Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Húha, első alkalom, hogy valami frissítés után eltörik. 7.14.2-ről frissítettem a hAP AC2-t 7.15.1-re és arra lettem figyelmes, hogy eltűnt az 5 GHz-es WiFi. Ez már az új WiFi stack és jobban működött, mint a régebbi stack. Sokkal jobb a signal, mert okosabban választ csatornát.
Gondoltam az update után biztos kell neki 10 perc a radar scanre, de nem történt semmi. Nézem a logot és arra panaszkodott, hogy nem tudja felhúzni az interfacet, mert a defconfigban nincs rá bejegyzés. Nem is defconfigot használok, szóval gondolom arra értette a defconfigot, hogy ami beállítás defaulton van az WiFi interface alatt, azt valami default configból olvassa ki.
Annyit kellett csinálnom, hogy elütöttem az SSID-t, applyoltam, majd visszaírtam és most jó.
Csak elég fura, hogy ilyen megtörténhet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest