- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
parandroid #4494 üzenetére
jaja, annak idején én is eljátszottam a szavakkal...
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid #4495 üzenetére
Igen, segítettél. Mivel láttam, hogy neked is G Astrád van, reméltem, hogy erre tévedsz és megosztod tapasztalataidat.
Köszönöm, neked is, és a többieknek is a segítséget. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #4362 üzenetére
Lehet csunya, de en inkabb azt valasztanam. Te a Vectrat? Vagy a Passatot? Nincs veluk baj, de el nem indulnek veluk hosszabb utra. Ultel mar Escalade-ben?
ps: Ez a kep a Vectrarol egy random volt, wikis.
ps: Szvsz nem olyan csunya ez egyebkent, nekem kifejezetten tetszik.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #4336 üzenetére
marketing az egész...
meg majd lesz sok meghibásodó alkatrész, lehet drágán szervizelninekem nem az a bajom a dízellel, hogy dízel, a gyártókkal van a bajom, hogy basznak tiszta üzeműre készíteni, mert jó az úgy is, mert skót csávó csak rövid távon képes gondolkodni, mert megspórol pár száz ft-ot, de arra nem gondol hogy a saját kölke is megdöglik idővel
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #4338 üzenetére
Nem kuldok repulojegyet, nem tamogatom a repulest, sokat fogyaszt es rosszat tesz az ozonlyuknak
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #4329 üzenetére
Ha ket hetre elutazunk 400 merfoldre, /ami nalatok kb majdhogy Nemetorszag/ muterhoz, akkor viszunk hideg-meleg ruhat /foleg Kidus...
/, ugye kacatokat, vagy 5 Gallon dobozos innivalot /barmi megtortenhet/, a szamitogepeinket, esetleg ajandekokat, kajat, CD-k tomkeleget az utra...stb.
A Passat sem rossz, de ekkora utra akkor sem indulnek el ilyen kategoriaju autokkal. A diesel meg lehet kevesebbet fogyaszt /bar ara ugyanaz majdnemhogy, mint a benzinnek/, nem kedvelem.
De Neked is azt mondom, egyszer vezess le Asheville-bol mondjuk Miaimiba egy 1.6-os TDI Passat-tal, aztan visszafele ugyanezt tedd meg egy 3.5-os Nissan Maxima-val, vagy egy Chrysler 300 Touring-el. -
Integra
titán
válasz
lassan de biztosan megfulladunk a dízelektől..
-
Rover623
félisten
válasz
Viszont minek kettőtöknek három darab emberméretű bőrönd, lomokkal telidobált hátsó ülés, és miért pont az első ülések között kell lennie a hűtőszekrénynek?
Hát te hova tennéd?
Mondjuk egy 320d-ben?
Pl. a csomagtartóba?
És akkor mi fér még mellé...hány bőrönd...? -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #3938 üzenetére
Ilyennel meg a haz ele sem mernem kiengedni a gyerekeimet, mivan ha eluti egy vadpulyka?
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #3730 üzenetére
Az ut kb 10 merfold /csak oda, mert ugye vissza is kell jonni/, naponta 20-25-szor tesszuk meg, plusz az off-duty futasok, pl mikor vendegeket viszunk a vacsorazni...stb.
-
tiv61us
őstag
válasz
parandroid #3730 üzenetére
a tavolsag kisebb
a menetido gyakoribb
az tuti a mi gepunket szinte alig latom allni, megy mindig, 24 oraban
raadasul tobb sofforje van
szoval tenyleg strapabiro, nem kicsit
a gyerek amugyis a masik szalloda kocsijarol beszelt, ha tuloz akkor neki tuloztak
egy tuti
a mi szallodank gepei csak mennek es mennek...
olajcsere meg fekbetet amire elviszik ha kell
lecet -
törölt tag
válasz
parandroid #3728 üzenetére
Hy!
Nem hülyeség mert nézegettem az rs kék szineket ujonnan 6,85misi és probáltam egy keveset alkudozni de nem ment max 6.7 tudták levinni.Pedig az a kék szin nagyon meggyőzőtt engem.
-
t1
veterán
válasz
parandroid #3526 üzenetére
Értelek én téged és igazat is adok.
Én ha veszek autót netalán egy CRX-et akkor az első ezeknek a cseréje lesz illetve a fékrendszer megerősítése mert nincs kedvem megdögleni benne -
t1
veterán
válasz
parandroid #3521 üzenetére
egy ilyen CRX-et is ó műszaki állapotba lehet hozni...
Nálad mit takar a jó műszaki állapot?
-
Rover623
félisten
válasz
parandroid #3399 üzenetére
Accent tengelytávja (ami elég mérvadó paraméter a kategorizálásban) rövidebb mint a Fabia-é, Corsa-é, Polo-é...és még azok sem nevezhetőek alsóközép-nek...
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #3384 üzenetére
Sose vennék kisautót. Ha több a csomag, arra jó az alsóközép, közép, ha meg nincs csomag, egyszerűbb motorra pattani. Gyerek nélkül of course.
Pardon , egy esetben lehet vennék: Ha egyszemélyes zárt, munkábajáró kis városi izéket csinálnának. Kb mint a smart, persze jóval olcsóbb árban.
A micra tetszik?
Oké oké csendben maradok.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #3380 üzenetére
Zárójelben volt a "kis". Egyébként annyira nem nagyok ezek az autók
-
Integra
titán
válasz
parandroid #3380 üzenetére
nagy babakocsi normálisan csak a jazz-be fér, yarisba tuti nem, de ezt már elején is mondta amol hogy ilyen szájméretű autókba csak levett kerékkel férne be, úgyhogy valszeg nem az ősszoci babakocsijuk van
-
a_tesz
Korrektor
válasz
parandroid #3373 üzenetére
hát kalos, igen, olcsó, csak nem biztonságos... akkor inkább egy ezeréves swift
-
tildy
nagyúr
válasz
Micrába babakocsi?Szedj fel a földről
Yarisba is csak döntött ülésnél. Yarisnak egyébként belső tere nagy, de egy 4 fős család bevásárlásához is a kalaptartót már le kell venni. Nagy belső tér csomagtér hátrányára.
Szerintem egy liftback corolla, vagy egy 5 ajtós accent pont ideális nekik. ÉS még az árba is lazán belefér.
votl is ilyesmi cikk a totalcaron. -
amol
addikt
válasz
Yaris van Anyunak, abba nem fér be, illetve éppenhogy, előrehúzott hátsó sorral, de akkor aztán semmi más. Micra talán hasonló méret de jó ötlet, vannak egész jók emberi áron (biztonság?).
Van jónéhány 2000 utáni Suzi is 1M alatt, de nem tudom...
Integra: jazz kéne az asszonynak Hát persze hogy kéne
Ez a legolcsóbb. -
tiv61us
őstag
válasz
parandroid #3253 üzenetére
hat minosegre kb. egyforma
-
dokar
addikt
válasz
parandroid #2750 üzenetére
sztem inkább dragonfx kedvenc topikjában folytassátok: Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
bár az volna a legjobb, ha végbemenne itt egy alapos hsz törölgetés, mert ez a topik nagyon el lett rondítva
-
Rick4
félisten
válasz
parandroid #2750 üzenetére
te is és Rick is....de ha rehabilitációt kérek a Rick2-re, akkor mi lesz a Rick4-gyel?
érdekes maga a szitu is, hogy egy döntés így felülbírálható, csak ugye ha kivégzik az elitéltet, akkor az már majdnem mindegy...
-
_seth_
veterán
válasz
parandroid #2729 üzenetére
Értem én, nekem nem szabad gyorsan menni csak neked és ugye 80-90-el városban teljesen rendben van és meg is lehet állni ha pl egy gyalogos lelép eléd és nem teljesen mind1, hogy 80-90-el ütöd el hanem 140-el mert ugye neked jó a kocsid és olyan mint egy pihe-puha párna még meg is köszöni a gyalogos, hogy elcsaptad. És gondolom te is csaj éfjél után nyomod neki ennyivel mint én városban...
Rámszóltatok? Anyukám rámszól ti max válaszoltok a hozzászólásomra és a kettő nem ugyanaz.
Egyébként ahogy látom alakul a szókincsed, a jó példa persze nem árt, sőt moderátorként ez a dolgod!
Nem vagy egy kicsit te eltévedve? Olyan irányba, hogy amit neked még szabad az a törvényben előírt és teljesen helyénvaló de amit én csinálok az már nem...
Na jó a témát lezártam teljesen és neked sem válaszolok ezzel kapcsolatban már, végülis minek, faszság az egész.
-
_seth_
veterán
válasz
parandroid #2707 üzenetére
Csak neked válaszolok ebben a témában, a többieknek el sem kell olvasniuk, már itt ugorhatnak a következő hozzászólásra.
Tehát a faszság használható értem én de amit én írtam az nem, azért ide leírom "p.csába" ezt írtam le asszem de ez már túl volt a határon, te most ezt komolyan írtad mint MOD?
A kresz még most is a közúton érvényes akármit írsz erről
Olyannyira a közúton érvényes, hogy magánterületem annyival hajthatsz amennyivel csak akarsz, hírdetheted is de ugye a fórumon szabálytalan, azért ezen elgondolkozhatnál vagy a kresz internetre utaló részét is megnézhetnéd (ez gyorsan meglesz). Akik naivan azt írták, hogy cseréljek mocit és használjam az autót két évig azoknak valahogy elfelejtetted írni, hogy az sem törvényes... de nem baj mert te párttatlan vagy.
Hogyan is gondolkodom én? Ezt a részt leírhatnád de jöhet privibe is egyébként már ha veszed a fáradtságot... azt is idézheted, hogy nagyképűen hol hírdettem, egyébként érdekes módon én nem szidtalak de mind1...
Igen, tehát ha valakinek egyezik a véleménye a tiéddel akkor végülis mind1 mit ír (fokukacnak: ne vegye magára nem róla van szó) mert te egyet éretsz vele és az még határon belül lesz csak amit én írok az nem...
Tűzoltő, mentős: szerintem többet voltam már a köreikben mint te de ezen nem veszünk össze...
Amilyen jól ismered már te is a BM fent említett szerveit biztosan tudod, hogy 140-nél sokkal nagyobb esély van a túlélésre egy új autóban mint az én huszonéves ócskavasamban (már az autómat is szidod miután ugye én nagyképű vagyok, nem baj végülis itt neked kell példát mutatni...).
Mindennek fejébe még rendkívül kedves és aranyos is vagy a jó lenne ha meghalnék rész tetszik, végülis le is írhattad volna párttatlanul
Egyébként meg ha valami nem tetszik nyugodtan bannolj az oldalról, nem fogok zokogni miatta de azért nevetséges lesz mivel az alapszabályokat semmivel sem szegtem meg jobban mint a fórumozók nagyrésze legyen az ez a topik vagy a ph egésze...
Na hajrá...
(És igen, nagyon jó a modnak ilyeneket írogatni, nekem is írtak ilyesmit meg, hogy "gyüvünk oszt megverünk" dolgokat pedig p2p linkeket töröltem és olyan hozzászólásokat amikben az itt ronda szavak fel sem tűnnek annyira szépek... persze mindenki másképp áll hozzá).
Többieknek: bocsi de napi 5 percben ráérek ilyesmiket írogatni -
Gebriel
veterán
válasz
parandroid #2736 üzenetére
Ok.Ne is feszegesük tovább.
A KRESZ-t be kell tarani. -
Gebriel
veterán
válasz
Egyetértek
Azért 80-90-ről és 140-ről megállni nagyon nem ugyanaz a kategória
Ha hirtelen történik valami akkor minde1 szerintem. -
dragonfx
veterán
válasz
A Lacetti 10-12öt eszik városban 2007ben?
Akkor asszem nem érheti szóa házelejét hogy az enyém 10et 14 évesenA többit hagy ne kommentáljam ami a régi témához vág, mert magamat ismételni nem szoktam pláne nem ennyiszer.
-
Gebriel
veterán
válasz
parandroid #2705 üzenetére
És még soha nem hajtottál többel a megengedet sebességnél,soha nem mentél még ugy át piroson hogy tudod hogy megbirtál volna álni,de át csúszol?
-
dragonfx
veterán
válasz
semmi
#2705>>nem érdekel, seth leírta a véleményem, kár ismételnem őt. -
lorcsi
veterán
válasz
de még a 30-at sem töltöttem be.
megleptél -
_seth_
veterán
válasz
parandroid #2475 üzenetére
Ha ezt nekem írtad: motor ugyanolyanra lesz cserélve. Sosem volt igazán az a cél, hogy GSi-vé átépítsem, most is csak azért merült fel a gsi moci mert az 1.3-as meghalt.
Egyből GSi-t venni, nem tudom mennyire vagy otthon kadett témában de eddig még nem láttam olyat hasznaltautón sem amire ne kellene még költeni (nem is keveset). A kaszni pl kérdezem én mivel jobb egy gsi-ben mint egy sima kadettben? Semmivel... ugyanúgy rohad mindegyik és az egy dolog, hogy megveszed nem látszik semmi rajta de csak 1 tél kell és kiderül minden, általában az, hogy rozsdás.
váltó/felfüggesztés/futómű/fékek: minek cserélném? Rakok bele egy motort és eladom jövőre, ennyi. egyébként a kaszni az egyetlen ami sokba kerül a többi nem de ezt is tudod biztosan
(pl váltó: 15-ért van F16 ha mázlid van akár F20 is, futómű, felfüggesztés és társai filléres dolog, fékek szintén).
"No de mindegy, az ő hobbja." Pontosan.
-
Rick4
félisten
válasz
parandroid #2300 üzenetére
jaja, ismerem, de mindenki rendesen félrenézte a kérdést, holott linkeltem a cikket, amire kérdeztem volna..
-
dragonfx
veterán
válasz
parandroid #2215 üzenetére
Peti szinte az életem rátettem volt a 170 lovas vw 1.4 turbót hozod fel példának...legyen 5ösömöm így...
...amugy kérdésem ez emnnyire tartós autó?...asszem 1.0+ os nyomással megy a turbója....szal én 5 évnél többet enma dnék neki.
Jó de te 3000> ***-ba járkálsz én mge 3000<***....ezt vedd bele....
bp-n ha elvezetsz 8 literrel akkor ügyes vagy
A dízel nem érdekel, azok cska fogyasztásvadászokra mennek.
Amugy a mai autóutas 110 km szépen le is tolta 10 alá szerintme az átlagom szóvla elképzelhetőnek tartom egy nyugodtabb driver akkor nem pesten lakik aze nnyémmel si eljárna 8-9cel.Nekem így jó az autónak is. -
KrAt
veterán
válasz
parandroid #2215 üzenetére
Ejjjdearanyos "fókszvágen"
-
Integra
titán
válasz
parandroid #2182 üzenetére
szerdán fizetem a foglalót, mert hétfőn meg kedden külfödön vagyok, ma meg ugye bank nincsen nyitva... aztán a maradékot is.
aztán majd lesz a szutykos opelemről kép is
de mindent lekell 28ig zavarnom, mert utána meg költözöm ki jan vagy febr végéig hamburgba meg londonba, úgyhogy megy a tütü téliálmot aludni egy garázsba -
dragonfx
veterán
válasz
parandroid #2171 üzenetére
de csak mert nincs kisebb
-
Füge007
senior tag
válasz
parandroid #1948 üzenetére
Mennyi lene az éves futása az autónak? A dízel ugyan keveset fogyaszt, de évi 30000 Km alatt nem rentábilis a magasabb árfekvése miatt. Pedig az egyterűek nem rosszak, főleg mikor be kell rakni a kicsiket a gyerekülésbe hátra, nagy ajtó, magasabb tetővonal, sokkal kényelmesebb a beültetésük.
Az Ocatavia nem rossz ötlet, Golf kombi esetleg.
-
törölt tag
válasz
parandroid #1948 üzenetére
Hy!
Pedig a c-maxot akartam ajánlani.
De a mondeo ill fcos kombi is jó árban van. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #1392 üzenetére
Azért az a 200 LE már elég ''sportos'' kategória.
Egyébként hatalmas csomagtere van, bele fér pár ''hulla''Szóval attól rendesen el voltam ájulva.
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
válasz
parandroid #1367 üzenetére
1,0-s Fabia
Ilyen Fabia nincs is
A legkisebb jelenleg a 1.2 12V illetve volt 1.2 8V ,de 1.0 soha nem gyártott a Skoda.
[Szerkesztve] -
spirit007
senior tag
válasz
parandroid #1179 üzenetére
Jó az ha ''csak'' egy gyerek van akkor is
Ottalvós nagyi látogatás = babakocsi ,etetőszék , pelenkázó ,járóka~éjszaka ágy , ágynemű ,1 táska ruha , 1 táska játék , lábbal tipródós motor .... apa+anya 1 TG zacsi motyó -
_seth_
veterán
válasz
parandroid #1160 üzenetére
Nem is mondtam, hogy fürge sőt... de annak akinek fontos a fogyasztás (5L alatt), a megbízható autó nem rossz választás... személy szerint egyébként nekem sem kellene, még az isuzu motoros 1.7 TD sem a maga 82 pacijával...
Octavia 1.4, ohh ilyen is létezik? Kezdem érteni, hogy miért tűnik sokszor ''erősnek'' a 75 pacis 1 tonnás benzines kadettem... hiába látom én, hogy uhh micsoda szép autó áááá de gyönyörű.... belül ''fírges'' mert csak egy kis motor van benne ráadásul 2-3 mázsával többet cipel mint én...
Ui.: 22 éves kadettemet még ha szeretném 75-ről 140 pacisra is fel lehetne tuningolni csak ki kellene vinni németbe és 4 ezer eurót kifizetni(Az első része még csak csak de 4000 eurót adni érte...
jah: ez az 1.3-as motorra értendő, persze tized áron széria 150 pacis motortlehet rakni bele... )
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest