Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grabber
üzenetére
ezt a marhaságot nem kellene még véletlenül se elkövetni, hogy unifi ap mikrotik routerrel. mindkettőnek megvan a saját központosított wifi management felülete, amik nem passzolnak. vagy mikrotik ap-t veszel és akkor legyen mikrotik routered, amin fut a capsman, vagy ubi ap-t veszel, és akkor legyen ubi cloud controllered, ami nem mikrotik router.
ez az objektív része a kérdésnek. a szubjektív meg az, hogy én ubnt legközelebb akkor veszek, ha korbáccsal vernek azok után, hogy pár dolgot már vettem tőlük, és egy se működött úgy, ahogy elvártam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- PlayStation 5
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold