- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Modellek amelyek támogatják az 5G CA-t és a B20+N28 CA-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
adika4444 #9076 üzenetére
köszi
sajna igen telekom koax sagemcom 3890v3. a mikrotik és a sagemcom egy ip tartományban található. pl 192.155.1.0 és 1.30 .mindkét eszköz fix ipn van természetesen. van iptv, most cserélték a telekomos modemet mert gigás netem lett. "gigás".DMZ szerintem nincsen belőve itt ált meg annó szerintem a történet.
annó előfizettem mikrotik oktatásra, egy rakás oline videóm van
de egyszerűen útközben úgy éreztem ez nekem most sok. ez a szuper cucc meg itt áll egy ideje,, és jó lenen ha menne is nem csak port fogna
ezenfelül gigányi net nem jön át egyenlőre rajta csak kb 260megányi , de ezt később
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest