- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaqXar19
tag
hello,
CSR328at atraktam swosbe, majd 192.168.88.1-n megtalalva beleptem, es atallitottam dhcpre.
azota nem erem el sehogy, winbox vagy latja, vagy nem, telefonos app szinten, de amikor latja, akkor az ip cime 0.0.0.0, es nem lehet csatlakozni sem IP, sem mac alapjan (connection refused). van egy CRS305 is a halon, onnan routeos alol a telnet mac-sel sem sikerult elerni a 328ast.
a fizikai reset az eszkozon szerintem megoldana, csak hat van egy kis tavolsag koztunk, igy erdekelne, hogy van-e valakinek otlete, hogy tudnam reset nelkul elerni a switchet?
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest