- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Végül sikerült valakivel kicseréltetni a nand-ot, illetve a licencet valahogy átvinni? Már csak azért is érdekelne, hogy ha nálam az RB 3011-ben behalna, akkor tudjam kit érdemes megkeresni vele, mert egyébként más gondom nincs és bár a nand-ra is nagyon vigyázok, ki tudja mikor hal be.
Egyébként ez a kérdés mindenkihez szólna, aki úgy inkább Mikrotik guru, valaki nem vállalná be a topikgazda szerepét, aki büntetlen előéletű itt, vagy esetleg kormánypárti?
Nem sikerült rájönnöm melyik a kizáró ok, de én nem lehetek, viszont jó lenne ha valaki vinné a topikot és néha a lelendő összefoglalót aktualizálná, mert ahogy látom CAPsMAN, meg NAT ügyileg is szükséges lenne egy alap leírás, illetve konfig, amit akár még én is megcsinálok, mert úgy látom nem nagyon megy sokaknak és csak többször feleslegesen van leírva, ha meg már nincs kedve az embernek (van hogy nekem sincs), akkor meg ugye azért van szóvá téve meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest