- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
yodamester10 #52257 üzenetére
de neked nincs is szakrajzod róla
-
pipo112
őstag
válasz
yodamester10 #52236 üzenetére
ez nekem magas amit én mértem procitól ház széléig az 164 mm +- 2 mm .mert sajna a házam lapján nincs feltüntetve e-mailt is írtam nekik de szartak válaszolni
-
kristof123
őstag
válasz
yodamester10 #52237 üzenetére
Én is gondolkoztam ilyen megoldáson. Az a baj nekem egy hét alatt ellepi a házban az alkatrészeket a por. Így meg aztán végképp nem merném bevállalni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
yodamester10 #52236 üzenetére
+1 ! Nekem is bevált (mondjuk én nem tuningolok), de hangja az max fordulaton hallatszik csak egy nagyon picit, ha külön odafigyelsz rá (de vinyók hangosabbak nála).
-
kristof123
őstag
válasz
yodamester10 #52233 üzenetére
Szia!
Nem gyűjti nagyon a port így?
-
pipo112
őstag
válasz
yodamester10 #52233 üzenetére
brutálisan jól néz ki az állvány nagyon tetszik de ez sajna nálam nem megoldható a 21 hónapos fiam miatt , mert ő biztos megvizsgálná az alkatrészeket mi miért és hogy
én meg
.
a fejlődés az szép, na de nekem van egy ár limitem ez alapján válogattam a potenciális jelölteket ebből kérnék segítséget kiválasztani a 3 legjobbat .
a személyes tapasztalataitokra vagy olvasott teszt eredmények alapján szerintetek ezek közül melyik 3 lenne nekem a legjobb a konfigomhoz amit az adatlapomon lehet látni
a válaszokat előre is köszönöm -
Zealot80
tag
válasz
yodamester10 #52140 üzenetére
Ha mar 280mm a huto akkor jo lenne az NZXT KRAKEN X60 ami csak +10% a Corsair H110-hez kepest de a jelenlegi hazban erre nincs helyem csak 1 max 140mm-es darab fer el. Ezert marad a valasztas az LQ315 es a KRAKEN X40 kozott. Azert koszi
-
Peaceliker
addikt
válasz
yodamester10 #52140 üzenetére
Az a nagyon csendes mit jelent? A vinyónál hangosabb vagy halkabb?
-
Apollo_21
addikt
válasz
yodamester10 #45723 üzenetére
Hmm..figyelemre méltó! Bár azt hittem még ezis a "játék" víz kategóri
-
bombibmw
veterán
válasz
yodamester10 #45689 üzenetére
semmi
-
fagylalt
senior tag
válasz
yodamester10 #45678 üzenetére
A Thermalright alatt tényleg csak 3cm hely van a memória számára? A ventit nem lehetne feljebb rakni? Ez menne alá (4cm kell neki).
-
bombibmw
veterán
válasz
yodamester10 #45678 üzenetére
Állítólag kékhalálokat okoz a H110 USB driverének feltétele.
Igaz ez?
Mennyivel jobb a TR-nál?
Hangban mit produkál? -
Maotun
őstag
válasz
yodamester10 #45592 üzenetére
szép fotó ....nem ez volt a kérdés de szép a kép! a hütő ronda de az egyik legjobb!!! a K2 szebb tán még a Bi Quiet is
-
KAMELOT
titán
válasz
yodamester10 #45410 üzenetére
-
Merlinclub
senior tag
válasz
yodamester10 #45410 üzenetére
A két tesz messze nem összevethető: Eltérő órajelek, más programmal terheltetek, és ki tudja melyik milyen "körítésben" dolgozik, milyen külső hőfokokkal.
-
*Tata*
senior tag
válasz
yodamester10 #45407 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
yodamester10 #45407 üzenetére
Ilyen órajelen? Dehogynem az. Mondjuk függ attól is, hogy mennyire sikerült jól a pasztázás.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
yodamester10 #45371 üzenetére
Ertem, akkor en kerek elnezest.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
yodamester10 #45367 üzenetére
En azert az utolso 2 kepet felcserelnem. Nalam a SA jobban teljesitett mint a H100.
-
kromatika
veterán
válasz
yodamester10 #45346 üzenetére
Az hogy a "a srácnak beleszakadt a csavar" nem számít semmit.Bármilyen márkájú hűtő csavarját meglehet szakítani ha túlhúzzák.
A Scythe hűtők felfogatása igaz hogy nem a legegyszerűbbek közé tartozik,(mint pl Noctua,Coolermaster és most már a Thermalright) de nagyon minőségi és atom stabil.
Egyébként az Asura már újra tervezett,könnyebben felrakható felfogatással jön.
Szóval a Mine 2 nél,le írt csavar szakadás nem mérvadó,és nagyon jó ár értékarányú hűtő.A BE QUIET! Dark Rock Advanced közel sem annyival jobb ,mint amennyivel drágább. ha meg közül 20 000Ft-ot szánsz hűtésre ,akkor már egy kicsivel többért Thermalright Silver Arrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged