- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
jerry311
üzenetére
De még nem igen tudok se frissíteni, meg nincs mire downgradelni sem.
Egyébként a ledek villognak, mintha lenne forgalom, csak épp nincs bridge, nincs dhcp server, mac -en sem elérhető.
Nekem is volt 16-18 nap uptime, de nem volt intenziv a használat a két ünnep között, most meg az, illetve azóta vannak hülyeségek mióta az ipv6-t megint megpróbáltam életre kelteni.
(sikerrel a lan eszközökön és kudarccal a wifis eszközökön.)
A mobiltelefonokon leállt egy csomó app ami használta az ipv6-t (nem kaptak átjárót), amit csak úgy tudtam megoldani, hogy az ipv6 settings menüben letiltottam az ipv6-t. (ros 7 alatt van ilyen).Egyelőre nem hiszek a hardver hibában, várnék valami ros frissítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

ekkold