Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Melyik teremben gyúrnak?

-
Szivi.

Mondjuk én is rákerestem az általad említett oldalon, aztán hogy én sem láttam ott semmit, jöhetett a Google, hátha valaki írt ezzel kapcsolatban hírt, majd így dobta fel a saját aloldalukat is. Gondoltam, ha már több Corsair-es oldal jön fel a keresésre, akkor ránézek, hátha ..... és ott volt.
Aztán hogy miért nem tudják rendesen leírni a főbb adatokat a termék oldalán, azt passzolom. (Lehet, náluk a méret nem lényeg
- pedig még írják is, hogy mivel oldalt vannak a csatlakozók, így 30 cm hely kell a kábeleknek az oldalfaltól. De mondjuk ezt 90 fokos csatlakozókkal is le lehetett volna redukálni. Hamár oldalsó kivezetés...) Tippjeim lennének, de egy ilyen neves cégnek azért illene erre is figyelnie. -
"Szeretnénk hinni, hogy nem csak mi vagyunk vakok, mindenesetre a termékek pontos fizikai méreteit nem leltük meg a hivatalos honlapon, de az kétségtelen, hogy a "dobozkák" hosszabbak 150 mm-nél."
Ott én sem leltem meg, de van egy aloldaluk, ahol elérhetők ezek az infók is: itt.
Innen idézve: 86*150*180 a kisebb, a másik kettő pedig 86*150*200-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest