- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
KunEmber #3073 üzenetére
ezeket hol találom, mert amiota a win10et feltelepitettem azota az EDGE el sem volt inditva a gépen, sose használom , ezért is akarom ezeket letiltani, hogy nekem ne ugráljon fel semmi sem ha nem is használom, mert akkor ezek szerint a háttérbe is fut másrészt,meg kutakodik, hogy mikor mit nézek.
És mivel sose nyitom meg ezt a böngészöt ezért semmilyen engedélyt nem adtam meg semmilyen oldanak sem benne és nem iratkoztam fel semmilyen hirlevélre.
Sőt még azt az email cimet sem használom amivel regisztráltam a windowst és vele egyutt az edge is . -
KunEmber
senior tag
-
Toth_Jani
őstag
-
Buckey
őstag
válasz
KunEmber #2657 üzenetére
Telón az Edge-t használja, mint ahogy én is, ott nincs baja. Az mintha egy másik böngésző lenne.
És igen, a Google nagyon elszemtelenedett a sok reklámmal. Jó lenne valahogy visszafogni őket, mert ez nem vezet sehova. Ausztrália már balhézik, ami sem a használóknak nem jó, sem a Google-nak. [link][#2658 twofatcat] , kíváncsi leszek én arra, hogy mennyire lesz jó a Win10, mert szerintem csak toldozgatják a Win95 óta. Erre utalnak azok a hibák is, amiket most hoznak nyilvánosságra, hogy már a 20-on x éves windowsokban is megtalálható. Nem írták újra az egészet, csak amit nagyon szükséges volt, amit a technika megkövetelt, majd kapott egy új skint és ennyi. Hogy az új és a régi kódok mennyire működnek együtt, azt látjuk.
A Linux Mint Windows kinézetű, beállítása, programok kezelése is nagyon hasonló. Van egy tároló, ahonnan a programokat egyszerű letölteni. Az, hogy más a nevük, azt meg lehet szokni, a használatuk 90%-ban megegyezik a windowsos társaikkal.
Nincs kizárva, hogy a Google direkt csinálja, hogy a saját malmára hajtsa a vizet, de akkor a Firefoxon miért jobb, mint az Edge-n, amikor az nem is chrome alapú?[#2659Toth_Jani] , ha valmi jó, jobb volt, majd egyszer csak nem lesz jó, azt meg szokták említeni és nem a dicséret miatt. Mindennek van hibája, csak nem mindegy, mennyi és milyen! Van, aki úgy használja, hogy észreveszi, és van, aki soha nem találkozik vele.
Az okos TV-m lassan 6 éves androidos, csak YouTube megy rajta, semmi samba, dlna és hasonlók, TV részét sem használom, így letiltottam a felesleges dolgokat. Pörög mint egy búgócsiga. De, letiltás előtt, gyári viszaállítás után lassú volt, mert ment minden feleslegesen a gyenge hardverén, amit nem is használok soha. Így nem is tudom, hogy milyen más egyéb hibája van. Lehet, hogy a tuner része nem is működik, mert sohasem használtam. -
KunEmber
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest