- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #3158 üzenetére
Nem, de az előbb simán csak létrehoztam egy EoIPv6-ot, hogy IPv6 oldalon lehet-e gond, de ez is stabilabb mint az IPIPv6.
OSPF esetén a hirdetendő hálózatot passzív interfészként érdemesebb felvenni, vagy simán pipáljam be, hogy hírdesse a kapcsolódott hálózatokat? Mindkettővel működött nekem, de nem tudom, melyik célszerűbb.
Ja és csak létre kellett hoznom bridge interfészeket, mert mikor a másik routerre nem volt a LAN oldalon semmi kötve, akkor nem hírdette a LAN oldali címtartományt. Most hogy felvettem a bridge interfészt, hozzákötöttem a megfelelő master porthoz, átadtam neki a LAN oldali címet és az OSPF alatt is felvettem, nincs ilyen gond.Még egy kérdés, ez az IP packing milyen esetekben használható/tud segíteni? Mert ok, hogy nőtt a késleltetés, de pl SMB-nél csak ártott, mint használt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest