Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz kukinyo #33097 üzenetére
Nézd.-..én keddhez 1hete vagyok egy Evo tulaja...igazából talán a bordák távolsága és esetlegesen a "jobb" ventifelfogatással variálhattak..kinézetre én nempanaszkodnék sokat..sztem überbrutál és most lejjebb is ment az áruk úgy tudom.
Hűtésre meglepett mert az eddig terhelve 70en mükődő x4 965őt leszedte 45re..és a gyári höcsöves ami eddig pörgött 5800akat közbe ez pörög 2100at szal megéri...én aztmondom talán kicsit érdemes is fejjebb tenni a hűtőknél a mércét és az elégségesnél kicsit jobbat venni az a tutiAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
BeerBier
senior tag
-
-
kukinyo
addikt
Helló
Megmondanátok nekem hogy mi a különbség a Cooler Master Hyper TX3 és a Cooler Master Hyper TX3 EVO között? -
windlord
őstag
válasz Carasc0 #33087 üzenetére
Miért nem jó rá a Ninja?
Nincs hozzá 1155 lefogatód?Ha így van, akkor én a helyedben keresnék rá egyet 2-3k -ért.
Tutira nem vennék rá 15-20k -ért bitang hűtést, ha nem is tuningolod a tuningolható procit.Amúgy Merlinnek igaza van, 11k a Brocken!
Bőven elég oda, ne vegyél SZERINTEM drágábbat![ Szerkesztve ]
-
Merlinclub
senior tag
válasz Carasc0 #33087 üzenetére
Ha nem akarsz 20-22 ezret rá költeni, best-buy az Alpenföhn Brocken, már sokat bizonyított, de a kisebb coolerek közt a Prolimatech Lynx, a Thermalright Panther is érdekes lehet.
A felső kategóriában a D14 már kicsit öregecske, de még jó, viszont ilyen áron jobb a Silver Arrow, az Alpenföhn K2, vagy a Zalman CNPS12X, nem beszélve a Phanteks hűtőkről.
-
haddent
addikt
válasz old-dog #33088 üzenetére
Szerintem érdemes lenne tuning nélkül is egy komolyabbat, mert akkor akár passzívan is elviszi, de mindenképp csöndesebb lesz... Az én 2600k -mon Noctua NH-D14 van, 1000RPM!! -el nem tud a proci 65 fok fölé menni LinX 100% teszt mellett... normál használatban 50fokot sem éri el, és nagyon csöndes! Ja és tuningolom a procit... Neked ez a hűtőborda szerintem passzívan elvinné a procit... (Próbáltam passzívan, venti nélkül, ugyanígy tuning, 100%LinX terhelés, és 80 fok volt, ami még bőven nem veszélyes, viszont ugye tényleg teljes csönd)
-
Carasc0
őstag
Greeting all!
I7-2600K-ra szeretnék kérni tőletek egy "normális" hűtő ajánlatot. Lényeg hogy ne a gyárit kelljen rátenni, de nem akarom sose tuningolni! Jelenlegi hűtőm sajnos nem lenne jó rá (Scythe Ninja 3) így tehát muszáj valami újat néznem. Nem kell turbina csak egy viszonylag hűs kis venti!
Előre is köszönöm az ajánlatokat. Ja és az ár.........hááát........... maximum 15e!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
windlord
őstag
Szerintetek lenne értelme egy Scythe Ninja plus rev. B -t lecserélni egy Alperförn Brockenre?!
Nincs bajom a hűtővel, csak tetszik a Brocken.Jelenleg így hűt a Ninja egy i5-750 -et, alapfesz 3.6GHz:
Idle: 35fok
Full load: 60-62fok
Játék alatt (BF3): 53-56fok.Hozhatna javulást a Brocken szerintetek?!
-
-
Apollo_21
addikt
ÜDv néked..nemvagyok nagy szaki de én a hét elején újjítottam a 965BE-re hűtőt ami egy Cooler Master TX3 EVO és 34fok alapállapotban terhelés esetén még nemsikerült elérje a 45öt sem úgyh ajánlom épp most ment lejjebb az ára..6600ért vettem most ha jól tudom 5400környékén lehet kapni vhol..2venti szerelhető rá nemhangos...és pofás is
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
jookomak
őstag
válasz fagylalt #33077 üzenetére
Az meg a vízhűtés topik lesz, de ott inkább 30-50k egy komplett rendszer. Már ha nem ezekre corsair-fél vízhűtőkre gondolsz, amik viszont alig jobbak (már amelyik), mint egy lég.
Én a helyedben nem cserélném a Matterhorn-t, minimális hőfokjavulásért egyre csak többet kéne kifizetned. A 2500k-k pedig nem melegszenek annyira, hogy űber léghűtő kéne rájuk.
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Lassan 1 év vettem a gépemet (bele értve a procihűtőt is). Az általatok ajánlott Alpenföhn Matterhorn-t vettem. Nagyon jó: nem csak nagyon halk, de még hűvös is.
Eltekintve ettől szeretnék egy ennél jobb hűtőt (legalább ilyen csendes és mindenféleképpen hűvösebb) beszerezni a jelenlegi Intel i5 2500K-s processzoromhoz, mivel tavaly már nem lett volna pénzem egy ennél drágább hűtő megvásárolására.
Az Alpenföhn mellé még ajánlottátok a Noctua NH-D14-et is. Ma viszont már elgondolkoznék egy vízhűtésen is.
Mit tudnátok ajánlani a számomra?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
Sziasztok!
A gépházas topic mellett bepofátlankodnék ide is, ha nem baj...
Most újítottam AM3ra, egy Phenom II X4 960 T-re keresek jó áron, kb 6k-ig hűtőt. Ha lehet, legyen csendes. Néha tuning is lesz rajta, de inkább csak alapfeszen, úgyse nagyon használom majd ki. Kérdésem lenne, hogy ez a Freezer 7 Pro Rev2, ez pont beleférne a keretbe, ez jó rá/elég rá? Illetve ha mázlim van, és sikerül X6osítanom, akkor is bírni fogja?
Esetleg egyéb más kb 6-7 k-ig?Köszönöm segítségeteket!
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Apollo_21
addikt
Hali! Egy X4 965BE hűtője jó lehet egy am2es procihoz?...aprón árulják h jó hozzá de h...az x4 az am3 .....??
-
Csövy
tag
válasz pocokxx #33065 üzenetére
Tuning nem lesz.
Ha jól emléxem akkor a Scythe-nak volt 775-re olyan rézbordája amihez nem feltétlenül kellett venti. Ninja talán...
A passzívat úgy értem h vagy ne legyen rajta venti, vagy ha van is akkor nagyon halk legyen. Most egy Hyper TX2-őt használok és hiába takarítom rendszeresen már az is kicsit "hangos".[ Szerkesztve ]
Privátokra illik válaszolni...
-
Csövy
tag
Sziasztok,
Tanácsra lenne szükségem:
Most szándékozom gépet újítani és NAGYON halk hűtő kellene egy i2500-re.
Nem szándékozom húzni és a legjobb vmi passzív léghűtés lenne ha erre a foglalatra van ilyen.
A házam sztem egész jól szellőzik: Thermaltake MatrixKösz a segítséget!
Privátokra illik válaszolni...
-
-
nbalus2k
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vásároltam egy cpu hűtőt és nem tudom, hogy az AIDA eredményeket hogy értelmezzem. Miért van a CPU (global) -tól a magok +20C-on?
Vagy ez teljesen normális? Valamint abban a pillanatban ha megállítom a tesztet, a magok a proci hőmérsékletre esnek vissza rögtön. Why?
~ 2mp a terhelés teszt stop után:
Amúgy a hűtő nem csúszhatott félre, rendben van szerintetek? (i7-2600 szorzózáras vált)
-
morMi3
csendes tag
Gelid GX-7 vagy Alpenföhn Brocken? Van amelyiket előnybe részesítsem vásárlásnál?
-
proci985
MODERÁTOR
-
Virag.h
tag
válasz proci985 #33053 üzenetére
Igazából a hűtéssel nincsen gond... Csak van hozzá egy kézzel szabályozható ventikapcsoló ami a minimumom van és így is 39fokos a proci alapjáraton, a max pedig olyan 50-55fok. Csak, hogy ha kézzel feltekerem maxra akkor adja a hangokat de az alaphőfokot(39) nem tudom lejjebb vinni... néha eléri a 38-at egy kis időre... Max terhelésen meg olyan 52-49 között... Azért ettől többet vártam... vagy nálam van a hiba?
-
Virag.h
tag
Thermaltake Frio-nál melyik hűtő jobb?
-
Apollo_21
addikt
Köszönöm az útmutatásodat Hála istennek meg persze neked gond nélkül benne van 2ventivel a TX3 EVO és az eddigi alap 50fok helyett kaptam fincsi kis 30fokot és ibt is csak 53ig ugrasztotta meg standardon...az eddigi 80helyett CM RULA
-
-
Apollo_21
addikt
válasz Turbolada II #33045 üzenetére
ÚGylesz:_D mindent az előrírás szerint fogok elvégezni nincs kedvem hűtési gond miatt gariztatni semmitsem...pedig sanszos...2napja a gyári 2hőcsöves sem hüti 60alá
-
Turbolada II
őstag
válasz Apollo_21 #33044 üzenetére
Ha a hőcsövek és a borda közötti felület ugyanolyan trehányul van megmunkálva, mint a sima TX3-asnál, akkor a résekbe mehet egy picit több paszta is.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Apollo_21
addikt
válasz Turbolada II #33043 üzenetére
Köszönöm...tehát egy vékony fóliányi hártyát kb erre gondoltam énis
-
-
Apollo_21
addikt
Hi!
Ma megérkezett auz új hűtő egy Cooler Master Tx3 EVO személyében..a lényegi kérdés...mennyire kenem rá és mennyire vastagon a pasztát? csak annyit tegyek a procira is és a borda alsó felére h éppenh eltudjam simítani a kezemmel h éppenh elfedje a paszta a cuccost? vmi weboldal vagy video mielött ismét elbasznám?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
daffy1989
tag
srácok,egy e5200-at 3.5ghz-n járatva kellően lehűtene egy COOLERMASTER Hyper TX3 EVO? megér egyáltalán e5200 esetében +1ghz 6000ft plusz kiadást?
ha nem megfelelő,akkor valami mást tudnátok javasolni?
köszönöm -
Djroberto
tag
na most ezt nem fogod elhinni,de lementem a helyi kisboltba ahol pont 1db ilyen Freezer 7 pro rev 2 volt.
Nagy nehezen fel is lehetne tenni,úgy hogy ezt a gagyi lefogatót használom ami véleményem szerint igen silány,de a következő bibi áll fenn.
Ezek a 2011-es procik még a 1366-nál is nagyobbak,ami annyit jelent hogy a Freezer alatt jócskán mindenhol lógna ki a prociból..
ergo megvettem kibontottam,fel sem raktam.. szóval van 1db eladó ha kell vkinek. 34 EURO volt. :-)
:-)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Djroberto #33034 üzenetére
Ha csak tesztre kell, és nem tungig tetszt lesz akkor vennék egy AC Freezer 7 Pro Rev.2-t, felmegy 1366-ra egyszerű push-pin-es, tehát a deszkát se kell kivenned. 150W-os TDP-ig elég egy ilyen hűtő.
Ram: Tedd bele az ecc-s ramot nem lesz gond vele elvileg, csak nem lesz aktív az ecc de attól elvileg menni kell ugyanúgy.
#nincsbennetarcsi
-
Djroberto
tag
Sziasztok.
Van a tulajdonomban pár db 2680 Xeon 8 magos LGA2011 proci és vettem hozzá egy tesztlapot is. Asus Formula IV-et..
A gondom hogy a 1366-os szerver hűtőmet nem tudom belecsavarozni a tálcába,mert annak a menet átmérője szélesebb.
1: Milyen hűtőt érdemes venni,ami alkalmas arra hogy többször is le legyen szedve és ne legyen egy órás hadművelet feltenni. Noctua jó,de a feltétele picit húzos volt 1366-ra is,és annyira nem is strapabíró a lamellái miatt. egy idő után elhajlik.
2: milyen memóriát lenne érdemes vennem a teszthez? csak szerver memókkal rendelkezem,amiket nem igazán fogad ,véletlen tegnap találtam vmi 2gb kingstont..
Tudnátok ebben a 2 dologban segíteni?
Köszönöm
:-)
-
hermanyi
addikt
válasz KaiotEch #33030 üzenetére
frissíts vagyis nézd meg újra a linkeket
a sima HR02 höz nincs venti a Machohoz van egy TY-140 es kb ennyi a különbség és amit a ventire költenek azt a nikkelezésen behozzák
Amúgy ez passzív hűtőnek lett eredetileg tervezve ha jól tudom
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
old-dog
aktív tag
Azt szeretném megtudni, hogy a ASRock N68-VS3 UCC alaplap és a AMD Phenom II X6 1055T processzor párosításhoz melyik a megfelelő cooler a Be Quiet Dark Rock Advanced vagy a Coller Master Hyper612PWM. Melyik fúja a hátlap felé a meleg levegőt? Az AMD-s alaplapoknál sajnos nem mindegy. Az egyiknél a processzoral érintkező hűtő lap rövidebb oldala felöl a bordákon van a ventillátor a másiknál CM-nél a hosszabbik oldalán a bordáknon. Így alplapi képről nem tudom eldönteni. Köszönet előre is.
-
hermanyi
addikt
válasz KaiotEch #33028 üzenetére
A sima HR02 az nikkelezett a Macho pedig réz
Thermalright HR02[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz KaiotEch #33026 üzenetére
Erre azt írnák BROCKEN összehasonlító tesztet én sem találtam csak ilyet amiben a Machot hasonlítják másokkal össze .
Amúgy szerintem az ,hogy melyik CPU hűtő ,hogy teljesít az mindig egyénfüggő mert minden ház más minden CPU más és stb most az egyik tesztben hiába az egyik a legjobb te azt beteszed a házba és a VGAd lejjebb van 1 cm el kábeleid útban vannak és már a másik a jobb neked .
-
alton1978
tag
Hello mindenkinek!
Lehet, hogy nem épp a legjobb helyre írok, de a következő problémám lenne...Vegyek-e CPU hűtőt?
Van egy i7 2600K-m s ezt a gépet 3D-re használom, játékok kilőve! Na már most, 45 perce futtatom az iRay rendert s az AIDA64 a következő adatokat adja:
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa Nuvoton NCT6776F (ISA 290h)
GPU érzékelő típusa Diode (NV-Diode)
Alaplap neve Asus P8P67 Pro v3.1
Burkolatba behatolás történt NemHőmérsékletek
Alaplap 32 °C (90 °F)
CPU 48 °C (118 °F)
CPU Package 67 °C (153 °F)
CPU IA Cores 67 °C (153 °F)
CPU GT Cores 55 °C (131 °F)
1. CPU / 1. mag 63 °C (145 °F)
1. CPU / 2. mag 67 °C (153 °F)
1. CPU / 3. mag 65 °C (149 °F)
1. CPU / 4. mag 64 °C (147 °F)
GPU dióda 52 °C (126 °F)
SAMSUNG HM320II [ TRIAL VERSION ]
TOSHIBA MK3252GSX [ TRIAL VERSION ]Hűtőventilátorok
CPU 1739 RPM
GPU 1740 RPM (30%)Feszültség értékek
CPU mag 1.152 V
+3.3 V 3.312 V
+5 V 5.080 V
+12 V [ TRIAL VERSION ]
+5 V készenléti 5.188 V
CPU PLL 1.800 V
VCCIO 1.050 V
VCCSA 0.925 V
DIMM 1.650 V
GPU mag 1.037 VFogyasztási értékek
CPU Package 61.48 W
CPU IA Cores 56.03 WA kérdésem a következő lenne:
Jelenleg gyári hűtőt használok, de félek attól, hogy nyáron ez kevés lesz, avagy szerintetek elegendő lehet nyáron is a gyári hűtő, mondjuk egy 2-3 órás render idejére?A fenti értékekből melyik a fontosabb a CPU vagy a magok hőmérséklete...gondolom a cPU-nál átlagol?
Van valakinek valami tapasztalata ebben? Tuningot egyenlőre nem tervezek, de volna itt egy hűtő - oké, hogy nem a legnagyobb -,de talán mégis jobb mint a gyári...
Arcitc Cooling Alpine 11 Rev. 2 (Intel) vagy esetleg keressek 10k körüli pízért valamit?
Tudom nem lehet egy napon említeni a kettőt, de mégis valakinek csak van valami tapasztalat...Vagy renderre jó a gyári is???Előre is köszi a segítséget
Csáó!
Megjártam a Hadak Útját, miközben a Fiastyúkot kerestem!
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Freezer 13, és Freezer 13 Pro között filózok.
i7 2600-hoz lenne, a házamban szerintem elférne mindkettő (Thermaltake Soprano DX), de az a lényeg, hogy halk legyen. Melyiket javasolnátok?
-
daffy1989
tag
sziasztok
egy cpu hűtőre lenne szükségem egy e5200-as procihoz, giga ga-ep31 ds3l alaplapon egy cm rc335ös házba. a proci húzva lenne kb 3.5ghz-ig. egy ár-érték arányú győztes kéne,mit javasoltok?
köszönöm -
-
BoB
veterán
válasz proci985 #33016 üzenetére
A kicsi is elég, tökéletesen igaz, csak hangosabb a kisebb ventillátor miatt mert nagyobb fordulaton pörög.
n0rbert0: a gari mind1 hűtőre, csak a venti tud elromlani az meg nem nagy összeg (persze lehet van olyan akinek az), viszont egy darab hyper 212 árából majdnem 2 Gaia-t veszel.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
proci985
MODERÁTOR
-
Gerisz
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz KaiotEch #33003 üzenetére
Neked sohasem lesz hűtöd annyit hezitálsz
Mire döntesz a processzorokat - 22 es csíkszélességen gyártják és már nem hűteni hanem fűteni kell őket
Én ezt ajánlom neked a simának tudom nem tetszett a színeAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
BoB
veterán
válasz proci985 #32998 üzenetére
A hyper 212 9.200-nál kezdődik, a másik kettő meg kis torony, inkább javaslom a "szokásos" Xigma Gaia-t, amit már 6.500-tól lehet venni és nem sokkal rosszabb mint a 212 viszont fényévekkel jobb mint a másik 2 kicsi, ide értve azt az AC Freezer 7 Pro-t is.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz KaiotEch #33003 üzenetére
ha a lapodon lehet szép terhelésgörbés szabályozást megadni, akkor biztosan jobb lesz. pl nem engeded terhelésnél se 1200 fölé, afölött tényleg csak pár fokot lehet nyerni. 600on meg max némi halk motorhangja lehet, CMek nem csendesek, de zaj/légszállításban nagyon is versenyképesek a ventijeik.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
Őőő még mindig nem sikerült döntenem hűtő ügyben Néztem ezt a felújított 212 EVO-t, de ez sem lenne jobb, mint a stock kb, mert 600-2000rpm-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- PlayStation 5
- Politika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Be Quiet! Dark Rock TF (1gen)
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- 0 perces RGB-s JONSBO CR-1200E processzorhűtők garanciával/számlával! (Intel+AMD!) 3999-4999 Ft/db!
- Jonsbo CR-2000GT Dual Tower 2x120mm PWM ARGB processzor hűtés (új, bontatlan, garancia)
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest