Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oldfabius #224741 üzenetére
Én csak az új octaviáról tudok nyilatkozni (2023), abból is a dízelről. Az úttartása szerintem megfelelő, inkább kényelmesre hangolt, mintsem sportos. Nekem személy szerint egy picit túl puha, de a nagy többségnek szerintem megfelelő. Kellemesen elnyeli az úthibákat, nem is hangos. Ha ki tudsz fogni egy DSG váltósat azt is ajánlom, gyors, pontos, nagyon kényelmes. A dízel motorral nem voltam megelégedve, szerintem hangos, nagyon traktor, cserébe parádésan keveset eszik. 1.5TSI-vel venném személy szerint, az sem eszik rosszul, nem szokott panasz lenni rá megbízhatósággal kapcsolatban sem, inkább apró-cseprő elektronikai gondok szoktak előfordulni.
-
dong86
csendes tag
válasz
oldfabius #224721 üzenetére
Szia,
4-s Fókából is van szívó benzines: [link]
A Mazda 3 lehet még hasonló vezetési élményben abból is van szívó mondjuk azok szeretnek rohadni. Tipoból is van szívó benzines ceedből és i30-ból is még én elengedném. Én nem idegenkednék a turbo benzinesektől ennyire, vannak jól sikerült konstrukciók ennyi pénzért, mondjuk a Focusban pont nem jött össze. De egy Golf,Leon 1.4 tsi, tipo t-jet azért nem rossz. Az octavia 3 méretben simán akkora mint egy kicsit régebbi középkategóriás,ha nem kell akkora hely én elengedném mert szívás lesz vele parkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mobil flották
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest