Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaqXar19
tag
válasz
stopperos
üzenetére
ez sikerult koszi.
az elsore update:
mukodik, mar amikor erzekeli a foglalatban a simet. restart utan connection failed, de ha menet kozben kiveszem es ujra beteszem a simet, akkor megjavul. igaz a le es feltoltes nem acelos, max 30/20mbit-et mertem eddig.elofordulhat, hogy oreg mar a sim es szarakodik? vagy nincs ilyen es a foglalat lesz szar?
-
KaqXar19
tag
hello, segitsetek lszi.
hAP ax lite LTE6 yetteles simmel. simet berakom, de azt irja, hogy transaction error.
current operator: yettel hu
data class: HSDPA
internet ip cime gyanus: 0.0.0.0ha a simet egy usb-s huawei modembe rakom, mukodik rendesen.
mi a trukk?illetve olyan problemam is van, hogy ha winboxban atirom az ip cimet, hogy ne *.88.1 legyen, hanem monduk 192.168.2.1., akkor onnantol kezdve elvesztettem, nem tudok ra csatlakozni, csak reset utan ujra a 88.1-en. jo lenne, ha nem a 88.1 lenne az alap, van meg 2 mikrotik switch a halon, ha azok valamiert visszaallnanak alaphelyzetbe, akkor maris ip utkozes van.
-
KaqXar19
tag
válasz
lionhearted
üzenetére
negative, nem latja.
-
KaqXar19
tag
hello,
CSR328at atraktam swosbe, majd 192.168.88.1-n megtalalva beleptem, es atallitottam dhcpre.
azota nem erem el sehogy, winbox vagy latja, vagy nem, telefonos app szinten, de amikor latja, akkor az ip cime 0.0.0.0, es nem lehet csatlakozni sem IP, sem mac alapjan (connection refused). van egy CRS305 is a halon, onnan routeos alol a telnet mac-sel sem sikerult elerni a 328ast.
a fizikai reset az eszkozon szerintem megoldana, csak hat van egy kis tavolsag koztunk, igy erdekelne, hogy van-e valakinek otlete, hogy tudnam reset nelkul elerni a switchet?
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- 2x16 GB-os DDR5 5600 MHz memória - PCX garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold