-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
bambano #10541 üzenetére
Az önkormányzatot csak viccnek írtad ugye?
Nem ismerek minden önkormányzatot, de amelyiknek ismerem az informatikusát és az elmondását az informatikai rendszerről, ott biztos nem volt hitelesített semmi, amikor Julika új számítógépének húztak egy új UTP-t, mert átköltöztek egy másik irodába. Aliexpress-ről vett magának pár dodóért egy gagyi szart, és nézte a 8 világító zöld ledet.Én életemben talán kétszer használtam ilyen profi mérő berendezést (akkora táskában, hogy belefért volna 1 heti cuccom a Balatonhoz), az egyik amikor egy irodának az üzemeltetését vette át a cég, amikor ott dolgoztam kezdőként és fel kellett mérni a meglévő számítógépes hálózat állapotát. Volt jegyzőkönyv meg minden, fél napot eltöltöttem 50 végpont kimérésével és dokumentálásával.
Kétféle hiba volt. Az egyik amikor konkrétan elkszakadt a kábel oda húztam másikat, a másik amikor rossz volt a bekötési sorrend, ezt gyorsan lehetett javítani vagy a fali aljzatban vagy a patch panelen. A felét nem értettem annak, amit kiírt a műszer, de miután ezeket javítottam minden teszten zöld pipát kaptam. A mérnök úr meg megkapta a halom papírt, meg egy Excel táblázatot amit kitold magából az eszköz a zöld pipákkal, megnézés nélkül aláírt, pecsételt és ennyi volt a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest