- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi
csendes tag
Szia,
Ezt a DPI gondot nem teljesen értem. Mivel nincs átalakítóm még a minidisplay porthoz, így élesben nem tudtam kipróbálni, viszont a külső monitorod elvileg olyan felbontású lehet, amilyet beállítasz, extended módban az független a fő kijelzőtől, Dual módban persze egyezni kell a felbontásnak, de ekkor a surface működik akár 1024*768-ban is, ott sem csúsznak szét az alkalmazások (ezt viszont már le tudtam tesztelni)
A 3in1-nek pedig nekem kicsit ellentétes véleményem van, nekem a 2in1 (mint elsődleges melógép) egész jól működik már egy ideje, ha pedig megjön az adapter akkor 3in1-nek sem látom akadályát. (még játéknak is ott az XCOM, ami teljesen jól elfut

Iszonyat jó ez a pro egyébként, érezni rajta a teljes átgondoltságot. Kicsipuha már 2000 óta akar táblagépet csinálni, végre úgy néz ki, hogy érzik hogyan is kéne. Csak jöhetne már a végleges 8.1, az még jobban le van csiszolva, tartalmaz egy csomó apró, de hasznos finomhangolást és kiegészítést, cask sajnos a bétán nem megy a VPN-em

Egyébként a nagy szerelem árnyékában majdnem gariztatás lett a vége, de még a bedobozolás előtt sikerült gyógyírt találni, azóta felhőtlen a boldogság.
Ide irányíthatnád azokat, akiknek eladtál pro-t, mert nem nagyon ismerek itthon mást, akinek lenne pro-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest