Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
biokill1
üzenetére
Nem vitázni, de azért egyéb eszközökkel főleg Raspberryvel, TPLink-el nem említeném egy napon a mikit.
10 évvel ezelőtt egy usb-s huawei E220 3g modem és egy hekkelt asus wl 500g v1 router -rel volt netem nyáron, ott simán benne volt a pakliban, hogy fél óránként router restart, mert ha nem a 3g modem fagyott le, akkor a routernek volt melege...
Megosztottam a netet a szomszáddal, aminek az eredménye az lett, hogy időnként megjelent a sátramban kihúzta a routert majd visszadugta. Ha épp jobb dolgunk volt a nejemmel, szemérmesen nem nézett oda
Sejtheted, hogy én is elégedetlen voltam mindennel, az akkori méregdrága 5Gb forgalommal, a sebességgel, a stabilitással, a szomszéddal, stb.
Azután lett más net, majd 5 éve megint mobilnettel kellett megoldani a dolgot. Miki 751G (ami azóta 951), először zte 667 3g stick, majd valamilyen LTE stick, nem is tudom mikor fagyott le utoljára. Főleg, hogy miki scriptelhető és akár újra is indítja magát, ha a stick táp el/vissza adása nem oldja meg.
Idén nagy valószínűséggel megint csak mobil net lesz, már előkerestem az lte stickemet, megy bele egy adat megosztó sim és teszi a dolgát. Biztos jó az SXT-LTE, nem akarlak lebeszélni róla, de hogy a stickes megoldás sem instabil már, azt szerintem mondhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold