Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi
csendes tag
Szia,
Ezt a DPI gondot nem teljesen értem. Mivel nincs átalakítóm még a minidisplay porthoz, így élesben nem tudtam kipróbálni, viszont a külső monitorod elvileg olyan felbontású lehet, amilyet beállítasz, extended módban az független a fő kijelzőtől, Dual módban persze egyezni kell a felbontásnak, de ekkor a surface működik akár 1024*768-ban is, ott sem csúsznak szét az alkalmazások (ezt viszont már le tudtam tesztelni)
A 3in1-nek pedig nekem kicsit ellentétes véleményem van, nekem a 2in1 (mint elsődleges melógép) egész jól működik már egy ideje, ha pedig megjön az adapter akkor 3in1-nek sem látom akadályát. (még játéknak is ott az XCOM, ami teljesen jól elfut

Iszonyat jó ez a pro egyébként, érezni rajta a teljes átgondoltságot. Kicsipuha már 2000 óta akar táblagépet csinálni, végre úgy néz ki, hogy érzik hogyan is kéne. Csak jöhetne már a végleges 8.1, az még jobban le van csiszolva, tartalmaz egy csomó apró, de hasznos finomhangolást és kiegészítést, cask sajnos a bétán nem megy a VPN-em

Egyébként a nagy szerelem árnyékában majdnem gariztatás lett a vége, de még a bedobozolás előtt sikerült gyógyírt találni, azóta felhőtlen a boldogság.
Ide irányíthatnád azokat, akiknek eladtál pro-t, mert nem nagyon ismerek itthon mást, akinek lenne pro-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest