Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
CAPsMAN-nal kapcsolatos kérdés. Beállítottam az otthoni hAP ac2-őn, hogy a CAPsMAN kezelje mind a két rádiós intarface-ét, illetve a hozzá csatlakoztatott wsAP ac lite mindkét rádióját is.
Működik minden mind a 4 rádión megy a fő és vendég wifi is.
Viszont nem találtam leírást arról, hogy milyen módon lehet összekábelezni az így működő eszközöket. Most direktben vannak összekötve, de idővel lehet, hogy lenne még egy AP, ami 1, de lehet, hogy 2 switch mögé kerülne a hálózatban. Kipróbáltam a mostani konfigot egy sima, nem managelhető switch közbeiktatásával. Elvileg működik. Kérdés hogy ez így fog is, vagy a jelen helyzetben csak szerencsém volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold