Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemurea

aktív tag

Még egy dolog, ha már ezt bütykölöm: minden áron barátkozni akarnak ismeretlenek a hálózatommal a BackToHome-on keresztül. Megnéztem, ez a két public key az, amit beállítottam a saját telefonomon (kétszer konfiguráltam, miután az első valamiért nem akart működni).

Hogyan tudom/meg tudom-e csinálni a public key változtatását a telefonon már meglévő konfigurációban? Én nem találtam erre opciót.
    Illetve hogyan tudom törölni, ha más nincs? Van Delete gomb a telefonon a BackToHome-ban, ez oké. Ha megnyomom és kiválasztom, hogy törölje a telefonról és a routerről, akkor kéri a router jelszavát, ez is oké. Megadom neki, erre belép a VPN-be (itthonról), így próbál a Mikrotikhoz csatlakozni, az meg persze visszautasítja, mivel más alhálózatból (192.168.216.3) próbál csatlakozni...

A Mikrotik oldaláról a Wireguard menüből nem tudom törölni, mert azt írja, dinamikus, és így nem.

Én vagyok ennyire amatőr vagy ez tényleg nem evidens? Kerestem gyorsba' a google-ön, hirtelen nem jött szembe a megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák