Aktív témák
-
Meglett a kicserélt készülék, végre pixelhibamentesen került hozzám.
Trafó zöld LED lámpája világít, az érintőgombok stimmelnek. Lehet hogy pont kifogtam egy korábbi selejtet.
Picit módosítottam a beállításaimat, de még nem végleges.
Fenébe megfeledkeztem hogy a LED háttérvilágítása miatt nem folytonos, nem úgy mint a CCFL.
Nagyon minimálisan vibrál, hoppá! A háttérvilágítás is stimmel, az előző készülékben nagyon nem jól néz ki.
Majd még írok.
-
Nem, nagyon erős kompromisszumba kerültem be és azért egy kicsit idegesít, hogy ennél jobb monitort nem találtam hasonló árkategórián belül.
Még mindig régi kb. 4 éves TFT-n nyomulok most, olyan kicsi.
Asszonta hogy kb. 1-2 napon belül értesíteni fog, hogy mehessek vissza a kicserélt monitorért, még mindig várok.
(#5391) Dracula: "Igazából kell nekünk Full HD?
" Én a duplikálási szinkron miatt választottam megegyező felbontást, hogy mindkét képen ne legyen eltérés a natív felbontás. Ez előnyös és még jó hogy időben létezik a 16:9 moncsik.
(#5393) dci106: Általában a LED-es TFT monitorok külső táppal rendelkezik az alacsony fogyasztása miatt nem éri meg beépíteni (SZVSZ).
(#5394) shancy: "Játékra nem tul nagy a 24 es?" Ha WIDE 24"-re gondoltál, az bizony másvilág, nem hatalmas csak más.
Mintha felmennél Gellért hegyre és körülnéznél onnan a panorámát, olyan széles.
Red Alert 3 stratégia játékról nem is beszélve, hogy már többé nem zavaró a jobb oldali menüsáv, olyan széles hogy alig látom a menüsávot!
Néhány másodpercig elállt a lélegzetem hogy milyen ekkora a panoráma a RA3-ban, olyan furcsa.
(#5397) old gray: "Ez TFT-re jellemző dolog ezek szerint?" Inkább válogatósak a TFT monitorok között, pl. kb. 4 éves ViewSonic monitorom bekapcsolt V-SYNC mellett olyan kb. 15~30fps, enélkül gyorsabb és nem hullámzik. WTF?!
Igen kevés a 60fps, SZVSZ 100fps az már optimális ugye?
Az majd OLED-ben meglátjuk.
(#5411) mzsombor: Nahh, mert input lagból nincs eredmény vagy nulla (0) értéket kap a TFT monitorok többsége, felesleges ezen rágódnod.
Hehe, a LGW2486L 2000000:1 (kétmillió az egyhez) dinamikus kontrasztaránnyal rendelkezik!
Persze ez is hülyeség, de tényleg kontrasztos, sajnos még mindig nem kaptam meg a kicserélt készüléket. Így tovább tesztelni nem tudok.
IMHO a 2ms~5ms közötti válaszidő háborúzgatás valóban felesleges, inkább bízunk az oldaltesztelőknek (geeks, oaziscomputer stb.), pl. van olyan 2ms válaszidejű TFT teljesen alkalmatlan a játékra, másik 2ms prímán megy, pl. LG W2486L.
(#5418) shancy: Azt is kell hozzáadni, hogy baromira nem melegszik fel a LED háttérvilágítás, minden langyos.
Nincsenek rajta szellőzőrácsok sem (pl. LG W2486L)!
-
Color vibrationst is alkalmazom, mert alapból fakóak a színek.
Inkább furcsa színek vannak, a korábbi TFT-mnek nem ilyen. OIyan minden más, sajnos kb. 1 óráig használtam a pixelhiba miatt, vissza lett csomagolva, és most megyek lecserélni.
Ha hajlamos idegölő vagy egyéb szarokra, ne vedd meg, mert pl. imbolyog a talpa a vastagabb középső gumik miatt, alátéttel módosítható a 3 év gari erejéig. Valamint a menükezelése nem felhasználóbarát, idő kell hozzá hogy barátkozzon vele, az érintőgombok nem megbízhatóak, néha többször meg kell nyomni, de már megszoktam a LG KM900 mobiltelóm miatt.
Ime a beállításaim:
brightness 50
contrast 50
gamma -50
red 70
green 50
blue 40
ati ccc color vibrations 133%A RGB a gyenge napfényes szobám miatt sárgásabbra és barnásabbra sfóroltam feljebb. Egyből felismert 1920x1080@60Hz felbontást a mindkét winfos DVI kábellel, nincs para.
Majd utánanézek, hogy miért nem jön le a listára a 75Hz. Igen természetesen külön tápja van, nem tudom hogy búg-e, de az a lényeg hogy ez a külső táp jól ismert kínai hosszúkás alakú, habár nem világít a zöld LED lámpa a táp sarkán.
Na mentem, pápá!
Aktív témák
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged