-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Még egy dolog, ha már ezt bütykölöm: minden áron barátkozni akarnak ismeretlenek a hálózatommal a BackToHome-on keresztül. Megnéztem, ez a két public key az, amit beállítottam a saját telefonomon (kétszer konfiguráltam, miután az első valamiért nem akart működni).
Hogyan tudom/meg tudom-e csinálni a public key változtatását a telefonon már meglévő konfigurációban? Én nem találtam erre opciót.
Illetve hogyan tudom törölni, ha más nincs? Van Delete gomb a telefonon a BackToHome-ban, ez oké. Ha megnyomom és kiválasztom, hogy törölje a telefonról és a routerről, akkor kéri a router jelszavát, ez is oké. Megadom neki, erre belép a VPN-be (itthonról), így próbál a Mikrotikhoz csatlakozni, az meg persze visszautasítja, mivel más alhálózatból (192.168.216.3) próbál csatlakozni...A Mikrotik oldaláról a Wireguard menüből nem tudom törölni, mert azt írja, dinamikus, és így nem.
Én vagyok ennyire amatőr vagy ez tényleg nem evidens? Kerestem gyorsba' a google-ön, hirtelen nem jött szembe a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Óra topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Háztartási gépek
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest