- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
*Tata* #52412 üzenetére
Phanteks-et vegyél,nem lesz gond az átalakítóval.
(#52413) and1ao : Köszike
(#52414) FeRRaR1: Phanteks a legjobb léghűtés ezen a földön,úgyhogy nem kérdés.
Legalább is,ha nekem rendelkezésre állna az összeg,amibe kerül,azonnal venném.
Mondjuk lehet nemsokára rendelkezésre is fog állni. -
bombibmw
veterán
válasz
*Tata* #52275 üzenetére
Hát most nem tudom kinek higgyek,Neked,vagy az összes tesztnek.
Ami a lényeg,hogy a K2-t már nem éri meg lecserélni.(#52274) Grave444: Még nem is az összeg lenne a gond,hanem a magasság.
Vagyis az összeg is,amit ilyen magasságú hűtőre költenél.
Viszont ha az eddigi coolerrel nem volt gond,akkor az 1-es számú versenyzőnek adhatsz egy esélyt a hőcsöves kialakítás miatt,de sokkal az sem lesz halkabb a gyári megoldásnál,mivel a venti mérete ezt nem engedi.
Halkabb lesz,az tény,de nem egy TY venti szintje.
Azt a procit elviszi. -
vranyek
aktív tag
válasz
*Tata* #51868 üzenetére
esetemben inkább szélzajról beszélünk, valamint előttem szóló kolléga állításában is lehet valami, miszerint a ház rezeg, maga a ventik "motorja" vagy csapágyazása nem zöröghet ennyire
eleve a ház elejében lévő ventivel nem lehet mit tenni, mivel a ház előlapja mindenképpen folytja a légáramlást, és feljebb pörgeti a propellert -
-
Elixión
tag
válasz
*Tata* #51447 üzenetére
Reméljük megbirkózik a i5 3570k van tuningolva 4.5Ghz.én.. bár tata képei alapjá lazán
40°c fok
Még annyi , hogy anno 1 hónapja. vettem egy Coolermaster 212 hyper evo-t de eladtam. alaplapostul, procistul.
de megmaradt a paszta amit adtak hozzá, jóféle az a paszta? vagy vegyek egy mx-4 eset? vagy mx-2 eset?.. -
Elixión
tag
válasz
*Tata* #51303 üzenetére
Amm erről mi a véleményed? [NOCTUA NH-D14 SE2011]
-
-
syberia
veterán
válasz
*Tata* #47355 üzenetére
Nekem is gyanúsan kevés volt a 140, volt miből ihletet merítenem!
(#47356) kurion Ellenőrizted hogy jól fekszik a borda a procin? milyen hővezető pasztát használtál? bios-ban minden alapon van, a cpu feszből lehet többed ad a lap a kelleténél. Ez a spire hűtő alig jobb a gyárinál de a hőfokok abnormálisan magasak.
-
Rypejakten
addikt
válasz
*Tata* #46421 üzenetére
Sokaknál az alaplapi VRM-ek túlságosan melegednek, illetve az is elég furcsa, ahogy a digitális tápellátást megoldotta az Asrock.
Ettől függetlenül biztosan jó lap, csak azért egy 3770K mellé azért illik picit combosabbat tenni.speedyb23: Tisztában vagyok a TX3 tudásával, mert jelenleg is ilyet használok. Egyedül azért ajánlottam, mert a kiskerek 90%-ában beszerezhető. A srác anno írt nekem privátokat, hogy ahonnan ő szerzi az alkatrészeket, ott egy 33k-s proci 39k, 22k-s lap 27k, 16k-s RAM 21k, ezek után nem is mertem javasolni drágábbakat, mert egyszerűen fölöslegesek. Egy alapfeszen járatott i3-at hűteni nem kell, csak halkítani.
ha1265: Ezek a pancsivizek mutatóba jók, de tudásra elmaradnak a felsőkategóriás toronyhűtőktől.
10 és 20k között több jó alternatíva van, amely megfelelő a 3570K OC-hoz is. -
-
kromatika
veterán
válasz
*Tata* #45406 üzenetére
Bocs de mi az hogy a 3570k-nak elég a K2-is?Természetes hogy elég,sőt egy 8000ft-os Xigmatek Gaia is elviszi nyáron a nagy melegben is.Az a kérdés hogy milyen tuning lesz,alap feszes vagy extrém,vagy eggyáltalán lesz e tuning?Ha nem akkor teljesen fölösleges ez a felső kategória.Ha meg extrém tuning,akkor
Thermalright Silver Arrow SB vennék.Ha pedig alap feszes,akkor bőven elég a Mine 2,Mugen 3,Matterhorn Pure vagy Macho. -
bombibmw
veterán
válasz
*Tata* #45136 üzenetére
Azért nem semmi az Ivy milyen alacsony fesz mellett tud órajeleket tuningban.
Nekem 4,4-et megy ennyin mindennaposan,Linx 1,29V körül stabil.
Viszont úgy gondolom,ezek a hőfokok egy 2500k-nál kb. 6-8 fokkal alacsonyabbak lennének.
Az is igaz,hogy 10-12%-al több a teljesítmény azonos órajelen az Ivy javára.
Az is igaz,hogy nem megy egész nap a Linx AVX.
Jól ki van ez találva. -
dvd_R+
őstag
válasz
*Tata* #45131 üzenetére
Anyagi keret nélkül teljesitményben tudásban hang szintben , tuningban .. stb melyik a jobb
Mivel Nzxt phantom gépházam van így jobban hajlok az nzxt -hez meg itt forumon fentebb irtak pár olyan problemat ami elég zavaró a h100i-vel kapcsolatban
de ettől független érdekelne h melyik a jobb
-
Winne
nagyúr
válasz
*Tata* #44899 üzenetére
Az mondhatjuk, hogy most belefér, levásárlásom van és nincs igazán semmire szükségem, de ennek tudnék örülni, holott a mostani hűtőm is elég rá. Így azt inkább eladom, kapok érte mondjuk egy 5-öst, az is több, mint a semmi.
A játékvízről le is beszéltek, meg nem is tetszik, ergo az kiesett.
-
Winne
nagyúr
válasz
*Tata* #44897 üzenetére
Nem tűnik rossznak ez sem, de egyelőre egy a Silver Arrow-t semmi sem nyomja le kinézetben.
@(#44894) XaraX: E4-ben uefi beállítás szerint level szinteket tudok állítani, a mostani is level1-en van, de ez a fordulatszámot nem limitálja. Erre a lap gyári szoftvere kell? Neked is volt ilyen lapod, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest