Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

Üdvözletem!

Kb. egy havi boldogság után komoly problémáim akadtak a wAP LTE egységgel, amivel a mobilnetet hozom be a házba.

A konfiguráció úgy néz ki, hogy a Windoxban az Interfaces között a használt APN ablakában van beállítva a Passthrough az Ether1-re.

Pár napja elkezdett szakadozni a net, az Asus routerek (több példánnyal is próbáltam) infoablakában körben váltogatják egymás a hálózati kábel nincs csatlakoztatva, a leválasztva, illetve a szolgáltató DHCP szolgáltatása nem megfelelő hibaüzenetek, köztük pár másodpercnyi normális neteléréssel.
    TP-Link routerek egyszerűen csak nem látják a WAN-kapcsolatot.

A szolgáltatás egyébként rendben van, USB stickkel hiba nélkül működik.

Ha nincs a passthrough, akkor a WinBoxban aztá látom, hogy az LTE-kapcsolat él.

Gondoltam, megnézem, hogy hol a hiba -- csakhogy az LTE - Ether1 passthrough miatt ugye etherneten nem látok rá az eszközre, arra meg nem jövök rá, hogy mondjuk Wifin ezt melyik kulcsszavakkal tudom elérni.

A kérdésem tehát kettős:
    1. Van-e ötletetekt a hardverhibán kívül a fenti hibajalenségre?
    2. Ha az LTE passthroughban megy ki az Ether1-re, akkor hogyan tudok olyan wifikapcsolatot generálni, hogy mondjuk egy notebookkal a WinBoxon rálássak az eszközre?

Köszönettel: MaCS

Új hozzászólás Aktív témák