- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Tata*
senior tag
válasz
dvd_R+ #45132 üzenetére
Nos a vizes cuccról nincs tapasztalatom, de légnél a Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme a legjobb, legalább is itt pár fórumtársnak van, és csak jót írtak róla. Én Alpenföhn k2-öt használok, az kicsit olcsóbb, de szerintem neked is bőven elég lenne, és a hangját se hallani. Pedig egy 3570k-t hűt 4,8Ghz-en.
Gondolom, az se lehet valami hangos, ha így dicsérik.
-
bombibmw
veterán
válasz
dvd_R+ #45125 üzenetére
Szerintem egyik léghűtés sem lesz hatékonyabb,maximum halkabb.
Igaz fele annyiból kijössz.
Ajánlani tudom a Thermalright Macho-t,nekem ez van és piszkosul elégedett vagyok vele.
De majd a hozzáértőbbek ajánlanak más alternatívákat is.
Egyébként a legjobb léghűtés a Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme,tudomádom szerint. -
mrbig25
őstag
válasz
dvd_R+ #35034 üzenetére
A kettő közül egyértelműen Thermalright.
Viszont még nézd meg a Noctua NH-D14, Alpenföhn K2, Phanteks PH-TC14PE triót is.
Ezek közül talán a Phanteks az első, de csak hajszállal. Második a D14, utána K2 és a Thermalright SB-E.
Itt van hozzá egy teszt, amit nemrég linkeltek. Német nyelvű, de a grafikonok egyértelműek. -
dvd_R+
őstag
válasz
dvd_R+ #34269 üzenetére
Közben találtam az egyel fentebb leírtak alapján lévő hűtőt méghozzá olyan márkában mint amilyen a gépházam xD NZXT .. LOL!? nem is tudtam h van ilyenbe is cpu hűtő ..
[link]mi róla a vélemény ez kinézetre majdnem megfelel de ha nincs jobb akkor ez kűlsőre megteszi , viszont hűtésileg milyen szintet hoz ? hyper212+ tól mennyivel jobb v rosszabb ?
-
-
Speed®
titán
válasz
dvd_R+ #34264 üzenetére
Mint írtam, én Macho párti vagyok, mert bár érdkes rajta az a venti, a piac legjobbja szerintem ár/értékben..jegelné a procidat 4.5ön is.
A Matter a dizájnnal hódít, amellett, hogy azért fel is mutat némi erőt..
A D14 túlzás kategória nálam, de mint írtam, egyéni lehetőség/igény kérdése. Persze, ha nem bírsz magaddal, Phanteks PH-TC14PE..több színben is van és jelenleg a legerősebb léghűtés..persze az árából kijön 2 Matter, amire max 10°Ct ver szélsőséges procituning esetén..#34265 Akkor mi a péknek combosabb hűtés
Innentől a csicsaigényedről szól az egész..nézz szét magad a piacon, van bőven dizájntermék, biztos találsz számodra megfelelőt..
-
Speed®
titán
válasz
dvd_R+ #34261 üzenetére
Ha elolvasod a tesztet, látod a véleményem..ha olvasod a Sandy topikot, látod mások véleményét is. Nem hoz annyit, hogy megérje a felárat, de a legjobbak közt van..ha igényed/pénzed van rá, hajrá. (egyébként már jegelve az a 18ks)
A HR-02 1-2°Cra van tőle nagyon halkan, a Matter 3-4°Cra, picit hangosabban. 2500Kra 4.5GHz körüli 24/7 üzemhez tökéletes mindkettő. -
Speed®
titán
válasz
dvd_R+ #34259 üzenetére
Matterhorn, pl. Vagy HR-02 Macho Merlintől..nekem az a favoritom ;p
-
Najz
tag
válasz
dvd_R+ #28255 üzenetére
teljesítményben ugyan az kb én a 3at venném mivel újabb de itt a "narancssárga csoda" amire gondoltál
-
Beeerka
aktív tag
válasz
dvd_R+ #25896 üzenetére
Ha annyira melegedne, hogy megolvad a venti, akkor a memóriafoglalat is megolvadna.
Nem fog megolvadni, baj nem hiszem hogy lenne belőle, de ha engedi a venti felfogatása akkor próbáld meg feljebb tolni, ha pedig nem, és érzése nagyon melegedne az a modul, akkor egy keskeny venti a megoldás. -
-
John Rose
aktív tag
válasz
dvd_R+ #18969 üzenetére
Itt a procidra a válasz [link]
Egyébként AM2 foglalatos prociról van szó.
Ne feledd: Google a barátod
Mivel 95W tdp besorolású az előbb említett hűtők tökéletesek hozzá.
Nem reklámozni akarom, de az EKL hűtője tényleg jó és olcsó is ( legalábbis az AC, CM hűtőkhöz képest ), valamint kicsivel talább jobb is a hatásfoka. -
dvd_R+
őstag
válasz
dvd_R+ #18968 üzenetére
ha elmegy vele az azt jelenti nem lesz probléma akkor nem hiszem hogy kell jobb ..
másrészt összesen 2300ft van proci hütöre mert kell vennem alaplapra lefogatót is
szóval a kérdés hogy 2300ért tudtok linkelni valami jobb hűtőt attól amit én linkeltem ? ha nem akkor marad az 1500ft os azt hiszem mert azt írtátok hogy jó hozzá
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dvd_R+ #18965 üzenetére
Ülj le, légy erős de jobb ha tőlem tudod: Pheom II-d van. Pehom (1)-ből nincs 960-as. Ott 4 jegyűek a típusszámok.
Na most hogy ezen a sokkoló híren túl vagyunk:
Ha nem lesz tuning akkor elmegy vele, de inkább dobj hozzá +1k-t és nézzél EKL-t vagy CM Hyper TX3-at vagy AC Freezer 64 Pro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged