Aktív témák
-
old gray
addikt
Tudom, hogy nem közvetlenül a topic témájához tartozik a kérdésem, de közvetve igen, szóval a következő kérdésem lenne:
Jelenleg D-Subbal van a monitorom a sz.géppel összekötve és DVI kábelt szeretnék venni. Van valami amire ügyelnem kell, vagy kb. mindegy hogy milyet veszek? 2-3m hosszúságú elég lenne, de rengeteg típus van..olcsó és drága egyaránt, mi ezek között a különbség?
Bocs a láma kérdésért, de nem régóta vagyok TFT tulaj.
-
old gray
addikt
válasz
TomBoy1986 #5396 üzenetére
Ez TFT-re jellemző dolog ezek szerint? Mert a CRT monitorommal soha nem használtam V-syncet és ott nem volt csíkozódás / hullámos kép. Viszont V-Sync=on esetén 60FPS-el játszani UT3-at... kevés!!!
-
old gray
addikt
SAMSUMG P2470HD
1 hete vettem meg, játékhoz (legalábbis UT3 alatt teszteltem hosszabb ideig, ami egy villámgyors fps ugyebár) nem az igazi. A TV részétől sem vagyok elájulva. Sajnos a célzásom sokkal rosszabb mint a régi CRT-mmel volt. Mindig úgy kell céloznom mintha mellé akarnák lőni.
Ugyanakkor nekem gyors jelenetek közben elkezd hullámozni a kép, ezt nem tudom, hogy "természetes", a TN panelra jellemző jelenség-e vagy valami hiábra (gyártási) utal
-
old gray
addikt
Megvettem életem első TFT monitorát: Samsung P2470HD. Előtte egy 22"-os IIyama Vision Master 511 Pro-t használtam évekig (CRT).
Vélemény: ez a TFT hányinger, 5 perce üzemeltem be, és a szemem már fáj tőle (nem tudom miért)! A jó öreg IIyamatól több órányi game után sem fájt a szemem. Érdekes.
Kib.szott nagyot csalódtam. A fogyasztói társadalom selejtje ez a TFT. Kritikán aluli. Szép desgin, csillog-villog bekapcsolás után pedig majd jön a csalódás. Nah abba is hagyom mert még jobban felhúzom magam és a végén darabokra töröm.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged