Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi
csendes tag
Szia,
Ezt a DPI gondot nem teljesen értem. Mivel nincs átalakítóm még a minidisplay porthoz, így élesben nem tudtam kipróbálni, viszont a külső monitorod elvileg olyan felbontású lehet, amilyet beállítasz, extended módban az független a fő kijelzőtől, Dual módban persze egyezni kell a felbontásnak, de ekkor a surface működik akár 1024*768-ban is, ott sem csúsznak szét az alkalmazások (ezt viszont már le tudtam tesztelni)
A 3in1-nek pedig nekem kicsit ellentétes véleményem van, nekem a 2in1 (mint elsődleges melógép) egész jól működik már egy ideje, ha pedig megjön az adapter akkor 3in1-nek sem látom akadályát. (még játéknak is ott az XCOM, ami teljesen jól elfut

Iszonyat jó ez a pro egyébként, érezni rajta a teljes átgondoltságot. Kicsipuha már 2000 óta akar táblagépet csinálni, végre úgy néz ki, hogy érzik hogyan is kéne. Csak jöhetne már a végleges 8.1, az még jobban le van csiszolva, tartalmaz egy csomó apró, de hasznos finomhangolást és kiegészítést, cask sajnos a bétán nem megy a VPN-em

Egyébként a nagy szerelem árnyékában majdnem gariztatás lett a vége, de még a bedobozolás előtt sikerült gyógyírt találni, azóta felhőtlen a boldogság.
Ide irányíthatnád azokat, akiknek eladtál pro-t, mert nem nagyon ismerek itthon mást, akinek lenne pro-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest