- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
Mondjuk én is inkább a TV-n nézem a YouTube-t, mert ha nem muszáj akkor nem használok egérmozit. (természetesen a SmatYoutube van fent)
Az enyém csak 3 éves szintén Droid, pluszban csak a Kodi van rajta, de tévének is használom.
Viszont ha megnézel egy TV fórumot ott is panaszkodnak, nem Dolby Digital, nem tudja kadencia helyes lejátszást, vagy a legtöbb probléma a bevilágítással, felhősödéssel van. -
törölt tag
Panos Panay lett nyáron a Windows főnök, az a célja az emberek szeressék is a Windows-t használni, ne csak szükségük legyen rá. Talán vele lassan lesz valami. Hiszem, ha látom természetesen. 2012 Win8 óta számolva lassan egy évtizede szarakodnak a Windows-zal, mi legyen az irány, milyen design legyen, folyton újrakezdik, minden félkész, egy normális képnézőt nem tudtak kiadni ennyi év alatt! Kisebb-nagyobb bugoktól a napi kényelmetlenségekig. Nem jó használni, na. Csak muszájból. PC gamer nem vagyok, arra ott a konzol.
Eddig nem éreztem megéri otthoni általános netezős gépnek egy Apple gépet venni, mert a Win PC előnye kevésből is lehet jó vasat venni (Ryzen ár-érték arány), viszont a Windows probléma... Linux nálam nem jöhet szóba, Hackintosh móka se nekem való, így marad az Apple célkitűzésnek. Kb. újévi fogadalom elkezdek félretenni egy Mac Minire vagy Macbook Airre jövőre jó lenne megvenni, iPhone-nal menne szépen a kettő szinkronban, bár a covid őrületben nem szívesen adnék ki 300-500 ezret új gépre, amikor netezni, fotókat, videókat nézni, lehet a Windows masinán is. Csak a Microsoft nagyon igyekszik még ilyen alap dolgokat is elrontani.
A Mac OS-nek is van sok hülyesége, csak a nagyságrend nem mindegy és ott legalább amit lát user van valamilyen egységesebb elképzelés a felhasználói felületben, és nem használhatatlan gagyik a gyári programok. Bár most a Big Sur kiadással ott is képesek voltak a Safari böngészőt scrollozás-akadás buggal kiadni. (bétában már javítva) Ott is YT-ot említik sokan, ami felveti a kérdést a Google is elmehet a búsba, hogy ami nem Chrome azon direkt szar minden termékük.
-
Toth_Jani
őstag
-
törölt tag
Az is ciki, hogy az új kedvencek gombra az új panel némi spättel jön elő. Le is szoktam róla, kedvencek sáv még gyors, mert az maradt a régi technika. A Collection panel is egyre lassabb!
YT 90% csak cinema nézetben szoktam, igazad van tényleg észrevehető a teljes képernyős átmenet olyan... darabos?
Talán javítanak ezeken majd. Vagy nem.
Pedig az elején milyen jól indult, cikkeztek arról a Microsoft mennyi Google cuccot kiszedett a Chromiumból, milyen pörgős, kisebb terhelés, most elkezdik belerakni a Microsoft megoldásokat és akkor lassabb és bugosabb lesz?
Jobb klikk menübe bekerült teljes weboldal screenshot, ez tetszik.
-
Toth_Jani
őstag
Nálam folyamatosan megy a lejátszás úgy hogy a beszédből sem marad ki egy hang sem, csak megnő vagy összemegy a videó ablaka.
A fentebb linkel oldalon viszont ezt javasolja valaki, és páran meg is köszönték neki hogy működik. "Settings -> Network & Internet -> Proxy -> turn off Automatically detect settings"
(Ez Windows beállítás !! ) -
Toth_Jani
őstag
Mi a probléma a Youtube teljes képernyővel, hiszen az egy videót játszik le, azt nem lehet másképpen lejátszani !!
Igaz most a 88-as verzióba bekerültek az alvó lapok, amitől elvileg gyorsabbnak kellene lennie, de lehet hogy némely esetben zavart okoz, esetleg meg lehet próbálni kikapcsolni a beállításokban. -
törölt tag
"Olyan kérdésem lenne, hogyha először/frissen megnyitom az [index.hu] oldalt, majd a [!B Címlap] -ot, akkor egy ideig nem lehet az oldalt görgetni."
Érdekes. Index-ről B címlapra tényleg reprodukálható akkor ha az index még nem töltött be, de már nyitom a B címlapot is. Két nehéz, hosszú, scriptekkel, reklámokkal teli oldal, így nem meglepetés. Ha megvárom az index teljesen betöltsön és akkor kattintok a B címlapra, akkor lehet rögtön görgetni. Közvetlenül a B címlap linket megnyitva szintén nincs probléma. Szóval tedd ki ezt könyvjelzőbe, ne index-ről kattints át rá. Egyébként telex.hu
-
Toth_Jani
őstag
Megvan a Net sebességed, és elég gyors hozzá a gép?
Némelyik oldal valóban úgy működik hogy addig nem lehet görgetni amíg teljesen le nem tölti és a gép nem rendereli az oldalt.
Igaz ígértek rá fejlesztést hogy majd intelligensen töltenek a böngészők és a hasznos dolgokkal kezdik.
És lehet hogy kitörlöd a Cache memóriát, ezért az első töltéskor mindent le kell tölteni, úgy nálam is megvillannak a képek egy pillanatra. -
daimonion
senior tag
Nem Rád gondoltam, hanem általánosságban irtam, ugyanis sokan tényleg azt gondolják egy beta szoftverről, hogy egy tökéletes valami
Majd januárban vagy februárban? Amikor jön a stabil sztem az lesz majd a "nagy durranás2 ha bár sok mindent ismerünk már az előzetesekből.Én már elég régóta beta változaton lógok, a legnagyobb megelégedéssel.Nekem annyi gondom van hogy a telos Edge nem szinkronizálja össza a kedvenceimet ezzel a beta cuccal. -
törölt tag
A mostani 80.0.320.5 Devnél én is tapasztaltam már összeomlást, előtte hónapokon át pedig nem. Ez benne van a pakliban, insidernél előfordulhat. Ennek ellenére már csak ezt használom nyár óta, majd pár nap múlva frissül megint a Dev és talán jön bugfix.
+ amit a többiek javasoltak: a béta még 79-es, az elvileg stabilabb -
Buckey
őstag
No, mégsem olyan jó ez az új Edge Dev. Vagyis jó, de néha kilép magától. Utána persze megnyitva onnan folytatja, ahol összeomlott.
És mintha mi sem történt volna, azt az oldalt is megnyitja pár próbálkozás és összeomlás után, amit nem szeretett (mint az [Aliexpress] nél). Várok még vele januárig, és ha a végleges is ilyen lesz, akkor szerintem (nem csak nálam) a Microsoft végleg elásta magát.
Tudom, hogy minden konfigurációra nem lehet felkészülni, de elvileg vannak szabványok is. Amúgy ami masinán történt ez az incidens is, az egy Intel NUC, szóval ebből a konfigból készült pár darab. -
törölt tag
Kinek előnyös: nem mindenki él Google környezetben, aki Microsoft dolgokat használ pl. Gmail helyett outlook.com, Gdrive helyett Onedrive, akkor már Chrome helyett is Edge, integrált a Windows Defender Smartscreen védelemmel
Kisebb terhelés, kidobtak belőle sok Google kódot és szolgáltatást
Jobb videólejátszás pl. 4K Netflix, a Chrome és Firefox tudtommal csak 720p-t natívan, kiegészítőkkel tudnak csak 1080-t, hát az Edge natívan tud 4K-t is
Jobb smooth scrolling (egyelőre flags alatt kell a kísérletit bekapcsolni)
IE mód kompatibilitás
tabok egyéni némításaCollection feature (egyelőre flags alatt) ez a classic Edge-ből a tabok félrerakása funkció új változata
a Chrome Web Store kiegészítők is mennek és a Microsoft Store kiegészítők is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest