Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ssarosi

tag

Na kezdem feladni, pedig már azt hittem alapszinten meg tudom oldani azt amire szükségem van.
    Egy RB2011 wifis eszközt használok, a kezdeti nehézségeken túljutva elégedett vagyok vele.
    Kellet egy AP, mert a dlink fagyott. Hogy ne kerüljön sokba, plusz akkor már legyen mikrotik vettem egy hAP lite-ot. Beállítottam, de a wifi (tableten megy folyamatosan a kamerák képe) néha megszakadt.
    Nem tudom melyik ROS volt rajta, frissítettem neten az akkori legújabbra (v6.40.1).
    Most ott tartok, hogy nem férek hozzá a hAP-hoz. Reseteltem, a winboxon kb. 3 mp-re jelenik meg a menü.
    Hiába kattintok a show script, remove script-re, nem hajtja végre, mert a következő 3 mp-es kapcsolódáskor ismét megkérdezi. Gondoltam újra telepítem. Itt is elakadtam.

A netinstallal eddig jutok el:

Ha kiválasztom az RB941-2nd-t, akkor eltűnik a telepítendő csomag, nem tudom miért.
    Hiába választom ki ismét, nem jelenik meg a telepíthető csomag vagy csomagok között.
    Próbáltam régebbi ROS verziókkal is, ugyanaz a jelenség.

Ha valaki tudna segíteni hogyan tovább megköszönném, az én tudásom kevés ennek a problémának a megoldásához.

Új hozzászólás Aktív témák