- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
bambano #10541 üzenetére
Az önkormányzatot csak viccnek írtad ugye?
Nem ismerek minden önkormányzatot, de amelyiknek ismerem az informatikusát és az elmondását az informatikai rendszerről, ott biztos nem volt hitelesített semmi, amikor Julika új számítógépének húztak egy új UTP-t, mert átköltöztek egy másik irodába. Aliexpress-ről vett magának pár dodóért egy gagyi szart, és nézte a 8 világító zöld ledet.Én életemben talán kétszer használtam ilyen profi mérő berendezést (akkora táskában, hogy belefért volna 1 heti cuccom a Balatonhoz), az egyik amikor egy irodának az üzemeltetését vette át a cég, amikor ott dolgoztam kezdőként és fel kellett mérni a meglévő számítógépes hálózat állapotát. Volt jegyzőkönyv meg minden, fél napot eltöltöttem 50 végpont kimérésével és dokumentálásával.
Kétféle hiba volt. Az egyik amikor konkrétan elkszakadt a kábel oda húztam másikat, a másik amikor rossz volt a bekötési sorrend, ezt gyorsan lehetett javítani vagy a fali aljzatban vagy a patch panelen. A felét nem értettem annak, amit kiírt a műszer, de miután ezeket javítottam minden teszten zöld pipát kaptam. A mérnök úr meg megkapta a halom papírt, meg egy Excel táblázatot amit kitold magából az eszköz a zöld pipákkal, megnézés nélkül aláírt, pecsételt és ennyi volt a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest