- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
Gebriel #47988 üzenetére
Erről beszélünk. Ez a kereskedő szereti tekergetni az órát is szerintem lehet benne vagy 400k km.
zoo8800: én is erről beszélek nem arról amikor mész az M5-ösön és figyeled a fogyasztásmérőt,elveszed a gázt és mutatod a havernak hogy némmá 3l-t fogyaszt a kocsi,dekirályvagyok... -
zoo8800
veterán
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Gebriel #39647 üzenetére
Hat azert nem mind1 am, mert az az auto, ami 11-12 alatt futja a 402m-n 190-200-s atlepovel az 8 max 9sec alatt van 160(!)-n, ekkor a masik kocsi kb 110-n van joesetben. Amikor ez beer, akkor a masik auto. ami 14-s idot megy az meg csak 250m-nel halad ekkor, szoval 402-n kapott 150m-t, ami 35(!) autohossznyi tav
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Gebriel #39643 üzenetére
Ez igazabol az utobbi 5-6evben progott fel igazan
6-7 eve meg egy sportveztengely emelt kompresszio vagy turbonyomas +chiptuning is nagy kiralysag volt, fekpad meg szelessavu lambdaszonda asse tudta a 98%-a kijaroknak mi a rak az, meg 1/8-n 10sec ala mentel Hring-n mar kb isten voltal, es dobogos lehettel vele.
Most ha nem mesz 8-s idot, az elso 15-be nem vagy bent, nem hogy dobogo. Na most hadd ne mondjam mi minden kell ahhoz, hogy egy 10sec-s autobol 8sec-s legyen, ugy 7 szamjegy forintositva, es van aminel ez nem csak 1-sel kezdodik...1/4-n ez ugy nez ki, hogy regen 14sec-s ido volt a dobogo, most 11-s. Ez azt jelenti, hogy mig regen 14sec eleg volt a 160km/h-s atlepohoz, ma a 11sec-nel 200km/h-l megy at ugyanaz auto a dobogohoz. Azert erezzuk a diffit ugye? De van ami tud 11 sec alatt is (~230-l)
Persze ezek mar reg nem uccai hasznalatu autok erik el, trelerrel hozzak-viszik oket, ami street legal, az ma se nagyon megy 14 ala. Megint mas kerdes hogy vannak szerianak latszo kb a tukor rajta az eredeti autok is, es labon rendszammal erkeznek ki, mennek 13alja - 12teteje idoket.
-
dízelracer
őstag
válasz
Gebriel #39643 üzenetére
Akkor még nem nagyon volt "divat" a ringre kijárni pedig már 2-3éve volt szervezett legális formája is a sportnak. Igaz egy csávó állt középen egy rajtzászlóval meg az időket sem mérték de azért az sem volt rossz. Megesett az is, hogy mikor a kemény mag a rendőri intézkedés után sem tágított a helyszínről homokot borítottak az útra, hogy ne ott szórakozzon a jónép
. Akkoriban jó poénnak tartottam az ilyesmit ma már úgy vagyok vele, hogy kurva veszélyes játék volt. Kész csoda, hogy senkinek sem esett komolyabb baja pedig volt pár crash köztük egy elég komoly is.
Runner: ez csak felületi rozsda, nem gázos. Szerintem nem éri meg otthon szarozni vele pár ezer/db-ért bármelyik gumis/felnis megcsinálja + felpolírozza neked géppel. Ja otthon nagy meló lenne és a végeredmény is kétséges. Én tuti nem állnék neki.
-
dízelracer
őstag
válasz
Gebriel #39638 üzenetére
Régen (kb 10éve) ott volt a gyülekező hely amikor mentünk valahová illegális gyorsulni. Sőt volt hogy már ott nyomtunk 1-2 futamot.
Persze a sünök is rendszerint megjelentek fél órán belül. Nem is volt feltűnő amit elindul a helyszínről egyszerre 50-60 autót kitevő karaván.
-
kpal
nagyúr
válasz
Gebriel #38636 üzenetére
Még ez jöhetne szóba a régiböl ECLIPSE TURBO és olcsobb lehetne vagy 200k-val csak az zavar szinte mindegyik automata váltos.
-
gamer0101
aktív tag
válasz
Gebriel #26182 üzenetére
Annyira azért nem tud eldurvulni, szerintem. Ha csak fejben kiszámolod, nem nagyon lehetne több, legrosszabb esetben sem 3-4 hónapnál...apámnak a mostani (próba)zárás kérése után, 5 évvel a hitel felvétele után lett 200 ezer az árfolyam-különbözet, ráadásul ő 60-70 ezreket fizetett...
Inkább így, fixen, mint úgy, hogy minden nap rettegve figyelgessem az árfolyamokat és alkarig lerágjam a körmöm míg a következő csekk ideér... -
Petes
tag
válasz
Gebriel #26075 üzenetére
Az egyik kritérium hogy ne legyen tömegautó, a hármas BMW meg erősen az
A Bmw-Mercedes-Audi hármast azért sem szeretem annyira, mert státuszszimbólumnak tekintik sokan, kiváltságnak hogy a fenti három márka valamelyikében ülhetnek.
Az 1-es bmw kicsit kilóg a sorból, nem az a tipikus autó, ezért is tetszett meg részben.
Más: a hirdetésekben sok helyen látom ezt a "leinformálható" szöveget. Ez mit takar?
-
Rick4
félisten
válasz
Gebriel #4592 üzenetére
az a baj, hogy ha 10 autód is van, egyszerre csak egyre veheted igénybe a bónuszt....logika nincs benne, ne is keresd...a bónuszt rég jogosítványhoz kellene kötni hiszen nem az autó okozza a balesetet, hanem a vezető, így a súlyossab köztelező is neki járna...ehyelyett ha a te autóddal valaki balesetet csinál, akkora te köteleződ terhére fizetnek ki pénzt, így a te bonus-malus kategóriád változik rossz irányba...kösd meg más nevére, és akkor az majd az évek során gyűjtögeti a bónuszt. azért változott meg a bonusigazolás kiadása is (mostmár ne te viszed, hanem a biztosító biztosítónak adja át) hogy ne vidd el egyszerre 5 helyre...
-
Integra
titán
válasz
Gebriel #4295 üzenetére
van egy jogász cimborám az uiqua-nál, elmesélte miért olcsóbb a máv.
csak már nem emlékszem
a lényeg, hogy az ő autója is máv-os, szerintem ez elég is.
az a durva, hogy az öcsémnek ugyanannyit kell a jóval gyengébb autójára fizetni mávnál mint nekem. semmi különbség nincsen köztünk, egy kategória vagyunk.
lehet szórakozni a dátumokkal, meg lökettérfogattal és teljesítménnyel meg lakcímmel, alig van különbség. -
Rick4
félisten
válasz
Gebriel #4298 üzenetére
december 1ig (vagy nov utolsó napjáig? ) kell odaérjen a levél..lehet tértivevényes ajánlott, ..de talán erre a legjobb megoldás, ha bemész a biztosítód egyik egy irodájába, és felmondod ott a biztosítást, vagy csak leírod és átveteted velük. eddig ki kellett küldeniük a díjértesítőt, azon látod, mit tudnak ajánlani jövőre.
-
Rick4
félisten
válasz
Gebriel #4295 üzenetére
a biztosítóknál úgy néz ki a dolog, hogy egyes biztosított tipusokból csoprtokat alkotnak, legyen az mondjuk 1500cm3 alatti BP.-i 30 év alatti férfi, vagy 3000cm3 feletti vidéki nő. az adott csoportokban van egy meghatározott létszámú biztosított, akik befizetnek valamennyi biztosítási díjat, ebből ők kifizetnek valamennyi pénzt arra, ha valaki összetörte az autóját, vagy másét. az a lényeg, hogy ezen felül maradjon még nekik valamennyi (nyilván minél több) ez lesz a hasznuk. az egyik biztosítónál (máv) kell az ügyfél, így több haszonról hajlandók lemondani, vagy esetleg még nincs is meg a csoport, csak kalkulálnak egy tavalyi átlaggal, a másiknál már anyira nem mozdulnak rá a dologra. sokszor megéri átkötni a biztosítást, mert az új belépők ilyen- olyan kedvezménykeet kapnak, lehet, hogy jobban jár az ember, mint régi ügyfélként. (pl van online kedvezmény, ami ugya csak az újaknak van). elég nagya fejetlenség kötelező téren a biztosítóknál, az év végi rohamra nem igazán tudnak felkészülni, így sokszor elmarad ilyen olyan papír...
-
Dumb
senior tag
válasz
Gebriel #4114 üzenetére
Itthoni vásárlásnál, én nem vennék 1 milla alatt /124-est kb. 1,5 alatt
Benzines, vagy dízel?
Szokásos dolgokra, milyen a motor, hogy indul hidegen, füstül-e, ha igen mennyire, milyen a hangja, búg-e a diffi hátul, milyen a kasztni, rohad-e. Az enyém lassan 18 lesz, de semmi rozsda sehol. Van egy 18 éves 124-esünk is, mint első tulaj azon sincs semmi rozsda.
Mennyire kopott a kormány, a pedálok, bár ez is lehet csalóka, és nem mindig mérvadó
Ettől függetlenül simán vannak rohadtak, lehet javítani, kérdés hogy meddig lesz jó a javítás -
Dumb
senior tag
válasz
Gebriel #4085 üzenetére
Azt az ugyanennyit (100-200) egy akármilyen kocsira is lehet hogy rá kell költenie! (valószínű)
Pl. Pappas-nál voltam nemrég bennt, egy 1 éves új ML teljesen szét volt bontva belül, a műszerfal elsősorban. A klímát szedték ki, javították. min. 15 milla volt az autó
Más, a munkafelvevőknél, egy garanciális javítás miatt a 80 ezres önrészről ment a társalgás, hogy miért garancia, ha 20 %-ot fizetni kell az alkatrész árábólNekem egyébként fűtőradiátort kellett cserélni, mert nagyon lassan fogyott a víz. Ebben is szét kell szedni a műszerfalat, de ez 17 éves
26 volt a radiátor, pl. Unixnál 32 lett volna (valeo)A munkadíj húzósabb, 50 körül.
Valamint rendeltem gyári gumiszőnyeg szettet, a fekete 18 E lett volna, viszont a szürke csak 5 E /szürke a belső/. Azt hitték, hiba van a rendszerben
De ma megjött és remek. Néztem utángyártottakat, de nem tetszettek, és 7-8 lett volna a 4 db.
-
-
amol
addikt
válasz
Gebriel #3549 üzenetére
És téged mit zavar és ha erős autót akar?
Én meg tengerre néző kilátást. Olvasd el a többi hozzászólásomat is.The Fast and the Furious feeling mond valamit?Biztos semmit.
Friss jogsival? Ne nevettesd ki magad. Ha a tv-ben Supermant nézel utána kiugrasz az ablakon, hogy tudsz repülni is?Na igen a 150LE és feletti autókat meg dísznek gyártják.
Nem. De nem is kopaszpöcsű suhancoknak, akik nem tudják kezelni.
Ez utóbbi alatt nem T1-re gondoltam. -
amol
addikt
válasz
Gebriel #3536 üzenetére
Az ember akkor kap jogsit, ha sikeresen kitölti a tesztet és megússza hogy a vizsgáztató belevigye valami baromságba. Nagyon sok ember van aki jogsival sem tud vezetni.
A hivatásos sofőröknek sem véletlenül kell újra és újra vizsgázniuk a vitathatatlanul sok rutinjuk ellenére.
A KRESZ-t nem elég ismerni, be is kell tartani. Minden esetben.Engem az zavar, ha egy fiatal már jogsi nélkül azon töri a fejét, hogy melyik az a legerősebb autó ami neki feltétlenül első autónak kell. Az, hogy még egy km-t sem tett meg és már arról álmodozik hogyan fogja lenyomni a többi autót az úton, hogy majd ő hogy megmutatja. Ha kisebbségi érzése van, kezelje máshogy, mutassa meg autó nélkül. Az út nem versenypálya, a közúton való közlekedés feltételekhez kötött, melyek kivétel nélkül minden civil személyre vonatkoznak, még azokra is akik valamiért azt hiszik ők egyenlőbbek a többinél. Pedig velük van a legtöbb gond. Én simán letakarítanám a szemetet az utakról, nagyon sok embert nem szabadna autóba engedni.
Néhány megjegyzés ha már mást primitívnek mondasz:
akinek egy szó
átmehetünk egy szó
igenis egy szó. -
Bubu79
addikt
válasz
Gebriel #3536 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett... Próbáld meg egészében értelmezni amol mondanivalóját és ne csak a szabályosra koncentrálj...
Elismerem, kicsit túllőttem a célon a beböfögéssel, de kicsit bökte a szemem sok egymás utáni kérdőjel, meg fejet falbaverős smile...Ez van
-
Bubu79
addikt
válasz
Gebriel #3533 üzenetére
Szabálygyűjtemény...
Tényleg úgy gondolod, hogy elég a szabályokat ismerni ahhoz, vagy valaki kiszabaduljon a forgalomba? Szerinted az aktívan vezetők közül hányan mennének át egy KRESZ teszten, ha eléjük tolnák?
Belekapaszkodtál amol zárójeles megjegyzésébe, beszúrtál egy nyelvnyújtogatós smile-t és beböfögtél egy olyan mondatot, amiből az jött le, hogy a kinek jogsija van az már tökéletesen tisztában van a vezetés mikéntjével, hiszen ha nem lenne, akkor nem kapott volna jogsit...
Én pedig kifejtettem, hogy az, hogy valaki megkapta a jogsiját még baromira nem jelenti azt, hogy vezetni is tud... Mert nem csak a teves szabályok ismeretéből áll a vezetés, hanem más tényezőkből is...Verd csak nyugodtan a fejed a falba...
-
Bubu79
addikt
válasz
Gebriel #3524 üzenetére
Valóban - aki kis mázlival/tanulással átslisszol a vizsgákon, megkapja a kis plasztik lapocskát már kész sofőr: pontosan tudja, hogy a forgalmi helyzeteket hogyan kell a lehetőségekhez képest a legjobban megoldani... Simán tekintheti magát a forgalom egyenrangú résztvevőjének, merthogy ugye megvan a jogsija, csak éppen két évig nem vontathat
Fel van készülve mindarra, ami az utakon várhatja és kellő biztonsággal képes eljutni A-ból B-be - akár egy 911-es Porsche-val is, kihasználva mindazt a teljesítményt, ami a kocsiban rejlik - ugye?Rutinra nincsen szükség a forgalomban, elég a 30 óra, kár is ennie magát a delikvensnek, hiszen megvan minden tudása ahhoz, hogy biztonságosan közlekedjen...
Szerintem nyugodtan olvasd át mégegyszer PeterkeT mondanivalóját:
"Arról nem is beszélve, hogy a közlekedéshez elsősorban ész kell, józan gondolkodás és felelősségtudat, és csak aztán motorerő."A KRESZ nemcsak a táblákról és az útburkolati jelek ismeretéről szól...
Az elméleti vizsga néhány kérdése pedig csak a jéghegy csúcsa - ne próbáljuk már meg kijelenteni azt, hogy aki azt megcsinálta már mindent tud a KRESZ-ről...
Szerk.: OFF
-
parandroid
félisten
válasz
Gebriel #2734 üzenetére
"Azért nem felejtsük el van egy kormány is."
Ja, huszonéves kis csitriknek, nulla rutinnal... A magam kb 100-150e km-ével sem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy hogyan reagálnék 140-nél egy hirtelen elém kerülő valamire. Meg hogy mekkorát rántanék a kormányon, ha egyáltalán, és ettől mekkorát repülnék be a szántásba. Főleg (nem győzöm eleget hangsúlyozni) egy kitudjamilyen állapotban lévő huszonéves autóval, ami eleve a saját korlátait feszegetve jut el erre a sebességre.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Gebriel #2731 üzenetére
"Azért 80-90-ről és 140-ről megállni nagyon nem ugyanaz a kategória.
Ha hirtelen történik valami akkor minde1 szerintem."Ezt próbáld meg elmagyarázni valakinek, akinek a "jól vezet" fogalma abból áll, hogy ki milyen mélyre tudja nyomni a pedált. Egyébként ha 90-nél fordul elé féktávon belül egy kavicsszállító kamaz, akkor még megmentheti a légzsák, a biztonsági öv, meg segít az elektronika lassulni annyira, hogy életben maradhasson a delikvens, 140-nél az esélyek gyakorlatilag konvergálnak a nullához. Nem is beszélve arról, hogy ha valami vele egy méretűt talál el, akkor mennyi kárt okoz benne, és kit öl meg.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Gebriel #2720 üzenetére
Amiből az egész kiindult, hogy fejcsóválva rászóltunk Sethre, amikor a 130kmph-s átlagsebességét azzal mentette, hogy márpedig ő városban is 140-nel, piroson is át. Hm, lássuk be, ez nem okos dolog, sőt, hogy elővegyem fokukac korábbi, rendkívül találó kifejezését: faszság. Amellett, hogy öngyilkossági és gyilkossági kísérlet egyben.
Nem vagyok álszent, 10-20%-nyi sebességtúllépésért, és egy-egy sárgán átcsúszásért soha nem szólnék meg senkit, és igen, velem is előfordul. Konkrétan piroson áthajtás és a megengedett legnagyobb sebesség 50%-nál nagyobb túllépése viszont már gyakorlatilag semmivel nem magyarázható, nem véletlenül bünteti a KRESZ is hosszab rövidebb időre szóló vezetéstől való eltiltással. Amivel maximálisan egyetértek, és bárcsak szigorúan bevasalnák mindenkin.
"Miért is más????A sebesség megszegése +50% felett már mindegy."
Azért 80-90-ről és 140-ről megállni nagyon nem ugyanaz a kategória, főleg nem egy műszakilag megkérdőjelezhető állapotú huszonéves autóval. Nem is beszélve az okozott kár mértékéről a két sebességérték esetében. Nem véletlen, hogy az egyikért ~3 hónap vezetéstől való eltiltás jár büntetésként, a másikért néhány év (nagyon helyesen).
p
-
tiv83us
veterán
-
parandroid
félisten
válasz
Gebriel #2697 üzenetére
"Kiváncsi lennék ki nem ment itt még városban 100km/h felett és ki nem hajtott még át piroson."
Jelen. 12 éve vezetek, 7 éve van saját autóm, jócskán túl vagyok már a 100e km-en, 105 LE-s, 1,5 éves autóm van, rendszeresen vezetek mai mezőnyben középkategóriás cégautókat, és nem vagyok még nyugdíjas, de még a 30-at sem töltöttem be.
p
-
t1
veterán
válasz
Gebriel #2611 üzenetére
nem helyeslem de nem fogom itt szídni mert felesleges.... minek osszam?
néha belőlünk is kibújik az ördög és akkor mi sem tartjuk be a szabályt ennyi...
a városban való száguldástól pedig örökéletre elment a kedvem dragonfx tudja miért
attól hogy itt szídjátok nem fog megváltozni szerintem,,,
-
_seth_
veterán
válasz
Gebriel #2568 üzenetére
Na figyelj: debrecen böszörményi úton elkezdtem padlózni ami a városban már 140 volt utána mégtöbb, józsánál a piros lámpán is átmentem a városban 140 körül nem baj senki sem volt már ott, utána 170-ig ment fel az óra egy autó sem jött szembe velem, a szakasz kb 13km hosszú, ezen a 140 átlag nem lehetetlen ha ismered azt is tudod, hogy nincs benne egy kanyar sem ahol fékezni kellene...
-
dragonfx
veterán
válasz
Gebriel #2243 üzenetére
na erről ebszélek
Szerintem az hogy városi forgalom és budapest külön kéne választani.....néha rájövök ne az autómba keressema hibát hanem ahol lakoka helyben
Hétvégén a 110 km kb 8 literből kijött..jól feltartottak és ygerektempoba kellett mennem...de azért ez elég tisztes akkor is
....utána pest 30-40km egyből elrontotta az egészet...kihűl a motor a sok alapjárattól..és úgy meg nem otpimális a fogyasztás.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Gebriel #2108 üzenetére
nem, csak az egy jól sikerült autó volt, ami nem fosta össze magaát minden sarkon.
Számomra milyen autó elfogadható? Irtam, ne legyen Tesco tuning rajta, kivül belül gyári állapot, max egy sötétités, ne leygen benn gagyi kormány, vagy raid/momo vagy gyári.
a motor ürtartalma legyen összhangban a Löerőkkel. Fogyasztás ne 20liter legyen. Ha költeni kell rá akkor 3-4kiló, ha nem kell rá költeni akár 1millió. Láttál már japán tuning civicet vagy hasonlot? nézz be a japán topicba és nézz meg pár képet, eltér a német giccs tuningtol amit általába követnek a tulajok (tisztelet a kivétel). Aztán tudni fogod milyen autot keresek, vagy épp mi a célom.Dead: elég sok giccs tuning Opelt látni idehaza, a Cult soc. tuning az más, de az sem az én vonalam, a végtelenül nagy felnikkel és lepucolt kasznival. De kétes amit irtam, jogos.
Nálam a tuning valahogy ugy nézne ki ha lenne jo alapom: 15"os felni, ráültetve a futomü, egy 30%os sötétiés körbe, gyári fény ujraélesztve, beltér abszolut gyárin hagyva, aztán meg motorba bele nyakig...
egyedüli átalakitás hogy egy 4000k-s xenont bedobnék még szivesen, a normális szettek közül, de se lexus lámpa se projektoros elsőlámpa nem kell etc.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Gebriel #2091 üzenetére
mert a BMW, de még az opel is erősebb 2.0át dobott akkoriban piacra, de tovább megyek, a honda már 90 elött is 140lovas 2.0ával jött a piacra, aztán az 1.6 120lovas autokat nézve meg....
szoval nem szeretnék nevetség tárgya lenni, senki elött, ezzel meg mindenki elött az lennék (pedig szép
)
-
tildy
nagyúr
válasz
Gebriel #2091 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, lesz@rom mennyit, ér, de:
-nem legyen vele gond
-és kézreálljon + tetszenNekem nem befektetés az autó , hanem hobbi és szállítóeszköz , akinek meg az kell, hogy befektetés legyen, az válasszon a "sznob" autók közül.
A sz@r -ra inkább nem is reagálok. Nembaj, higgyétek csak ezt, addig is olcsó marad mind a hunyadi, mind a kia.az általad linkeltről: könyörgöm, 92-es. Öreg. Ennyiért meg jócskán öreg. a vw csoport termékei közül egyhez volt szerencsém közelebbről úgy, hogy többször is vezettem (seat cordoba ), de az alapján nagyon nem választanék tőlük.
Kilométert már ki sem merte írni... -
tildy
nagyúr
válasz
Gebriel #2085 üzenetére
JEsszus , ilyen öreg "csotrogányt" nem szabadna 500E nél drágábban adni...Még a 300 is necces.
Text : nem ajánlok accentet (de csak amiatt mert úgyse kéne neked), pedig kapsz 5-6 évest 1 milla környékén.
Más: kivel fogadtam abban mennyit költök idén a kocsimra? Jöjjön elő, mert bebuktam a fogadást. Sajnos mostanában műszakin már csak úgy megy át, ha ki van lakatolva, meg színre van festve (nem lehet eltérő színű elem) , ezért kellettek új kerékívek, meg fényeztetnem kellett. + a Műszaki +zöldkártya is volt vagy 40E.
Na ki volt az, jöjjön elő sebtiben! -
dragonfx
veterán
válasz
Gebriel #1442 üzenetére
Jó de ahhoz tudni kell és látni és hogy közlekedek, akkro egyből azt mondanád nem...
Amugy városi átlag 10...pálya 9.Szerintme nem vészes, ahhoz kéeps thogy az új is ennyit kajolgat, és az enyém igencsak nem az.
Igen az 5ösnek van pár felnihje ami a M nélkül is jó..az 5 befelé hajlós, és amikor frogo isten álaltul néz ki azt néztem én is mintha spinneres lenne...amugy a 6os felnije a legjobb most szerintem, meg persze a zurigo
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest