- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
Tehát most reseteltem a router, remove default, nem futtatam le a default scriptet.
Utána IP--> Addresses nél adtam az eth1 nek egy 192.168.0.4/24 es IPt.
Ez a port megy a Tp-linkbe illetve böngészőből ezen érem el a Mikrotiket is.
Után rákattintottam a eth2 re, és csak annyit állítottam hogy Master -->eth1 és ugyanezt megcsináltam a többire is.
Nincs dhcp szerver, és nincs bridge. mindegyiknek a switche a "switch1"
Logoutos írás már nem aktuális mert ott a Switch fülnek nem voltak alfülei a mostani ROS ban van.
Most megyek vacsizni, utána kipróbálom a 2 xeon közt.
Elvileg akkor most így minden a switch csippen keresztül megy, nincs dhcp ,illetve semmi katyvasz.
Jól mondom ?Illetve most ha webről lépek be akkor ezt látom:
Be kellene állítanom gatewaynek a TP-linknek az IP-jét (192.168.0.1) ?
Azt meg tudnátok mondani hogy a NAND írásnál mi a normális ?
Mikor hozzán került a system/resourceban Total sector writeban 1500 volt most 16200 nál vagyok egy szoftver frissítés és egy kis beállítás után. Ki kellene kapcsolnom valami logot esteleg ? Mi a normális használat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold