de ennek ellenére nem zárkózom el más gyártóktól sem, ha nem kell a fél vesémet eladnom, ha objektívet vennék.
-
ZS3NI
őstag
válasz
vihartigris #58488 üzenetére
Huhh, pont erre volt szükségem. Kösz szépen!
-
simes
csendes tag
válasz
vihartigris #58253 üzenetére
ez itt komoly kerdes? …. en pont azt talaltam meg amit kerestem
-
válasz
vihartigris #58253 üzenetére
Szerintem, hogy nagyobb legyen az érzékelő a gépben.
-
Gaben92
őstag
válasz
vihartigris #58196 üzenetére
Kizárásos alapon akkor nem lesz használva -30-ban.
Nem ez az elsődleges szempont amúgy csak felénk Finnországban akad hideg azért.
-
rbkzndrs
tag
válasz
vihartigris #58091 üzenetére
Tegnap voltam MM-be ott tetszett az A6000 és az m50 mk2 is. A Canonban tetszett, hogy ki lehetett hajtani a kijelzőt, hasznosnak tűnt az a funkció ezért picit afelé hajlok.
Esetleg van még olyan bolt ahova érdemes lenne ellátogatni? -
Varoz
addikt
válasz
vihartigris #58066 üzenetére
Nem leszólni akartam, direkt ezért is munkásbakancs, mint céleszköz. De ma már abból is van műanyagos, kevláros ami könnyebb.
De ha azt nézem, hogy obival együtt könnyebb a gépem, mint egy jobb DSLR váz, érthető, hogy mire célzok. -
KrAt
veterán
válasz
vihartigris #58033 üzenetére
Köszönöm, akkor lehet abba az irányba nézelődök
Amúgy a kitobi + 70-300 mennyire ördögtől való kombó?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
vihartigris #58022 üzenetére
pedig ők se újak, a Micron (igen, az öreg Micron) képalkotó divíziója volt önállósodás előtt.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
vihartigris #58020 üzenetére
rossz link, így jár aki sok oldalt megnyit
[link] "Further, the Nikon D7100, Nikon D7200 and Nikon D5200 all have sensors made by Toshiba, and the sensors in the Nikon 1 cameras were made by Aptina."
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
vihartigris #58018 üzenetére
A6300-ban imx284 van, ami közel áll hozzá az a d33/5300 imx193-al. [link]
7200 az Toshiba 5105.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
vihartigris #57673 üzenetére
Jó ötlet, köszönöm!
-
Lomha 8V
addikt
válasz
vihartigris #57659 üzenetére
Nagyon élvezek most piszmogni vele és minden percben rácsodálkozok valamire. Holnap éles bevetésre megy, úgyhogy legalább középszar szintre kell hoznom magam.
-
tvamos
nagyúr
válasz
vihartigris #57649 üzenetére
Ugy oke, akkor nekem is kene!
-
Lomha 8V
addikt
válasz
vihartigris #57633 üzenetére
Az az igazság, hogy szeretnék molyolni vele. Gyerekként volt egy Zenit 12XP gépem, amihez megvolt a gyári objektív és volt hozzá egy hosszú, ilyen nagylátószögű objektív. Imádtam állítgatni, próbálgatni és ezt szeretném most is. Talán kicsit szentimentális vagyok.
-
wms
senior tag
válasz
vihartigris #57633 üzenetére
+1
-
wms
senior tag
válasz
vihartigris #57629 üzenetére
+1
-
wms
senior tag
válasz
vihartigris #57599 üzenetére
+1
-
wms
senior tag
válasz
vihartigris #57595 üzenetére
Jogos!
-
ULPIUS
őstag
válasz
vihartigris #57554 üzenetére
"...felesleges bármit is ajánlani....Fogdoss meg egy pár gépet, amelyik kényelmes és belefér a keretbe azt kell megvenni."
Alapvetően nem ez lett volna a lényegi része a kérdésnek de azért köszönöm a tippet, viszont biztos, hogy nem ez alapján fogok gépet választani. (mellesleg újonnan már nem kapható gépeket nem igazán tudom, hogy hol kéne megfogdosnom?) Ha van egy kis markolat és középen van a VF, nekem az már elég, tudom, hogy egy kis váz sosem lesz olyan ergonomikus, mint egy nagyobb dslr pl., de az is nyilvánvaló, hogy vannak különbségek milc és milc váz között, tehát amit te állítasz az általánosítás és pontatlan.
Arra lettem volna kiváncsi, hogy az elmúlt évekből, (használtan max 200ezerig) melyek azok a kifejezetten ajánlott vázak, amik tudva levő, hogy jól sikerültek és közkedveltek azóta is.
Gyorsan írtam ide egy kérdést, hátha kapok néhány konkrét típust amire érdemes ránézni és akkor kifejezetten azoknak néztem volna utána.
Azóta közben utána olvastam egyébként és úgy tűnik a fuji x-t30 lehetne az egyik befutó a jelenlegi elképzeléseim szerint. -
PuMbA
titán
válasz
vihartigris #57537 üzenetére
Normális hely nekem azt jelenti, hogy ahol a profi vázakon van: Sony A9-1, Canon R6-5-3, Nikon Z6-7-9. Ha annyira baj lett volna már rég szóltak volna a profik, hogy hé, középen ez így nem jó nekünk, tegyétek csak a szélébe.
Zaji: Gondoltam, a legtöbben a specifikáció felé húznak
Én már ezzel megjártam párszor, szóval csak a saját kipróbálás utáni véleményem a dontő.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
vihartigris #57537 üzenetére
Canonnal nem igazan volt lajka fele rangefinder body
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
vihartigris #57502 üzenetére
Mindenképp új legyen minden.
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
vihartigris #57400 üzenetére
Köszönöm! Tradicionális cég készíti... és nem olcsó. De minőségi.
-
Yoyoyo
tag
válasz
vihartigris #57315 üzenetére
Tervben van, eddig sajnos nem találkoztam S-10-zel, csak a tesztelők írták, hogy jobb a fogása, főleg nagyobb kéz esetén, mint nekem
Talán lesz majd valami jó akció Fujiéknál. -
capulet75
addikt
válasz
vihartigris #57301 üzenetére
Nem elvárás h cserélhető legyen, de nem baj ha az.
-
TayRol
nagyúr
válasz
vihartigris #57194 üzenetére
nem, ezek nem az én átfogásaim.
-
TayRol
nagyúr
válasz
vihartigris #57190 üzenetére
rendben, köszi!
-
Kobe
veterán
válasz
vihartigris #56996 üzenetére
Nomenklatura nekem meg regrol maradt meg
MILC ek vilagabol abszolut kimaradtam.
Szoval cserelheto objektives fullframet keres
-
Teasüti
nagyúr
válasz
vihartigris #56941 üzenetére
-
LaCeeN
tag
válasz
vihartigris #56896 üzenetére
Koszonom a valaszod
Engem is az bizonytalanitott el, hogy fenykepezogeppel tobb "munkaba" kerul egy jo kep elkeszitese es nehezebb elerni a siker elmenyt. Nem ugy mukodik mint az instagram... es nem fogja egy algoritmus feljavitani ugy a kepet mint iPhone-nal.
A koritesrol nem is beszelve, ha az ember nem AUTO modban szeretne fotozni es utana meg utomunkat is vegeznie kell egy szoftverrel.
Beszelek vele rola
-
Neck
veterán
válasz
vihartigris #56876 üzenetére
Jah, kérem, ha mindenki teli áron vásárol, akciók nélkül
Én pl soha nem vennék ilyen értékű cuccot, ha nem historical lowest áron megy.Én kérek elnézést, itt Németo-ban, ahol én élek (hivatalos garival, nem szürkén) a döntés úgy nézett ki, hogy 1299 EUR + 850 EUR (α6600 + Tamron 17-70) vs 1440 EUR + 600 EUR (α7III + Tamron 28-75) - ez utóbbit vettem Decemberben, nekem ennyibe van a szett. Tudom, r*****k meg.
Gondoltam, megosztom, hogy attól még, hogy most ennyi, nem mindig ennyi. Magyarországon se mindig ennyi.
Egyébként, hogy on is legyek, szerintem teljesen felesleges a kérdezőnek bármit vennie, mivel szvsz még nem kristályosodott ki, mit is szeretne, csak a GAS viszi előre.
Simán lehet, hogy a jelenlegi gear mellé vett fényerős fix (ha már tudja, melyik gyutáv kell) lenne a jó megoldás.Csak elvittük a topicot más irányba.
-
Mirman
őstag
válasz
vihartigris #56876 üzenetére
Plusz ne ugorjunk már át az azon a tényen hogy az A6600 már megvan neki.
-
Stefanie
tag
válasz
vihartigris #56834 üzenetére
Elsőnek elég valami alap obi is, majd később bővítem ahogy nő majd az igényem
-
Stefanie
tag
válasz
vihartigris #56832 üzenetére
Is-is, ami megfelelőbb
-
PuMbA
titán
válasz
vihartigris #56709 üzenetére
Én 10-18-aztam, de lecseréltem Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM-re. Jobb a képminőség, a gyorsabb USM fókuszálás és a +1 EV
Hátránya a stabi hiánya, de ez nem érint engem.
-
haruspex
aktív tag
válasz
vihartigris #56709 üzenetére
Ha van rá keret a 11-22 megérheti a felárát az átfogása (és a mérete a) miatt. 90% ban kirándulási ez már ki ált egy kitobit is.
-
pandur99
aktív tag
válasz
vihartigris #56667 üzenetére
Ma már DSLR vázat jó szívvel nem tudjuk ajánlani = ezt írd csak a saját nevedben, mert pl. én tudok jó szívvel DSLR-t is ajánlani, és gondolom, vagyunk így még néhányan. Én pl. Nikonnal fotózom, és nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig 2 nikonosság között volt Fujim és Olympusom is. Persze azokat is tudom ajánlani, ha éppen az az ideális az illetőnek.
-
kovsol
titán
válasz
vihartigris #56661 üzenetére
Az nincs.
-
kovsol
titán
válasz
vihartigris #56657 üzenetére
Hogyne tudna.
A6100 pont ugyan úgy tud elektronikus zárt használni, mint az A6400 és A6600.Senkit ne keverjenek meg a számozások.
Régi széria: A6000 6300 6500
újak: A6100 6400 6600 -
ratkaics
senior tag
válasz
vihartigris #56549 üzenetére
Hát, igazság szerint a pénz még nem konkretizált. Előszőr az érdekelne, hogy milyen megoldás létezik, illetve milyen áron.
Az állatszemfókusz nem biztos, hogy "mindenható", a nem túl nagy tapasztalatom szerint ugyanis a madár sokszor nem is felém néz. -
nikkor
aktív tag
válasz
vihartigris #56523 üzenetére
Már korábban is gondoltam arra, hogy jobb lenne egy semleges nick név. De úgy tudtam, hogy nem lehet lecserélni a tagsági fokozat elvesztése nélkül. Mondjuk, nem lenne nagy veszteség.
-
haruspex
aktív tag
válasz
vihartigris #56485 üzenetére
Nem támadásképpen, az a szenzor borzasztó, alapból is, pláne, ha dolgozni is kell vele, egyszer használtam, nem volt jó . A 24-es Canon már sokkal jobb. + a kérdezőre reagálva az M50 szolgáltatásokban, és keresőben is egy jóval jobb gép.
-
Neck
veterán
válasz
vihartigris #56485 üzenetére
Ok. Mea Culpa. Nincs meg az 1 FÉ, de közel van. Mondjuk 2/3.
Egymás mellé téve a 100D sokkal zajosabb.Az a6100-nak megvan az 1 FÉ
-
Neck
veterán
válasz
vihartigris #56482 üzenetére
Azért az 1 fényérték zaj csökkenés nem annyira apró...
Az m50 megeszi reggelire a 100D-t (Rebel SL1) -
haruspex
aktív tag
válasz
vihartigris #56482 üzenetére
Azért a 100d-ben még a régi 18mp-s érzékelő van, onnan azért az m50 érezhetően jobb lesz szerintem.
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
vihartigris #56480 üzenetére
Talán abban reménykedem, hogy jobban szűri a zajt mint a 100d illetve a MILC-eknél a szenzor segíti a fókuszálást ezért elvileg nem fordulhat elő, hogy egy "külsős" gyártó objektívje (Tamron, Sigma) front/back fókuszos lesz.
-
PuMbA
titán
válasz
vihartigris #56231 üzenetére
Ha jól tudom az A9II már a Canon megoldását használja, tehát leereszkedik a zár
Minden gyártónak át kéne vennie ezt és problem solved.
-
kacsento1
senior tag
válasz
vihartigris #56194 üzenetére
Most volt. Igaz nem dupla csak 75%. Bár a6400 nem szokott cashbackben lenni.
-
laci06
senior tag
válasz
vihartigris #56181 üzenetére
Inkább fotó, de videó is lesz néha biztosan, 80%-20% mondjuk.
-
Wizard8
tag
válasz
vihartigris #56080 üzenetére
Esetleg érdemes lehet a legolcsóbb Fujifilm x-a5 elindulni és ezekhez beszerezni ezeket? Tényleg elég kezdő vagyok, nagyon megköszönném ha adsz pár konkrét tippet
-
Neck
veterán
válasz
vihartigris #56046 üzenetére
Azt már csak hobbiból csinálom
-
MittuDomain_
őstag
válasz
vihartigris #56028 üzenetére
OMG
Én a saját Meike adapterem 7e-ért vettem Aliról és teljesen oké. (Igen, EF-M - EF-S, az jóval könnyebb szitu, de akkor is.)
-
Ijk
nagyúr
válasz
vihartigris #55960 üzenetére
Nem zártam ki csak felkaptam most a fejem a 450-es árra a Z5-nél.
Ha jól értem A7III most 600k e-nél, és abból még 100k visszatérítéses promó vonatkozik ha regisztrálom Sonynál. Az 50k különbség pedig nem olyan nagy.
Pontosabban 90k lesz mert csak vázra ha jól látom csak 60k a visszatérítés. -
Pendragon911
aktív tag
válasz
vihartigris #55919 üzenetére
Köszi az infót!
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
vihartigris #55905 üzenetére
Rendben van, köszönöm, akkor használtan ilyen árkategóriában már elvileg akár jót is ki lehet fogni?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
vihartigris #55841 üzenetére
eppenseggel a linearis motor + ois-re gondoltam, de a rumors se tudja meg, mi lesz.
-
kovsol
titán
válasz
vihartigris #55841 üzenetére
És 17mm-en?
-
Freerider89
tag
válasz
vihartigris #55832 üzenetére
kirándulás, portré, családi esemény. kb ezekre kell.
-
Freerider89
tag
válasz
vihartigris #55822 üzenetére
Canon eos 80d
canon 17-55 2.8
canon 50 1.8vs
Fuji X-T2 / X-T20
fuji 18-55 2.8
nagy fényerős fix 50Az érdekelne, hogy vajon tud e olyan jó lenni a fuji mint egy canon DSLR szett.
-
skater86
tag
válasz
vihartigris #55733 üzenetére
Igen, meghallgatok mindent. Azokat még ennyire sem ismerem, ezért nem írtam.
-
Richie86
senior tag
válasz
vihartigris #55723 üzenetére
Így már értem.
Mennyivel kellene az 50 ezret megemelni, hogy valami használhatót kapjak? Melyik gyártót ajánlanád? A feleségemnek Canon van. -
Richie86
senior tag
válasz
vihartigris #55721 üzenetére
Mi miatt tartod ezt jobb megoldásnak?
Nekem a MILC kategória azért tűnik szimpatikusabbnak, mert ugyanúgy cserélni lehet az objektíveket, de kisebb, könnyebb, kecsesebb talán.
De nem vagyok meggyőzhetetlen.
Az általam megjelölt árszegmensben lehet valami használt kezdő tükörreflexes masinához jutni? -
s4tch
veterán
válasz
vihartigris #55609 üzenetére
Szerintem is óriási türelem és sok keresgélés kell hozzá, hogy ennyiből meglegyen a kit. Viszont ha kitartó az ember, összesen ~150-200 euró körül ebayről lehet vadászni Fuji X-M1/X-E1 vázat és valamelyik XC alap zoomot. Ez képminőségben a mai napig pöpec, AF-ben, videóban és felbontásban nincs a mai új vázak szintjén. Hasonló a helyzet az aprón épp kapható Sony A5000 kittel.
-
m3ss
veterán
válasz
vihartigris #55576 üzenetére
egyik 287 masik 400 arukereson. es akkor a dofrol meg nem is beszeltunk...
-
s4tch
veterán
válasz
vihartigris #55451 üzenetére
Viszont ahogy írtam, csak új jöhet szóba.
Oké, amit én találtam 200 alatt, új, és van benne evf: A6000 kit és T200 kit. Előbbi öreg és gyenge a kit obi, utóbbi e-infin és gyenge a kit obi.
Ezekhez képest viszont egy D3500 kit + 35mm f1.8 sem gyászos kompromisszum. MFT kínálatot nem ismerem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vihartigris #55447 üzenetére
Igen? Lyaly.
Okés, köfi, akkor csemegézek tovább a DSLM-ek között. Köfi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vihartigris #55440 üzenetére
Értem, köszi szépen, akkor körbenézek.
-
wms
senior tag
válasz
vihartigris #55430 üzenetére
Köszi, tudtam, hogy számíthatok Rád!
-
wms
senior tag
válasz
vihartigris #55428 üzenetére
Gratula, jó lesz!
Bocsi, ez Devilstudionak akart menni!
-
Devilstudio
tag
válasz
vihartigris #55426 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
vihartigris #55417 üzenetére
Én is arra gondoltam, volt is olyan üvegem m43 alatt. Erre mondtam, hogy jellegtelen a képe, de éles, és gyors. Na meg olcsó.
-
haruspex
aktív tag
válasz
vihartigris #55392 üzenetére
Igazad van, elnézést, legalább egy néhány-at illett volna odaírnom.
-
Speeedfire
félisten
válasz
vihartigris #55385 üzenetére
Szerintem se. Egy jó 70-200-on még agyalok, hogy nem lenne rossz. De nem áldoznék annyit most rá.
-
Speeedfire
félisten
válasz
vihartigris #55382 üzenetére
Igazából csak 3 üvegem van. A 2 samy 35 1.4, 85 1.4, meg a sony 50 1.8. Meg egy canon nfd, de az ugye adapteres.
-
Speeedfire
félisten
válasz
vihartigris #55378 üzenetére
Lehet kölcsön kérek valakitől egyet, és megnézem.
Neck: Körbe húgyozza az A72-t. -
Speeedfire
félisten
válasz
vihartigris #55363 üzenetére
Megmondom őszintén a sony vonatról leszállnék. Egy csomó időm megy el mire beállítom a színeket normálisra vele.
-
Speeedfire
félisten
válasz
vihartigris #55361 üzenetére
Mennyivel jobb a 6400 mint az s72?
-
Neck
veterán
válasz
vihartigris #55292 üzenetére
Egyetértek, én is ezért választottam inkább a6500-at az a6400 ellenében, pedig nagyon rá voltam gyógyulva az új AF-re, de ennek az AF-je se rossz, cserébe viszont van vázstabim.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
vihartigris #55290 üzenetére
azért raktam offba, de a tegnapi thread után inkább vagy A7x, vagy 6300/400 ha Sony.
(ps. a fuji se tökéletes, tudnék panaszkodni)
-
nozs23
addikt
válasz
vihartigris #55262 üzenetére
Single UHS I 3 eve is ciki volt ezen az aron.
Gyenge buffer. Durva rolling shutter. Gyenge kereso az arkategoriaban. 10 bit hianya. 1/4000 max. shutter speed.Ezek olyan dolgok, amiket mondjuk egy hasonlo aru X-T4 vagy egy joval olcsobb G9 kinal.
Persze a Sony mellett ott van a brutal AF es nagyon jo szenzor.
De a felsorolt dolgok tudatosan vannak ott hagyva, ahol. Azert hogy vegyel dragabb FF gepet. Mig az emlitett ket gepnel tenyleg beleraktak mindent, ami kellhet. Lehet, hogy szar mondjuk a Pana AF, de az elerheto legjobb amit tudnak. Tehat nalunk nincs jelen ez a tudatos hereles.
-
válasz
vihartigris #55260 üzenetére
Nem nagyon néztem körbe e téren, de a Nikon Z50 állítólag egész jó gép lett.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Ha hozza a Canon az M50II-t, szerintem nem lesz nagyon lemaradva a Sonytól. Persze nagy kérdés, mennyire lesz lebutítva... On várom már az első teszteket, meg, hogy mikor fogdoshatom meg.
A Nikon meg... Hozza, amit tud. (Szerintem azon küzdenek, nehogy az Oly sorsára jussanak. Keresik a helyük.)
-
nozs23
addikt
válasz
Ugyanugy tudatosan meg vannak nyomoritva a Sony APS-C gepek is.
Nem minden az AF.
Persze a CaniNikon croppos MILC kinalatahoz kepest jok. -
kovsol
titán
válasz
vihartigris #55258 üzenetére
Hazajöttem, és mondtam asszonynak, hogy most engedélyt adok neki, hogy megállítson a következő vásárlásomkor.
Egyébként egy picit bosszant, hogy olyan AF funkciók vannak ebbe a kis nyomi vázban amit az A7III se tud. -
grigo
őstag
válasz
vihartigris #55133 üzenetére
Ezek úgy általában miről szólnak? Volt ilyenen már valaki? Elmennék de ha csak egy marketing lufi akkor elmegy rá egy napom feleslegesen.
-
nOvOp
senior tag
válasz
vihartigris #55133 üzenetére
Szuper, köszi
De ahogy láttam bérelni is lehet (5000 ft/nap), az még jobb. -
RaZroX
addikt
válasz
vihartigris #54723 üzenetére
Állvány van, mem kártya nincs, azt veszek hozzá majd külön.
Mennyiért kéne nézni ? -
PuMbA
titán
válasz
vihartigris #54681 üzenetére
"az sem érdekelne ha mobillal fotóz"
Engem érdekelne, de kinek mi az igénye
Várom, hogy itt a topikban hányan adják el a gépüket és váltanak telefonra, mert ezek szerint tök mindegy a felszerelés. Jó dolog irkálni ide mindenfélét, de a tettek mást mutatnak. Viszlát.
-
nozs23
addikt
válasz
vihartigris #54681 üzenetére
+1
-
PuMbA
titán
válasz
vihartigris #54676 üzenetére
"A felszerelésedtől sokkal fontosabb lesz a látásmódod és az utómunka."
Félig igaz szerintem. Ha kifizetsz jó sok pénzt egy esküvőfotósra és megjelenik 1db obival, akkor gondolnád, hogy tényleg profi? Én például nem
A két váz sem ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Haditechnika, harcászat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged