Hirdetés
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Beniii06
üzenetére
A leírt felállás szerinti állapotban (gyakorlatilag mindkét oldal NAT mögött) és az internetet megosztva a VPN-en keresztül, kb. 150....180Mbit/s sebességet mértem a speedtest.net -en.
Egy erősebb router valószínűleg ennél többre is képes lehet, főleg ha nincs NAT mögött, de a fő routeremre egyelőre nem mertem feltenni egy rc4-es OS-t. Így is kapásból találtam bug-ot az rc4-ben, ugyanis a cAPac-n azóta nem működik pl. az email küldés (közvetlenül a frissítés előtt még működött).
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold