- Google Pixel topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #4302 üzenetére
Gyorsba összedobtam a 750gr3-at gigabit digis pppoe-n. 500-600-at mérek de szerzek hosszabb patchkábelt és kipróbálom a nagygépen direktbe kötve mert nem biztos hogy a router kevés. Speedtesten 300-400 között van, a digi mérőjén megy 500 fölé, szóval lehet csak net gond van. Feltöltés tegnap este elég gyenge volt, nem ment 100 fölé. CPU terhelésen nem is látszik a forgalom, valszínű hardveresen megy.
Ha a tűzfalon nincs semmilyen szabály csak full fasttrack az nekem biztonsági okokból jelethet-e valamit?
(servicesnél mindent tiltottam a winboxon kívül, service ports is tiltva mind, DNS-t is csak google-sat használom hálózatonbelül is, nincs bepipáva az allow remote requrest, upnp tiltva, ROMON van engedve)
Nas-om (Synology DS214se) kimegy simán port beállítás nélkül is, szóval nekem elvileg nem kell portnyitás semmihez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest