Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Ha adsz egy ilyen kamerát kölcsön, örömmel!
Egyébként láttál valahol ilyet tesztben? Mert én nem... Eleve nem azt mutatná, amit szabad szemmel látnánk, ha meg nem hiszed el, hogy a két kitett kép tényleg legjobb és legrosszabb esetek, akkor ennyi erővel mindent megkérdőjezhetsz minden tesztben.
vitko: Bocs, de nem ismerem azokat a monitorokat, és 1-2 kiragadott, amúgy sem sokatmondó paraméter alapján nem lehet eldönteni. Javaslom, írd be őket a bal oldalon látható gyorskeresőbe, ami topikon belül keres, valószínűleg volt már róluk szó.
-
dezz
nagyúr
Én írtam azokat a cikkeket, és nem fogom ennyiben hagyni. Jó lenne, ha konkretizálnád, miről van szó, ez ugyanis hitelrontás, ami büntetőjogi kategória. (Priviben akart menni, de mindegy.)
Nyugdíjas: Jaja, már ami a Standard módot illeti (írtam is a gyártónak korábban, hogy az nem éppen "standard", azt válaszolták, megfontolják). A többi mód meg nem kalibrált. És az sem mindegy, hogy a monitor beállításai milyenek. Úgy imádom, amikor emberek beokádnak valamit, aztán lelépnek.
És nem ám a cikk topikjában, áhh. Meg ugye azt is tudjuk, hogy az Apple árai mindig egy szinten vannak a többiekkel...
-
dezz
nagyúr
Épp a napokban írta nekem valaki (de szerintem ezt már mondtam neked): a 6ms-es IPS-ek simán verik az 5ms-es TN-eket válaszidőben. Most akkor ehhez tedd hozzá, hogy a gyakorlatban semmi különbség nincs az 5ms-es és 2ms-es TN-ek között... [csak közben átírtad a hsz-t]
(#5465) Khelben: "neki is elkezdesz regélni a luxusautókról"
Ezt ugye most már direkt csinálod?
-
dci106
csendes tag
-
-
dci106
csendes tag
bolic!!!!
Légyszi írj még erről a W2486L-ről! Én is ezt rendeltem magamnak, de estig még tudnék változtatni a rendelésen, ha nem olyan f@sza. Szebb valóban a képe, mint egy sima LG tft-nek? Persze TN panelesről beszélek. Esetleg átküldenéd a beállításokat hogy szép legyen a színe? Illetve az még érdkel, hogy valóban külön van-e a tápja, és nem búg-e?
Várom válaszod! Köszi előre is!
-
madgie
titán
Most őszintén, én meg ezt lőttem neked frissiben az NEC-vel:
Holnap veszel egyet?
Csak hogy értsd: ahol csak egy képet szúrnak be erről a benchmarkról, az bullshit. Én hatot lőttem, hatféle eredménye lett. Nemhiába csinálja úgy a tftcentral.co.uk, hogy a legjobbat és a legrosszabbat szúrja be a tesztbe, lássuk, melyik milyen.
-
mzsombor
tag
Ültél már valaha 2 és 5 ms-os TN előtt, és észrevetted a különbséget? Gratulálok, ha igen. Sokkal fontosabb paraméter az input lag, de azt meg a gyártók nem verik nagydobra, mindenki a válaszidőre veri a mellét. Ugyanolyan hülyeség ez is, mint a "ki tud minél nagyobb dinamikus kontrasztot mondani" játék.
-
dezz
nagyúr
Az IPS és a TN ms-e két eléggé különböző dolog...
Épp most írta nekem valaki, hogy az új 2209WA-ja (6ms) "simán alázza" az 5ms-es TN-eket.
Az EA231WMi-n is inkább csak 50-60fps-es scrolloknál látható a különbség (pl. gyorsan mozgó 2D játékok, de nem annyira, hogy ne lehetne velük teljesen jól játszani), 3D játékokban nem nagyon, filmezésre meg szinte tökéletes!
Egyébként azért ennyi, mert amúgy igen gyors a panel, csak nincs benne overdrive (így nem jelentkezik annak inverz utóképe sem), de ha az kell, az ATI kártyák tudják úgy küldeni a jelet, mintha lenne... (Driverben be lehet kapcsolni.)
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAUXEN) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest