- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
feketegergo #3677 üzenetére
Szia,
40-ből ezt kihozni jól, ami mondjuk legalább 2-3-4 évig jó lesz (tekintve a wifit és az egyre növekvő sebességigényeket (pl. DLNA-n filmek, ISP-n elérhető sebességek vagy csak AC-s szabvány) hát nehéz lesz.
Csak azért tudom, mert pár hete cseréltem épp ezért a hálózatot (2011 ki, helyette HEX+WapAC).Én az általad linkelt Hex POE -t, lecserélném HEX- re (RB750gr3-ra).
A HEX-nek jobb a procija, több a memóriája, van dedikált microSD helye, van USB portja és 5Gbps portja és még olcsóbb is.) A VPN miatt ebben már hw-es IPsec engine van. + a Dude is szépen megy rajta.mAP lite helyett, meg a wAP Ac.
Kicsit -jóval- drágább igaz, de van 2 wifi-d, N és AC, azaz 2,4+5Ghz. Minden jelenlegi és jövőbeli eszközt tudsz majd csatlakoztatni, designos házban van, POE-s. Szép talpat is adnak hozzá.
a wapAC- ha jól láttam nekem is 866Mbps-el áll max össze, ami egyelőre bőven elég a szolgáltatói 240M-t hozza mobilon.A POE-t igaz a hex nem tudná a a wapac-nak megadni, de nem is kell, mert a wapac poe táp feladós, adják hozzá a kábelt így a routernél megtáplálod és elmegy az UTP-n ugyan úgy, mintha egy másik rb poe portjára kötnéd.
Ez így már drágább mint a kitűzött ár, de ha ezt a kettőt megveszed, esetleg a második ap-nak ideiglenesen a map lite-ot, akkor csak pár év múlva a map-ot kell AC-s wifi-re cserélni ha minden eszközöd addigra ac-s lesz.
ui. ha már mikrotik, akkor szerintem legyen minden TIK és CapsMan
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Renault, Dacia topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest