- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
Na kezdem feladni, pedig már azt hittem alapszinten meg tudom oldani azt amire szükségem van.
Egy RB2011 wifis eszközt használok, a kezdeti nehézségeken túljutva elégedett vagyok vele.
Kellet egy AP, mert a dlink fagyott. Hogy ne kerüljön sokba, plusz akkor már legyen mikrotik vettem egy hAP lite-ot. Beállítottam, de a wifi (tableten megy folyamatosan a kamerák képe) néha megszakadt.
Nem tudom melyik ROS volt rajta, frissítettem neten az akkori legújabbra (v6.40.1).
Most ott tartok, hogy nem férek hozzá a hAP-hoz. Reseteltem, a winboxon kb. 3 mp-re jelenik meg a menü.
Hiába kattintok a show script, remove script-re, nem hajtja végre, mert a következő 3 mp-es kapcsolódáskor ismét megkérdezi. Gondoltam újra telepítem. Itt is elakadtam.A netinstallal eddig jutok el:
Ha kiválasztom az RB941-2nd-t, akkor eltűnik a telepítendő csomag, nem tudom miért.
Hiába választom ki ismét, nem jelenik meg a telepíthető csomag vagy csomagok között.
Próbáltam régebbi ROS verziókkal is, ugyanaz a jelenség.Ha valaki tudna segíteni hogyan tovább megköszönném, az én tudásom kevés ennek a problémának a megoldásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest