Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
Üdv.
A következő problémába ütköztem.
Van egy hAP lite és 2011 wifis eszközöm, amit capsmann-nal szeretnék használni a 2011-en.
A hAP-val semmi gondom, AP módban működik a capsmann-nal.
A 2011-et meg sehogy sem tudom beállítani úgy, hogy saját magán megjelenjen a capsmann managerben.
Próbáltam már a CAP-ba 127.0.0.1 ip címet, majd a saját ip címét (192.168.88.1), CA-val meg a nélkül.
A hAP megy hitelesítés nélkül meg azzal is, ez meg nem.
Mindkét eszközön v6.40.8 ros fut.
Első tippem, hogy nem 0-ás configgal kezdtem.
Mivel alig értek hozzá nem szívesen kezdeném 0-ról, de ha ez okozza, és nem megy másképp, megteszem.Esetleg más ötlet/tanács?
Köszönöm előre is.ui.: A winbox - amikor mac címmel kellene belépnem, mondjuk 0-ás configgal - nálam nem használható, mert kb. 3 mp után megszakad a kapcsolat és bármit bármilyen gyorsan csinálok nem hajtja végre, újracsatlakozáskor mindig ugyanaz a képernyőkép fogad. Az asztali PC-m helyett próbáltam már a notebookomról is, az is ugyanezt csinálja. Ez nálam sosem működött. A notebookról már eltávolítottam a virtuális switchet - mivel használok virtuális gépeket is, de ez sem segített. Esetleg egy tipp, hogy mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G9 5120x1440 240hz eladó, BeszámolOK!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest