- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Savanya #81966 üzenetére
Nem rendelhető!
Pár hónapja még az én HTPC hűtőmhöz még sikerült rendelnem és kaptam is. -
jim bcs
nagyúr
válasz
Savanya #79059 üzenetére
(#79059) Savanya
Én meg Brocken 3-at, mivel rendelni lehet. A 2 hűtő között azért nem kevés különbség van a Brocken javára.(#79060) YellowFlash
Már csak mi annyit ajánlottuk, hogy nem csoda ha kifogytak a boltok, rendelni lehet amíg megérkeznek az új szállítmányok. -
-
rayoliviero
veterán
válasz
Savanya #71617 üzenetére
Na, akkor már rendelem is. Fontos nekem, hogy nagyon halk legyen.
160 mm magas, a házamba (Cooler Master Silencio 650 Pure pedig 162 mm fér elvileg, ha lehet hinni a hűtő és a ház esetében is a gyári adatoknak.
Szerinted be fog férni?
Szerk: Meg is rendeltem az Emagtól.
-
Gomez
aktív tag
válasz
Savanya #70184 üzenetére
Á, szuper, köszönöm szépen!
Közben végső elkeseredésemben megrendeltem azt a Scythe merevítőt. Ártani nem árt, szereljem csak fel, vagy teljesen felesleges, esetleg fel sem tudnám tenni az alaplap hátoldalán lévő fém lap miatt?
(#70186) jim bcs
A távtartó csavarok megvannak szerencsére, csak a merevítő hiányzik. -
jim bcs
nagyúr
válasz
Savanya #70184 üzenetére
(#70184) Savanya
Így van, vagyis a 2011-es keret magában foglalja. Ha nem tud szerezni 4db odaillő távtartó csavart, akkor elmegy és vesz 4db sima csavart, majd ezt ha ésszel meghúzza akkor ugyanott van.(#70182) Gomez
Ha nem bízol magadban és sehol nem találsz akkor a Thermalright TRUE Bolt Through Kit jó alternatíva lehet, bár kérdés a 4 csavar miatt megér-e neked ennyit, viszont univerzális lévén több mindenre felhasználhatod. -
proci985
MODERÁTOR
-
Steelmanus
addikt
válasz
Savanya #37641 üzenetére
Ertem, azt hittem hogy amit ajanlottal hazhutonek, annak a 120 mm-es valtozatat raktad ra.
Revoltec RL039 -
Steelmanus
addikt
válasz
Savanya #37633 üzenetére
Milyen procira tetted? Ha jol ertem a Revoltec-et tetted ra, igy mar megfelelo Szamodra?
En is Gaia-t vennek es SWiF2-tennek ra, de mar "lebeszeltek" rolaigy keresem a megfelelo ventit, proci985 regebben ajanlott jo hazhutoket de 140-es meretben nezegettem a 120-as verziokat (slipstream) majd megerosit ha nem jo valasztas prochutore.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Savanya #37626 üzenetére
AC nem rossz, de a gyárit nem cserélném rá. ACk ár/érték arány bajnokok és nagyon olcsók, szóval abszolúte azért annyira nem jók. szerk: szintén tapasztalatból egy pro pwm alapján mondom, hogy szerintem kifejezetten budget megoldások. más kérdés, hogy sokkal jobb ventikhez vagyok szokva.
140es házventiből is inkább slipstream. oldalra szvsz tök fölösleges a venti, elöl 2 hátul 2nek bőven elégnek kell lennie kb 250-300Wra.
Kezdő vagyok: ez is jó elvileg már ennek is van usb3ja (midi nagytesónak van), picit zártabb mint az Arc, de 300Wra ez is bőven jó. és halk.
Apollo_21: passz, topikjában kérdezz utánna.
-
-
Jim-Y
veterán
válasz
Savanya #25399 üzenetére
Szia, ezért kérdeztem, de a hátsó ventit nem tudom megfordítani, mert a házam miatt annak szívnia kell a friss levegőt, azért próbáltam így feltenni, mert azt szeretném megvalósítani, hogy a hátsó venti (amíg nem veszek +1 ventit a coolerre) ami szív, az szívja a coolerbe is, és a coolerhez kapott kék venti pedig fújja ki a meleg levegőt.. akkor ezek szerint rosszul tettem fel? :/
-
KKaresz45
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Savanya #24504 üzenetére
ok, akkor kb úgy mentek ahogy jöttek. azért az S1283ért kár, hasonló árban a hyper212plusnak alternatívája lehetett volna.
Mega/Armageddon meg szerintem 12-14k körül még mindig érdekes lehet csúcskategóriában gondolkodóknak, viszont így már nem veszélyeztetik a Mugen2/Ninja3 pozícióját.
-
-
válasz
Savanya #18358 üzenetére
Most az agyamban a Creator DS, és a Zalmi cnps10x flex ketyeg...
-
zborai
csendes tag
válasz
Savanya #18194 üzenetére
Igen a TT az jó mind a 2 re gyárilag,nem is ez a kérdés,és az asus on is találni másik lyukkiosztást ebből gondoltam hogy hátha viszafele is kompatibilis a dolog de feleslegesen nics kedvem szétszedni mind a 2 gépet hogy kipróbáljam jó e,feltételeztem felmerült többeknek a hasonlóság...Egyébként leszedtem az asus x keretét és odapróbáltam a laphoz teljesen jól,beleillenek az alaplap furatjaiba csak az a kérdés a procihoz kellően odalehet e fogatni,még nem jött meg a megrendelt CPU ezért ne mpróbáltam ki,meg ugye nemtudom hogy meik hütő az erősebb a 2 közül,ha ezt megmondjátok megköszönném!
Tehát ASUS Silent Knight II vagy Termaltake contac 29 a jobb szerintetek?
http://www.tomshardware.co.uk/forum/262686-10-asus-silent-knight
Ebből kiindulva kérdezősködöm csak angolból gyengébb vagyok ezért itt kérdeztem rá.
-
alibaba78
őstag
válasz
Savanya #14779 üzenetére
Es akkor innen , vagy innen melyiket ajanlanad, amelyik meg 3.6 ghz-en sem esik ossze az i5 750 felett?
Henk:
Te is ird le legyszi a velemenyed! 2 het mulva veszem az uj platformot, es nem szeretnek per nappal kesobb hutot cserelni, csakmert mar 3.2ghz-en sipolni kezd az alaplap.
Koszonom a segitsegetek!
mod 3: Fontos szempont, hogy olcso legyen termeszetesen, de nem a hardverek karara. Akkor inkabb nem huzom addig, amig meg nem veszem a rendes hutot.
-
Zájec
veterán
válasz
Savanya #14684 üzenetére
igyvan , ugyanaz ,, megvették a sablont
bár a hütö tetejét nézve a nordwand igényesebben van megcsinálva... szépen le van kupakolva.. amit sajna nem sok hütönél látni....
Gerisz : a nordwand rev.b -je az nem fekete szinü,, asziszem ez a különbség a korábbihozképest...
én a nordwand melett döntöttem, a teteje miatt... tetszik hogy igényesen eldolgozták...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest