- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xy.zsolt #3612 üzenetére
Én az Edge fordítójáról beszélek, nem a Google-ról...
angol oldalon jobb egér | utána ott fityeg az URL sáv szélén
Kijelölés esetén is ue. a szitu...OK.
-
-
-
-
andreas49
senior tag
-
Toth_Jani
őstag
válasz
xy.zsolt #3342 üzenetére
Sajnos a frissítéskor a romlás lehetősége is benne van.
Múltkor egy frissítés után például ez egyik Stream szolgáltató nem játszotta le a műsort csak a listát adta be, frissítés után azonnal működött.
A Win11-en még soha nem volt kékhalál, igaz a Widgeteket használva (időjárás hírek) néha úgy ki tud akadni hogy 1-2 percig csak a tálca látszódik, miközben küzd erősen a túlélésért, de azután megoldja. -
Toth_Jani
őstag
válasz
xy.zsolt #3339 üzenetére
Ha be vagy jelentkezve az MS fiokba akkor simán aktiválódik.
De akkor most az aktiválásnál azt kell írnia hogy a fiokhoz kapcsolt digitális licenccel van aktiválva.
Mondjuk én a legfrissebb Win11+EDGE párost használom, ezért lehet különbség a két rendszer működése között. -
Toth_Jani
őstag
válasz
xy.zsolt #3331 üzenetére
Miért egyáltalán kellett a gépre??
Nálam naprakészen friss a rendszer de ilyen alkalmazás nincs, nincs valami spéci adatbázis kezelő a gépeden ami igényli a csoportos távmunkához?
A webview-et leginkább Androidról ismerem ott az az alap böngésző ha más nincs telepítve és beállítva. -
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
xy.zsolt #2475 üzenetére
Screenshot? Nem egészen világos a probléma számomra.
Nálam ha magnet link, megkérdezi az Edge, hogy qb nyitná kattintok tegye. Ha torrent fájl letöltöm rákattintok és indul a qb. Nézd meg a qb magnet és torrent fájl társítás rendben van? Esetleg reseteld az Edge-t is.
-
törölt tag
válasz
xy.zsolt #2436 üzenetére
Hát publikusban jobb, hogy nem elérhető. Éppen azért, amit a kiírt üzenet mond. Fejlesztői eszköz, fejlesztőknek szól, akikről feltételezik tudják mit csinálnak. Elég probléma így is a Chrome, Firefox áruházban az automata review process-en átcsúszó káros kiegészítő, vagy ami legitből lesz rouge menetközben és adatokat lop, továbbít.
-
Pierre75
senior tag
válasz
xy.zsolt #2316 üzenetére
Nem a twitter-huszár az első nárcisztikus szellemi fogyatékos, Bush junior is magasra tette a lécet, de a hypóívó erőnyerőnek tűnik.
Ha arra gondolsz, hogy a rozsdaövezetek fehér ellehetetlenülő munkásait sikerült bevonnia a repub táborba, úgy hogy közben a felső 4% érdekeit szolgálja, azt megköszönheti a Pelosi-féle demokratáknak, akik magukra hagyták ezt a csoportot (is), és ott fúrták Sanders-t ahol tudták. De ez már tényleg nagyon off. -
törölt tag
válasz
xy.zsolt #2310 üzenetére
Ez egyszerűen látszani fog, ha a Google bezárja a kiskaput. Chromium Edge-nél már nem használom a trükköt. Azt nem tudom van benne valami, vagy csak konteó vizekre evezés: állítólag a Google azt csinálja a Youtube-nál, hogy a nem Chrome böngészőkkel kiszúrnak. Az sem elég hiába Chromium valami (pl. Vivaldi, új Edge), ha a böngésző user agent string nem Chrome-ot jelent a Youtube felé... Nem tudom így van-e.
Csak azt tudom én feldarabolnám a Google-t is és a Facebookot is. Túl nagyra nőttek, túl sok mindenben benne a kezük. A Microsoft és az Apple harmadennyi dolog miatt piszkálva van.
-
törölt tag
válasz
xy.zsolt #2294 üzenetére
Windows 10-nél már több dolgot tud elraktározni a vágólap. Gépház - rendszer - vágólap és kapcsold be az előzményeket. Annyi, hogy beillesztéskor a megszokott CTRL-V helyett WIN-V
Így néz ki:a 3 pötty részen azt is be lehet állítani, bizonyos elemeket jegyezzen meg a vágólap a gép újraindítása után is
-
törölt tag
válasz
xy.zsolt #1846 üzenetére
Ez a legújabb DEV. Nálam se rosszalkodik, be se csuktam frissítés óta. A kérdéses weboldalaktól is függ, ha összeomlik nem mindenki ugyanarra netezik. Lekopogom nálam ha nem lennének a heti changelog emlékeztetők, fel se tűnne még csak insider ez a Microsoft Edge (a Microsoft Edge utódja)
-
nicu71
addikt
válasz
xy.zsolt #1819 üzenetére
kimondottan ajánlom a dev.verziót ,eddig teljesen stabil és joval előrébb jár mint a béta, hetente frissül...az általam emlitett két apró hiba a bétában is jelen van, a jelszavak és egyebek importálása pedig rendkivül ügyesen van megoldva ,ebben nem találtam semmi hibát,egyiknél sem.
-
törölt tag
válasz
xy.zsolt #1813 üzenetére
Oké, én nem vettem észre oldalbetöltésnél nagy különbséget. Bár a régit már ritkán nyitom meg. Frissítést nem kapott a Spartan Edge régóta, ezért elvileg ugyanazt hozza amit féléve, egy éve. Végül nem fog számítani már sokáig, ha lassabb is lett, mert jövőre nyugdíjazzák.
-
törölt tag
válasz
xy.zsolt #1811 üzenetére
Vagy eddig is olyan volt, csak most fel is tűnik a másik miatt? Én nem is oldalbetöltésnél érzek nagy különbséget, hanem pl. Ctrl+T vagy Ctrl+Shift+N és elkezdek gépelni a címsorba, a Chromium regisztrál minden gombot ha az UI még nem is töltött be teljesen, az UWP Spartannál viszont gyakran elveszik a szó eleje mert az UWP még szarakodik. Például most az index.hu ahogy gyorsan begépeltem abból egy "hu" bing keresés lett, mivel előtte hat (!) karaktert nem bírt lereagálni olyan gyorsan ahogy gépeltem. Az Edge Dev viszont simán. A Spartan címsor keresője előzmények között is lassabban, butábban keres.
Igazából mindegy, mert az UWP Spartan Edge kukázva lesz majd, amikor hivatalosan a Chromium Edge átállás megtörténik. Abban lesz IE mód vállalatoknak, három böngészőt nem fognak vinni a Spartan megy a kukába.
Az a fontos a Spartan jó dolgait addig átrakják az újba, például flags alatt a kísérleti scroll gyakorlatilag már szinte olyan minőségű amit szerettem UWP-nél.
-
daimonion
senior tag
válasz
xy.zsolt #1455 üzenetére
Ezt nem értem. A Win 10-et sem kötelező használni, és ezt sem. Mivel a Google igen keményen "betart" az oldalain ( You tube, és tsai+Fb is igen lassú a jelenlegi Edge alatt )) ezért ésszerűnek tünő döntés volt ,hogy chromiumot használnak. Amúgy meg tényleg csak a motor változott a külalak az továbbra is Edge 100 % -san.
Plusz ami jó volt az Edgeben azt ide is hozták.
Próbáld ki nyugodtan, de éles böngészőnek még nem ajánlatos használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest