- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaqXar19
tag
válasz
stopperos #20812 üzenetére
ez sikerult koszi.
az elsore update:
mukodik, mar amikor erzekeli a foglalatban a simet. restart utan connection failed, de ha menet kozben kiveszem es ujra beteszem a simet, akkor megjavul. igaz a le es feltoltes nem acelos, max 30/20mbit-et mertem eddig.elofordulhat, hogy oreg mar a sim es szarakodik? vagy nincs ilyen es a foglalat lesz szar?
-
KaqXar19
tag
hello, segitsetek lszi.
hAP ax lite LTE6 yetteles simmel. simet berakom, de azt irja, hogy transaction error.
current operator: yettel hu
data class: HSDPA
internet ip cime gyanus: 0.0.0.0ha a simet egy usb-s huawei modembe rakom, mukodik rendesen.
mi a trukk?illetve olyan problemam is van, hogy ha winboxban atirom az ip cimet, hogy ne *.88.1 legyen, hanem monduk 192.168.2.1., akkor onnantol kezdve elvesztettem, nem tudok ra csatlakozni, csak reset utan ujra a 88.1-en. jo lenne, ha nem a 88.1 lenne az alap, van meg 2 mikrotik switch a halon, ha azok valamiert visszaallnanak alaphelyzetbe, akkor maris ip utkozes van.
-
KaqXar19
tag
válasz
lionhearted #18817 üzenetére
negative, nem latja.
-
KaqXar19
tag
hello,
CSR328at atraktam swosbe, majd 192.168.88.1-n megtalalva beleptem, es atallitottam dhcpre.
azota nem erem el sehogy, winbox vagy latja, vagy nem, telefonos app szinten, de amikor latja, akkor az ip cime 0.0.0.0, es nem lehet csatlakozni sem IP, sem mac alapjan (connection refused). van egy CRS305 is a halon, onnan routeos alol a telnet mac-sel sem sikerult elerni a 328ast.
a fizikai reset az eszkozon szerintem megoldana, csak hat van egy kis tavolsag koztunk, igy erdekelne, hogy van-e valakinek otlete, hogy tudnam reset nelkul elerni a switchet?
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged