- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Mozgóképen a második trifold
- Android dual SIM okostelefonok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
válasz
Gyula888 #23588 üzenetére
Megkoszonnem, ha kiprobalnad. Nincs ra szuksegem most, de hasznos lenne tudni. Jelenleg a szuloknel a kabeles (one/voda/upc) modemnek van 4 LAN portja, maga a modem bridge modban van. Ebben van ket router es mindketto DHCP-n teljesen onallo cimet kap, megcsak nem is azonos subnetben vagy tartomanyban.
Ha jol ertettem a T-s helyzetet, akkor van PPPoE passthrough, tehat a kerdes, hogy lehet-e ket pppoe session egymastol fuggetlenul felepitve ugyanazon login adatokkal, ugyanazon modem mogul, ket teljesen kulonbozo router altal.
En most hirtelen rakerestem es egy forumot talaltam csak, ahol valaki pont a pppoe passthrough / bridge modrol kerdez. A valasz szerint:
"Don't forget to delete your pppoe username and password at sagemcom. You can only use 1 pppoe session on 1 device.
Yes In Pppoe passthrough mod You can use your own device as firewall. "A fenti tanacs 2019-es, szoval lehet azota valtoztak a dolgok, de senkinek a kornyezetemben nincs T-s elofizetese, szoval sosem kerultem olyan helyzetbe, hogy kiprobaljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Lenovo ip Slim 5i Multimédiás Laptop -30% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest