-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Virag.h #37278 üzenetére
PWM módban nem tudsz feszültség alapon szabályozható ventit szabályozni, mivel állandó 12Vot kap így, változó időközökkel megszakítva.. Megoldás: Voltage módban szabályoznia kell. Ha nem teszi, hibádzik valami..külső (potis) szabályzót kell használni, vagy kikapcsolni mindennemű BIOS opciót és Speedfannal próbálkozni, hátha.
Khaosz55
Gyárit nehéz lesz szerezni, de annyira nem is jó, nézz valami Swif2 szerű megoldást, esetleg AC F12, ha olcsó kell, leszabályozva halk.. -
Steelmanus
addikt
válasz
Virag.h #37225 üzenetére
A CPU Thermal Monitort tedd Disable-re. es tegy egy probat, a tobbi beallitas OK. Olvastam hogy sokaig az NB csatin volt a huto, ez nagy hiba, mert az egy 6x6 mm-es igen alacsony fogyasztasu ventihez van tervezve, remelem nem nyirtad ki a hutovezerlest a lapon.
Nincs valamilyen hazhutod 3 tus vagyis nem PWM, - a harmadik szal szolgal a ford.szam meresre - hogy kiprobald?(#37226) proci985 Hat Te is tudod hogy a tesztek nem mindig tukrozik a valosagot, es egyetertek Veled hogy a kerdezonek kell eldonteni hogy mennyi a max keret amit kolteni szeretne. En sem szeretem masok penzet szorni, lehetoleg a legjobb ar/ertek aranyt szoktam nezegetni. A Gaia also fesz erteke 9 V, letoltottem az adatokat rola nem tudom hogy ez eleg lenne-e a modern Inteles lapoknal indulaskor. Lehet hogy ez fontos lehetne meg akkor is, ha masik hutot valasztana nehogy ugy jarjon mint itt nemreg valaki hogy alapbol nem indult a huto a gep inditasakor, majd miutan ezt erzekelte par mp utan le is kapcsolt.
Tudom BIOS fuggo. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Virag.h #37205 üzenetére
nem kell átalakító, a lapod tud hárompines ventit szabályozni, csak állítsd át voltagera az advanced menüben a ventiszabályozást.
szerk: igen, indulnia kéne. van másik csatlakozód, meg tudod nézni, hogy megy a venti vagy teljesen defektes? mert nem átállítva is egyébként mennie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged