Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Nekem a telefonomon is van FTP szerver, így wifin keresztül is el tudom érni a rajta levő fájlokat. De az sem a 21-es porton megy , hanem történetesen a 4021-es proton. A router esetében is hasonló lehetne helyzet. Pl. ftp://domain:62341 az FTP elérés, aki meg a 21-es porton akar bejönni az ugyanúgy mehet a feketelistára....
Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy szerintem akár egy "rendes irodában" is működhetne így a dolog. Az ilyen szűrésnek van még egy előnye, mégpedig: a hacker aki felkerül a feketelistára, onnantól kezvde a többi portot sem éri el - azaz minden más addig nyitott port az ő számára már zárva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest