- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
E.Kaufmann #3128 üzenetére
Nem, nem rosszak, sőt, talán az egyik legjobb név.
Én csak azt mondom, ha van egy tápot, ami zárlatos lesz és átenged magán pár mp erejéig pár száz voltot, akkor az utána lévő eszköz tönkre mehet. Ha egy tápod van, minden eszköz megkapja, mind tönkre mehet, ha 5 tápod van, akkor nem sok esély van, hogy mind az 5 egyszerre lesz zárlatos.
Egyébként ezek mind kapcsoló üzemű tápok, jó hatásfokúak, nem esznek többet mint kellene, bírják az állandó üzemet, rövid zár és túlterhelés védettek, szinte kivétel nélkül mind.
Épp oldalra pillantottam, ahol kb 5-7 éve van üzemben egy saját gyártmányú tcp/ip -n táv vezérelhető PDU, amit lustaságból csak úgy bedobozolatlanul felfúrtam a szekrény oldalára. No ennek is a tápját egy 12V-os kalapsínes MW táp adja (amit szintén csak úgy cigányosan odafúrtam, mármint a kalapsínt) a szekrény oldalára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest