- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Audience #225318 üzenetére
Ahogy érzed.
Amúgy az kéne nekem is, telken nem kéne félnem, hogy felütöm az alját vagy elakadok a sárban.
Pont a nagy esőzések után voltuk fent és a szomszéd nem mert lejönni. Mondom miért nem jössz le, a Suzukidban lévő Allgrip egy nagyon jó 4wd rendszer. Az igen de nyári gumi van fent fél, hogy visszamenni már nem tudna. Az M+S gumival simán feljöttem. Jó hát kicsit saras lett a bódé de az egy ilyen buli. -
ph_5.5
aktív tag
válasz
Audience #222957 üzenetére
A pénztárcában maradt összegben
Igazából nálam autóknál apró részletek tudják eldönteni hogy tetszik vagy sem. A VW, SKoda és társai belterükben valahogy nem meggyőzőek. AHogy pl a Focus sem... Valamikor 20 éve vettünk samsung Plano tv-t. (síkképcső.. de ugye ezek még képcsövesek és 50 kilósak voltak, de az volt kb a kor elitje) A lényeg, az a kályhaezüst külső beégett az agyamba... és a hozzá tartozó kályhaezüst házimozirendszer isÉs van pár autógyártó aki 10 éve még ezt a színvilágot nyomta beltérben (nem a VW).
Az Alfák tetszenek- de a feleségemnek nem. Az elit kategória nem az én világom. Dolgoztam olyannak aki épp előtte vett Ferrarit. (újat). Az autón pont ugyanúgy meglátszott a bogarak foltja, pot ugyanúgy ráfröccsent a sár. Oké, szép a hangja, és szép a formaterv.. de az 1 milla vs 120 milla ott sem volt indokolt(és tényleg nem kellene... pedig x évig minden költséget a Ferrari áll)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest