- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigManus #2713 üzenetére
Igen, ez teljesen jó. Oké, nem állítottam, hogy mindig hibázik, csak szerintem többet, mint a google.
Legyen itt egy ellenpélda is:
Eredeti:
The ability to spot online scams is an important skill to have as the virtual world is increasingly becoming.
Google:
Az online csalások észlelésének képessége fontos készség, mivel a virtuális világ egyre inkább növekszik.
Bing:
Az a képesség, hogy helyszínen online csalások fontos készség, hogy mivel a virtuális világ egyre inkább válik. -
válasz
BigManus #2709 üzenetére
"Edge alatt a Bing Translator tökéletesen működik"
Hát, nem tudom, néhány hónapja amikor próbáltam az edge-ben a fordítást, elképesztő f@szságok is voltak benne, tökéletesen félreértett kifejezésekkel. Kár, hogy nem mentettem el ezeket, mert viccesek voltak.
Ugyanaz a szöveg a google-ben lefordítva sokkal értelmesebb volt, ráadásul gyorsabb is. Nekem valójában ez az egy problémám van az edge-el, emiatt nem váltottam, mert sajnos elég gyakran kell használnom a fordítót.
-
Buckey
őstag
válasz
BigManus #2542 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nálam az uBlock Origin, a Ghostery, a YouTube NonStop, Microsoft Defender Browser Protection és a Google Fordító van fent.
Akkor szépen leszedegetem/tiltom egyesével, és meglátom melyik mit alakít.ui.: Minden bővítmény letiltva, de így is csinálja, ha gyors vagyok.
Úgy tűnik, azért "fagy" le, mert még nem töltötte be az oldalt (pedig a "pöttyök" fent már eltűntek), és erre a reklámblokkolók még rátesznek egy lapáttal (pedig a Firefoxban is pont ugyan ezek vannak telepítve).
Mindegy, akkor marad a reklámblokkoló nélkül egy darabig. Meglátjuk hogy mi lesz a reakció.
Köszönöm a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest