Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Az adatlapomon leírt gépbe keresek proci hűtőt.
Minél olcsóbb, annál jobb. A lényeg,hogy fel lehessen tenni úgy, hogy hátrafelé fújjon..
Ja és azért ha lehet,akkor valami értelmes kinézete is legyen Később magasabb RAM is kerülhet a gépbe, de ha nem fér el,így jártam.(használt is lehet)
Mit ajánlotok?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Egy Ninja 3 as gyári ventijét mennyire váltja ki egy Bitfenix Spectre Pro 120 mm?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
proci985
MODERÁTOR
szívesen, ahhoz sokkal egyszerűbb hűtőt találni, és árban is kb egyformák. nekem nem véletlenül van olyanom, pedig mind a négy memslot fölé belóg a hűtőm.
DrJános: ja, tetejében az egyik legolcsóbb ram a piacon a 4gigás modulosok közül. másik a Geil One, ami szintén brutálmagas. tetejében van 1.5Vs magasbordás kiszerelés is, aminek nem tudom minek kell hűtés
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
H0bi
tag
válasz waterdragon1 #34968 üzenetére
cooler master elite 335, szélessége 18,5 cm.
-
csao
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Alpenföhn Brocken hűtő alá bemenne-e ez a RAM[link]
Ha nem, akkor tudnátok ajánlani hasonló árkategóriában olyan hűtőt ami alá bemennek? -
proci985
MODERÁTOR
válasz Tothgera30 #34990 üzenetére
pontosan, bármelyik jó.
szab.tam: az egy dolog, de az ember bemegy a boltba, és megveszi őket. négy éve a TRU/TRUE/IFX idején a beszerezhetőség valami katasztrófa volt. Mugen2 még nagy nehezen beszerezhető volt, de pl SFlexet és Noctua ventiket is kb árultak két helyen Budapesten.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ahogy elnézem, el vagyunk kényeztetve. egyre jobb hűtőket dobálnak ki a gyártók. volt idő, amikor volt a scythe mugen2, ninja, és egy halom htx2-3 klón....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tothgera30
Ármester
válasz proci985 #34989 üzenetére
...vagy jó döntés a Alpenföhn Himalaya, Thermalright True Spirit vagy Thermalright HR-02 Macho (ha elfér).
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz szab.tam #34987 üzenetére
"yo dawg, I heard u like heatsinks. so here is a heatsink, on a heatsink!"
vagy csak simán heatsinkception.
ugyanakkor uramatyám.
Tothgera30: +1, jobbak a V8/h80 kombónál. meg normál méretű ramokat, hogy azzal se legyen probléma. ha ramok megvannak, és egész véletlenül Corsair Vengenance felhőkarcoló editionok, akkor Thermalright Archon (revA).
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz lp640sv #34986 üzenetére
még dolgozom rajta. (de nem is 10-és 20 közöt lesz....)
és nem v8 lesz, hanem v28... (meg lehet számolni...)
az egyik, (a leggyepáltabb), példány fel lesz szeletelve. 2 napos meló... - ez már látványban kicsit nekem is sok volt....
(nem photoshop. az tényleg egy fűrész a k2-ben....)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lp640sv
tag
Hello!egy i7-2600k hoz milyen hutot ajanlotok?
en corsair hydro series h80-ra vagy coolermaster v8 ra gondoltam!
ezek kozzul erdemes valamelyiket megvenni?
ha tutok jobbat az is jo ,kb 10-20k kozzot!? -
mrbig25
őstag
válasz Buster17 #34983 üzenetére
Itt minden infót megtalálsz róla.
Minden mai, modern foglalatra fel lehet tenni....
-
Buster17
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #34982 üzenetére
Még azt kérdezném meg, hogy Xigmatek Gaia-hoz milyen lefogatót adnak? Ha egyáltalán adnak.
-
Buster17
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #34980 üzenetére
Köszi, akkor úgy néz ki, hogy azt is kell vennem
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Buster17 #34979 üzenetére
Szerintem nem. Télen a hűvösebb szobába akár jó is lehet, de így nyáron szerintem nem a legjobb ötlet. Kellene előre egy befújó, az lehet segítene még. Én is lekapom a ház oldalát, kapásból majdnem plusz 7-10 fok. Azért nem min1.
-
Buster17
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #34978 üzenetére
Értem.
Ház oldala nincs rajta. Hátul van egy 12es venti. Ez így elég? -
-
rob83
aktív tag
Sziasztok!
1155-ös gyári réz magos hűtő elegendő egy G620-ra?
Arra gondok,hogy nem fog pörögni nekem állandóan 1500-on?
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
Buster17
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #34975 üzenetére
Félre értettél. 5k az az, hogy annyit dobok rá amennyiért eltudom adni.
A gaia-val kb hány fokos lesz és mennyire halk vagy hangos?
-
Buster17
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #34971 üzenetére
Nem tudom mennyiért lehet ezt eladni... Eladási ár +~5k olyan 7-8e ft tudnék venni vagy ha rám szakad a bank akkor 10k is belefér.
(#34970) mrbig25
7-8k -> Xigmatek Gaia -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz kiralyvagyok #34972 üzenetére
Bios alól, vagy akár szofvter alól.
-
kiralyvagyok
csendes tag
sziasztok.
az alaplapomon, a cpu hűtőt hogy húzzam fel magasabb szintre? A VGA hűtőjét a CCC-ből lehet, de a CPU-ét hol tudom?
kösz:d -
-
Buster17
addikt
Hali!
A mostani EKL Cold Tower hűtőm szép nyári napon ~50C fokon tartja a procim és úgy visít mint egy rossz turbina.
szerk: alulfesszelve ennyi a hőmérséklet!Ezt szeretném lecserélni egy kicsit halkabbra és jobb hűtésűre lecserélni.
Miket ajánlanátok nem túl drágán?[ Szerkesztve ]
-
DrJános
aktív tag
-
H0bi
tag
Sziasztok!
i5-2320 cpu-ra hyper tx3 hűtő elég, játékra is?
-
mrbig25
őstag
válasz waterdragon1 #34962 üzenetére
De ha megnéznéd a bolt kínálatát, amit linkelt -ahol le tudja vásárolni az utalványát-, akkor láthatnád, hogy nincs se Freezer A30, se I30.
[ Szerkesztve ]
...
-
icons
addikt
válasz mrbig25 #34943 üzenetére
Sajnos ez a hűtő nincsen ott, ahova van 10ezres utalványom. Viszont Arctic Cooling Freezer 13 Pro van (és még sok más is). Ha valaki meg tudná nézni, mit éri meg venni, nagyon hálás lennék, de a 13 Pro lesz a nyertes gondolom Az halk, jól hűt, tehát mindenben döfi ha jól hallottam!
http://zze.hu/shop/egyeb/ventilatorok__h__t__k -
nyinya
tag
válasz Merlinclub #34955 üzenetére
Van házszellőzés, de mivel már most nagyon meleg van, lehet jobb lenne egy olyan ami picit hűvösebben tartaná. Van valami ötleted, hogy mit érdemes venni?
AC Freezer 13 CO-ról mi a véleményed?Öreg gamer
-
kiralyvagyok
csendes tag
sziasztok.
az alaplapomon, a cpu hűtőt hogy húzzam fel magasabb szintre? A VGA hűtőjét a CCC-ből lehet, de a CPU-ét hol tudom?
kösz:d -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Merlinclub #34952 üzenetére
Melyk lenne még alternatíva?
-
nyinya
tag
válasz waterdragon1 #34953 üzenetére
Tehát ha jól veszem ki a szavaidból, akkor bőven elég kell legyen, hogy hűvösen tartsa.
Köszi a gyors választ
Öreg gamer
-
Merlinclub
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #34947 üzenetére
A Brockenen Alpenföhn Föhn 120 Purple van [link]
2600Ft körül van az ára. Jó venti, de ilyen áron van néhány jobb vétel, esetleg nem ilyen "szép"
-
nyinya
tag
Hello!
Ha minden jól megy, jövő hét vége felé veszek egy i5 3570k-t, és a véleményetek kérném. Jelenleg van egy AC Freezer 7 pro rev2.-es hűtőm az e6750-esen, és ha minden igaz akkor az jó az 1155ös foglaltra is. Egyenlőre nem akarom húzni, csak 3,4 ghz-en menne. Mit gondoltok elég lesz neki a jelenlegi? A válaszokat előre is köszi
Üdv nyinya
Öreg gamer
-
icons
addikt
Rendben, akkor Alpenföhn Brocken lesz (feltéve, hogy van ott, ahol venni szeretném )
-
Beretvás
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #34947 üzenetére
Kinézetre gondoltam... Típusát én sem tudom de én találtam egy TT ventit ami 900 körül forog és hangja nincsen, azt tettem rá második ventinek és nagyon állat..
-
Beretvás
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #34945 üzenetére
2db légkavaróval nagyon ütős..
-
mrbig25
őstag
Akkor én a Brocken mellett teszem le a voksom. Nagy, szellős borda, így alacsony fordulatú ventivel is jó a hatásfoka. Kapsz mellé jó minőségű pasztát és egy nagyon jó ventit.
Ár/teljesítményben az egyik legjobb.
Egyetlen hátránya, hogy AMD-n fix a rögzítési iránya. (VGA-ra fúj vagy onnan szív)...
-
icons
addikt
Régen is mindenki másikat javasolt Melyiknek mi az előnye/hátránya?
Van egy 10k-s utalványom, azt tervezem erre elhasználni, plusz hozzátennék még annyit, amennyivel meg tudom venni a legjobb ár/érték arányú hűtőt!
-
icons
addikt
Üdv!
X4 955re keresek CPU hűtőt. Már most kezdek megsüketülni a gyári hangjától. A proci 38fok körül van, de süvít a hűtő. A lényeg az lenne, hogy minél halkabb legyen, de lehet hogy tuningolok, tehát nem lenne probléma, ha elbírna esetleg nagyobb telejsítménnyel is. Árban van egy 10k-s utalványom, minél kevésbé szeretnék ráfizetni még.
Korábban ezeket javasolták: Arctic Cooling Freezer 13 Pro, Scythe Mugen valamelyik.
Köszi!
Ui.: Everestben az aux néha felkúszik 120fok köré, utána visszamegy 50 körülre. Ez nem probléma, ugye?
Up: utánaolvastam, semmit sem jelent kb[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
-
proci985
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #34931 üzenetére
ó, nekem volt elsőszériás raptorom is. és abba a gépbe aminek az R3 lenne a háza, elvileg az is bemenne. nem jó.
a minőségi élmény ismerős, de nincs tökéletes ház. R3 a budget p183ként van emlegetve, elvileg pedig zaj/hűtésben egész kellemes a felépítése miatt. a ház egy nagyon erősen optimalizált codegent váltana, pl egy cm690 nem lenne előrelépés, R3 már elvileg igen.
Razer6666: dehogy, legalábbis egy R3ra semmiképp. családtagnak keresünk valami megfelelően olcsó, de már elég halk megoldást.
Merlinclub: TY150 egyre jobban tetszik. San Ace OEM, remek teljesítmény. TY141 gyengének tűnik (600rpmes indulás? TY140 még 300 alatt volt), de a 150es remek.
egyetlen baj, hogy belelógna durván a házam zajcsillapításába a hűtővel. ami jó, mert talán nem kéne megint kiadni 7-8k hufnak megfelelő összeget, "hűtőmodernizálás" címszó alatt pár fokért.
[ Szerkesztve ]
-
Merlinclub
senior tag
válasz Tothgera30 #34934 üzenetére
Miért kéne sírni?
Csak kis érdekesség. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Merlinclub #34932 üzenetére
Nice
-
Tothgera30
Ármester
-
Merlinclub
senior tag
Itt van egy tanulságos teszt a "kéttornyúakkal" kapcsolatban.
Résztvevői:Phanteks PH-TC14PE
Alpenföhn K2
Zero Infinity Freeflow+
Noctua NH-D14
Scythe Mine 2
Thermalright Silver Arrow SB-ETöbb ventilátortípussal egy kimerítő teszt. Némi német tudás jól jöhet.
Itt vannak a régi nagyok, és a trónkövetelők, mind 20K körül és felette, valamint a jóval olcsóbb Scythe cooler is tud azért villantani...Jó szórakozást
-
rayoliviero
veterán
válasz proci985 #34930 üzenetére
100%-on alaplapra kötve 1200,1300 a ventik fordulata.
A WD vinyók nem valami halkak sajnos, még a Green sem, nem még a Black.
Nem vagyok elszédülve amúgy az R3 minőségétől, ennyi pénzért többet várnék. A hangszigetelő anyag ami rá van ragasztva az oldallapokra is nagyon vékony, nem csodálkozok, hogy nem sokat ér és az oldallap széléig nem is ér ki teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #34929 üzenetére
hm, alapból 1500as ventik vannak bent? tehát akkor halk üzemre érdemes 5Vt használni.
fura, pedig kialakítás alapján vinyókból valamennyit meg kéne fognia. nem annyit, mint egy Cosmos/Fortressnek, de még eleget.
(R3mon gondolkodok most, CM450nél jobbnak tűnik, de drágább, csak kinézet meg annyit nem ér).
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz proci985 #34928 üzenetére
740 körül mennek a Fractal ventik 50 %-ra leszabályozva, de azoknak így minimális a hangjuk. A Noctua NH-D14 14 cm-es ventije le van szabályozva teljesen, még az ellenállást is rátettem most. Így annak is minimális a hangja, 12 cm-es Noctuát leszedtem.
Az R3 sajnos nagyon keveset fog meg a zajból, szinte semmit.
A Black vinyóm a problémás, annak idegesítő hangja van. Mert kipróbáltam úgy a gépet, hogy le volt kötve a vinyó és majdnem hangtalan volt. Nem tudom a Scythe Himuro sokat csillapítana-e a vinyó hangján, mert van aki azt írta rá, hogy még növelte a vinyója hangját.
Most 3000-ért tudnék Himurót helyben...[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #34923 üzenetére
gyári ventik mennyin mennek?
egyébként R3 mennyit fog meg a zajból?
-
Smani
senior tag
válasz rayoliviero #34919 üzenetére
D14 nem passzív üzemre lett tervezve.
Középső 14-es ventit leszabályzod 500rpm-re pont nulla hangja lesz. -
mrbig25
őstag
válasz rayoliviero #34924 üzenetére
Scythe Himuro például. Hangszigetelés és hűtés egyben. Elég jókat lehet róla hallani.
...
-
rayoliviero
veterán
válasz mrbig25 #34922 üzenetére
50%-ra leszabályoztam a Fractal házventiket, így csak nagyon fülelve hallom. A táp a leghalkabb. A Noctuákat kikapcsoltam.
A WD Black vinyónak viszont van hangja sajnos.Le van hangszigetelve a ház, de az szinte semmit nem ér amúgy.
A Noctua passzívan 31 fok körül tartja a procit így netezés közben.
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
válasz rayoliviero #34921 üzenetére
A házventiket leszabályozni próbáltad már? Vagy úgy is van hangjuk a Fractal ventiknek?
A borda lehet passzívan, de a házban jó ha marad egy kis légmozgás...pláne, hogy a Define R3 elég zárt.
[ Szerkesztve ]
...
-
mrbig25
őstag
válasz rayoliviero #34919 üzenetére
Szerintem elviszi, pláne ha még egy kicsi alulfeszelni is lehet.
Viszont a házban egy-egy ventit én meghagynék elől és hátul, hogy egy pici huzat azért legyen. 600-800rpm-en járó jó minőségű 12-es ventiknek nincs nagy hangja.[ Szerkesztve ]
...
-
rayoliviero
veterán
Noctua NH-D14 elviszi passzívan a 2500K-t (persze úgy, hogy nincs tuning)? Még a két ventit is ki akarom szedni a számítógép házból. Mert ezek választanának el a szinte hangtalan géptől...
-
Potzee
addikt
válasz BeerBier #34915 üzenetére
Intel® Celeron® Processor 440 (512K Cache, 2.00 GHz, 800 MHz FSB)
max. TDP 35WErre a procira sok, jó és olcsó hűtő elégséges az alacsony fogyasztása és hőleadása miatt.
Ár/érték arányban szerintem nagyon jók az AC cuccokAz egyik legolcsóbb és nagyon halk megoldás:
Arctic Alpine 11 Pro Rev. 2
Fan Speed: 500 - 2000 RPM (PWM)
Nálam egy Intel Pentium E2180-t hűt némán...csak a HDD-t hallaniArctic Cooling Alpine 11 GT - 1.500,- (pcgear)
Arctic Alpine 11 Plus - 2.400,- (pcgear)
Deepcool Ice Edge Mini FS Merlin-től 4k-ért. Ez alatt akár tuningolhatod is a kis cerkát...Egy passzív hűtésben is nyugodtan gondolkodhatsz, bár, azok már egy kicsit drágábbak, de hangjuk semmi...pl. itt a hardverapróban láttam egy Thermalright HR-01-et 5k-ért vagy egy használt Scythe Ninja venti nélkül...5-7k környékén megkapható.
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz BeerBier #34915 üzenetére
Veszel egy <1ks 8as ventit amit ráraksz a gyári bordára leszabályozva és kész..az a proci szinte termeli az áramot, különösebben nem kell hűteni. De talán a legjobb az, ha nézel rá egy magas verziós rézmagos gyári hűtőt (régi E6xx0/Q6xx0 procik jellemzően), azzal szinte passzívan üzemelt nálam anno a 430as 3GHzen..néha-néha pörgött fel a venti, ha tartósabban izzasztottam..
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Celeron 440-re kellene vadásznom valami olcsó egyszerű de nem túl zajos hűtőt.
A gyári hűtője már öreg is,zörög is...
Használt darabok is szóba jöhetnek,persze csak "occóért"...Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
betegphiu
senior tag
-
Mardel
őstag
válasz waterdragon1 #34908 üzenetére
Ok, csak a ramok nem átlagos méretűek.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz hermanyi #34895 üzenetére
Esetleg még Thermaltake Frio Advanced?
Nemtudom hogy ez mennyire fér el a ramok mellett, de jó teszteredményeket láttam róla.Az FX-4100 4,6 GH-re lenne húzva, ezt most gyári hűtővel 1,4125V-ról 1,4375V-ra emeléssel viszi, de pár perces Cinebench teszt után (4 mag 100%-on) proci 62 fok körül van.
Ezért keresek valami jobb hűtőt ha beüt a nyári nagy meleg akkor se legyen gond.
Mondjuk a Cool n quite-ot bekapcsolva hagytam biosban hogy ha nem kell a nagy teljesítmény akkor vegyen csak vissza az órajelből, így a proci se melegszik annyira.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Beretvás
veterán
válasz waterdragon1 #34903 üzenetére
Köszi... ám mit takar az a turbó?? Továbbra sem szorzó száras ugye??
-
Beretvás
veterán
válasz Tothgera30 #34901 üzenetére
Melyik 4 magosat lehet 6 magossá tenni?? Nem vagyok egy ideje képben sajna..:s
-
Tothgera30
Ármester
válasz waterdragon1 #34900 üzenetére
Mivel a 4 magos procit 6 magosítottad, így nem is fogja!
#34902 Razer6666: CPU-tól és laptól függ. A kollégánál a 960T-t biztos, szerintem az enyémet nem.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- 0 perces RGB-s JONSBO CR-1200E processzorhűtők garanciával/számlával! (Intel+AMD!) 3999-4999 Ft/db!
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500 ZERO DARK univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey
- Arctic Freezer Xtreme 120 processzor hűtő intelre
- INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) vadonatúj, 0 perces, rézmagos, pasztázott hűtők! 1299-2999 Ft/db!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest