- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy X időnként ne kérdezzen rá ez a csoda, hogy nem-e szeretnék az ajánlott böngésző beállításokat használni?
Rohadt idegesítő, hogy mindig be szeretné állítani a binget.Maga a edge veri a chrome-ot droidon is, meg windows alatt is, de ez megőrít (6 laptopot felügyelek). Állandóan vissza kell állítgatnom.
-
FattyDove
őstag
Az megoldható Edge-ben, hogyha kijelölöm mondjuk az USD-t vagy Eurót Amazon-on, akkor azt átváltsa nekem real time HUF-ba?
-
FattyDove
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #2873 üzenetére
A 9X még csak béta tudtommalKözben visszaolvastam a kommenteket. Feltettem az utolsó 92-es bétát és már működik is a dolog
-
FattyDove
őstag
Akkor ismét, mert átpörgött felettem a beszélgetés.
Ez miért van?
Droidon is telepítve van az Edge, be is van jelentkezve és minden szinkronizáció engedve van a menüből mindkét eszközön.
Ezen felül a "Your phone" is csatlakoztatva van.
Amúgy meg egy Samsung A52 5G-re próbálnék linket küldeni, amin gyárilag a rendszer része a "Your Phone". -
FattyDove
őstag
válasz
Jack Oneill #2855 üzenetére
Arra gondolt, hogy melyik chromium az alap.
-
FattyDove
őstag
-
FattyDove
őstag
Droid alatt másnak is brutális sebességgel meríti a telefont az edge? Ha böngészek szerintem 2 percenként elvisz 1%-ot
-
FattyDove
őstag
uBlock Origin mellett kikapcsoljátok a beépített adblock-ot vagy sem?
(Site Permissions alatt található) -
FattyDove
őstag
Tudni arról valamit, hogy mikor lesz aktiválva a szinkronizálás?
-
FattyDove
őstag
Ennek mi az oka?
An error occurred while checking for updates: Failed to cache the downloaded installer. Error: 0x800b0001. (error code 7: 0xA043050D -- system level).Learn moreVersion 87.0.664.47 (Official build) (64-bit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest