- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
válasz
daimonion #1831 üzenetére
Igen, az asztali gépen mindig mentek! A laptopon idáig tényleg elég volt csak bejelentkezni és működött minden. Nokia windows phone om is volt az is működött. Most valamiért nem.... Kerestem esetleg kézi szinkronizációs lehetőséget, hogy direktbe szinkeljen, olyan sincs
-
Sweet Lou 6
addikt
-
törölt tag
válasz
daimonion #1758 üzenetére
Furcsa ha nálad a bétában alapból bekapcsoltan vannak azok a funkciók, mert a blogban is azt írják flags alatt kell kézzel bekapcsolni egyelőre. Én is így tettem. Ami még furcsa most a napokban írták ki a fejlesztők twitterre a DEV megkapta a mostani frissítéssel flags mögé téve a tracking protection funkciót. Pedig ez már eddig benne volt, használtam már egy ideje. Lehetséges A/B teszt van valakinél elérhető, másnál nem aztán is lehet csak kommunikációs zavar.
Nem fontos, lényeg kiadták még nyáron a bétát is. Múltkor csodálkoztam hol késik, mert valahol azt olvastam tavasszal, hogy majd júliusban érkezik. Nem számít utólag, a DEV is elég stabil volt már. A bétára most azt írják ezt már nem kockáknak is ajánlják napi szintű böngészésre.
Redditen Q&A-t is tartottak a béta alkalmából.
(#1771) nicu71: muszáj megszokni! Eleinte engem is zavart, aztán minél többet használod lassan megszokja az ember szeme. Ha nem is egészen, az a titok nem szabad váltogatni az újat az eredeti Edge-dzsel. Fejest kell ugrani az újba, illetve még Firefox próbát tehetsz. A nem hivatalosan kiszivárgott stabil Chromium Edge-ről azt írták telepítéskor el is tünteti a régit.
-
junior11
veterán
válasz
daimonion #1758 üzenetére
Érdekes, nálam ugyanazok a szinkronizációs beállítások működnek, mint a Dev alatt, vagyis még nem minden, a böngésző bezarasakor be lehet állítani, mit töröljön, itt nekem minden ki volt kapcsolva, aktiválni lehet, amit szeretnék.
Valamint a smooth scrolling és a tracking protection is csak az Edge flags mókolása után működött. 🤔
-
daimonion
senior tag
válasz
daimonion #1757 üzenetére
Ez a béta gyakorlatilag egy igen stabil dev .Minden synronizáció működik amikor bezárod a böngészőt akkro törli automatikusan az előzményeket amit ( TROBI ) a google chrome nem.Meg a szokásos finomságok is benne vannak
Ja alapból bekapcsolva a smooth scrolling és a tracking prevention amelyet úgy kellett külön bekapcsolni a devben .Magyar nyelv sajna még nincs -
TRob1
veterán
válasz
daimonion #1748 üzenetére
Nem értem miből gondolja bárki is h egy beta vagy egy "stabil" stabilabb lesz... hisz Chromium. Azzal meg folyamat van baj. Néha kicsit jó, néha kicsit nem.
Ott is volt már sokszor ilyen "nem válaszol" meg ezer más panasz... A világ legalább fele panaszkodik a Chrome-ra is.ui: Na jó, csak vicc volt, lehet hogy jobb lesz majd.
-
-
daimonion
senior tag
válasz
daimonion #1696 üzenetére
Version 77.0.235.5 (Official build változás listája
-
törölt tag
válasz
daimonion #1687 üzenetére
Ha nem küldesz feedbacket, akkor minek legyen ott állandóan?
A véglegesben sem lesz ott. Én a profil gombot is elrejteném menübe ha lehetne.
Az eszköztárhoz kapcsolódik még, a kanári verzióban már benne van a kedvencek gomb ahogy Spartan Edge-ben.
A DEV csatornán pedig javították a Twitter videó bugot gyorsan. Bárcsak a Win10 fejlesztők is ilyen ütemben hallgattak volna a visszajelzésekre az elejétől fogva, az Edge csapat kommunikációja most elég jó. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
daimonion #1668 üzenetére
A jelenleg Windowsban előretelepített Edge (tehát a stabil, nem a Chromium alapú) a felhasználók által meglátogatott weboldalak címeit elküldi a Microsoftnak, ők pedig ezt a Smart screen szűrő fejlesztésére használják (ez az a szűrő ami a vírusos, kártékony oldalakat és fájlokat kiszűri). A böngészővel letöltött fájlokról is adatokat oszt meg, mint a fájl neve, tanúsítványa, letöltés helye, hash adatok (ezt szintén a Smart Screen szűrő fejlesztése miatt az MS szerint).
-
gV
őstag
válasz
daimonion #1600 üzenetére
és twofatcat:
én csak annyit mondtam, hogy illeszkedjen már a win 10-hez, ennyi. főleg, ha az eredeti Edgenél nagyából sikerült. ott sem teljesen mert dark témával a cím soron jobb egér kattra előjövő menü marad light témás és hogy miért írok már most erről mikor még csak beta, mert az előbbi hibát én jeleztem képel szöveggel és mégis ba**k megcsinálni. ja, akkor hagytam abba az insiderkedést.
/a lekerekített sarkokat a cím sornál és lap füleknél kell szögletesre cserélniük + fluid design (áttetsző fejléc) ennyiről lenne szó/
-
törölt tag
válasz
daimonion #1572 üzenetére
Nyár közepén jön azt hiszem a béta. Egyébként az általad említett smooth scrolling szerintem nem pontosan ugyanaz ami az OG Edge-ben és UWP appokban szuper. Hanem csak a Chromium féle smooth scrolling. Nekem az eredeti Edge scrollja és betű megjelenítése kéne az új böngészőben is.
A javuló szinkronizálás örvendetes Chromium Edge alatt. UWP-nél szerintem eléggé gyenge, nemcsak Edge-ben. Más protokoll? OneNote-ra is néha rájön az öt perc, Mail app szinkron is komótos. A mobilom előbb jelez új emailről. -
daimonion
senior tag
válasz
daimonion #1571 üzenetére
A canaryban benne van a fordítás a címsorban és be lehet kapcsolni mindkét változatban a smooth scrolling funkciót is. De akár a password importot is. A szinkronizálás valamiért sokkal gyorsabb mint a jelenlegi hivatalos edgeben. Nem értem miért. Mit használnak itt ? Más szerveret ?
-
makoss
veterán
-
-
Predator2
addikt
válasz
daimonion #1356 üzenetére
Ezek megvannak. Csak hozzászoktam, hogy a Mozilla nem ennyire buta, használhatatlan. Elnézést.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1346 üzenetére
Csak motort váltanak. Marad UWP app, sandbox és háttérben felfüggesztés is. Az Edge név, UI és funkciók is. Ígéretek szerint a smooth scroll és touch is. Reméljük a betűrender is jó lesz. Nem egyszerűen motorváltást jelentettek be, azt is a Microsoft hozzáteszi a magáét a Chromium projekthez. Amiben ők jók.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1277 üzenetére
Facebook és Disqus miatt felesleges tiszta telepítést csinálni. Nem fog gyorsabban betöltődni. Az új YouTube felület sem a Google nem szabványos saját megoldása miatt. Én visszaállítottam a régi YouTube kinézetet és úgy elég gyors.
Ha más oldalakon általánosan lett lassú, akkor érdemes cache-t törölni. Én pont azon lepődtem meg, kicsit pörgősebb lett a böngészés az új verzióval.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1242 üzenetére
Azt te tudod a te gépeden te mit csinálsz, én csak azt állítottam a Windows alapértelmezése gyárilag a dupla katt megnyitás. Ha hiszed, ha nem. Legközelebb felteszel szűz Windows-t gyári beállításokkal akkor látni fogod. Minden útmutató ezt veszi figyelembe amit te ide betettél az is azt írja az elkészített asztali parancsikonon katt kétszer, és én csak erre világítottam rá, válthatnák az alapértelmezést az egy katt megnyitásra hiszen úgy lenne következetes minden mással.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1238 üzenetére
A Windows alapértelmezése a dupla katt ezt magyarázom, ezért az útmutatókban is az szerepel kattintsunk kétszer:
Egyszer biztosan átállítottad single clickre mint én szoktam hiszen úgy sokkal kényelmesebb, és ha be van kapcsolva gépházban a szinkronizáció akkor meg is jegyzi magának a Windows a személyre szabott beállítást és új telepítéskor visszaszinkronizálja.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1235 üzenetére
Ha ezt követően kétszer kattintunk a parancsikonon, az Edge böngésző InPrivate módban fog elindulni.
Aláhúzottra utaltam, mindig meglepődök a Windows alapértelmezése a dupla kattintás mappákra, asztali ikonokra, fájlokra. Teljesen következetlen a többivel start menü, tálca... képzeld milyen furcsa lenne például a Win gombra kétszer kellene kattintanod hogy megnyíljon a start menü, vagy böngészőben egy linkre. Így már érted?
-
törölt tag
válasz
daimonion #1233 üzenetére
Érdekes a dupla katt alapértelmezés, nekem első dolgom Windows telepítéskor a single-clicket beállítani. Hiszen se a tálcán, start menüben, se böngészéskor nem kattintasz kétszer semmire, se telefonon az ikonokra koppintani, akkor miért a File Explorer legyen kivétel ahol kétszer katt?
-
törölt tag
válasz
daimonion #1207 üzenetére
az a kérdés, hogy a disquis hozzászólásokat miért tölti be ilyen lassan ? ez Edge sajátossága vagy konfiguráció függő.Pl aki aktívan használod az EDGE-t Nálad betölti ezeket az oldalakat amit a kolléga linkelt ?
ha igen és gyorsan akkro megtudhatjuk milyen konfigon ?Okés, bár nem érdekel a foci, de ez most mellékes, tehát tesztelésre megnyitottam ezt a cikket, mert 451 hsz. van hozzá.
Először elkezdett pörögni, aztán bedobta, hogy "Disqus seems to be taking longer than usual." Ezt hagytam neki cirka 20 mp-ig, utána betöltötte a posztokat. Majd ismét forogni kezdett és újabb 20 mp után megnyugodott, azóta stabilan lehet nézegetni az oldalt. Ez tehát - egy megszakítással - 40 mp.
Konfig: Intel Core i3-4170@3,7 GHz / NVidia GeForce GTX 1050 / 8 GB RAM / Win 10 Pro 1803.
Amihez csak 1 db hsz. van, azt szempillantás alatt töltötte be.
SZERK.: életemben másodszor járok Disqus-os lapon (tudtommal), ezért ez eddig fel sem tűnt, pedig sokat fórumozok, úgyhogy zavarna engem is, ha érintene.
-
nicu71
addikt
-
törölt tag
válasz
daimonion #1183 üzenetére
Ehh, szerkesztési időn túl lett gyanús, hogy azt a részt benéztem. Jogos, meg is követlek érte.
Ami a topik témáját illeti: talán csak a Microsoft legmélyebb bugyraiban jártas szakértők tudják megmagyarázni az anomáliát, amiről napok óta beszélgetünk. Némelyikünk nem is látta a Play áruházban vagy ha látta, itt nem engedte települni (nem elérhető magyarázattal). Mások pedig simán látják és nyűg nélkül felrakják.
Finoman szólva is különös. Ma pedig, hogy immár magyarul is tud, neked is meglett.
Még egyszer elnézést, feleslegesen kaptam fel a vizet, sorry.
A végéhez: ja-ja, miért is menne minden flottul... bár kedvelem a MS termékeket, droidon és pc-n is, elismerem, hogy ez fajta bénázás jellemző rájuk.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1176 üzenetére
Értelek. Pont ezért írtam, hogy rejtély - hiszen módosítás nélküli (ahogy fogalmaztál: nem buherált) rendszert futtató Huawei és Samsung mobilokat tudtam saját példaként hozni. Nálunk (mint azt írtam, bár visszaolvasni nem szokásod) látható a Play áruházban és simán települ. Ezért sem írtam ennél többet arról, hogy miként kell telepíteni (amit szintén számon kértél... no mindegy).
Ha egy szmájlit, ami NEM is egy NEKED szóló posztban látsz, te "kiröhögésként" értelmezel (tévesen), azzal nem tudok mit kezdeni.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1173 üzenetére
(#1173) daimonion
Megértem, hogy a helyzet miatt mérges vagy, de kérlek engedd meg, hogy felhívjam a figyelmedet: amit számon kérsz rajtam, azt nem sokkal előtted, a 1167-es posztomban leírtam. Idézem: Fiam is, én is hazai régiókódos Android telefonokon használjuk.
Sajnálom, ami van nálad, ám ha indulatból posztolsz és/vagy nem olvasol vissza, akkor az csak azt eredményezi, hogy alaptalanul támadod a másik felet.
* * *
Nálatok Magyar nyelven és régióban használjátok a telefont ?
Igen.
Ha nem akkor angol ?
Nem.
Kell telepíteni az MS launchert vagy nem ?
Nem feltétele, a gyári launcherrel is működik.
A fejedet a falba verő hangulatjelek beszúrogatása helyett inkább olvass vissza, mielőtt nekimész valakinek a fórumon. Ez a stílus itt nem menő, amit előadsz.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1173 üzenetére
Látható az általam linkelt vidiben, hogy magyar nyelven használom, egyébként próbáld meg ebből telepíteni:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.appmanager
-
törölt tag
válasz
daimonion #1170 üzenetére
És Nicu:
Nekem sincs magyarázatom a ti eseteitekre. A családban van Huawei P9 lite (Nougattal), Samsung Galaxy S7 (Marshmallow, Nougat, jelenleg Oreo) és Samsung Galaxy A3 (2017) szintén Nougat, majd Oreo. Mindegyik telefon összes Android verzióján látható a Microsoft Edge, települ és működik. Rejtélyes.
-
-
törölt tag
válasz
daimonion #1096 üzenetére
A magyar nyelv az egyik legnehezebb a világon, viszont mi nem is beszélgetni akarunk vele hanem az volt hülye döntés az Edge-ben a Cortanához kötni az egyszerű dolgokat is. Amihez nem kell semmilyen régiós és nyelvi sajátosság! Például jobb klikkre gyorsinformáció, dalszöveg, emailből és naptárból kihúzni információkat.
Most magyar régióval csak egy fapados Binget kapunk... ami US-UK régión kívül gyenge! Rendesen nem akar lokalizálni a Microsoft, ebben sokkal jobb a Google. Angol témákra használom a teljes funkciós UK Bing-Cortanát, magyar dolgokra Google.
Ősszel is látszott a fapados Cortana-Bing és Edge átka: az őszi bug Windows frissítéskor, mivel az Edge címsora és a Windows kereső is tulajdonképpen Cortana motorháztető alatt, magyar régión a 1709 elrontotta a címsoros keresést és javaslatokat! Két hónap kellett a javításra, mert Redmondban csak annyit láttak US régióval minden rendben.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1085 üzenetére
Sajnos szerencsejáték, hogy "valahol" a felhőben ott vannak a kedvencek és jelszavak, aztán szinkronizál vagy sem a háttérben. Csinálniuk kellene egy manuális szinkron gombot a Microsoft fiókba!
Amikor kijön a 1803 most én is tiszta telepítést csinálok, majd szólok nálam visszarakta-e. -
junior11
veterán
-
Pierre75
senior tag
válasz
daimonion #934 üzenetére
Így néz ki csak 125% OS skálázás mellett (15" FHD laptop). Régi bug, főleg a 4K kijelzős laposok sírdogáltak felette, hogy a skálázással vannak gondjai az MS-nek. Disquus fórumok az április CU óta használhatatlan, fél éve nem sikerül ezt se javítani. Azért sajnálom, mert 2 évig örömmel használtam, gyorsabb volt a többinél öreg gépen is, de kezdem unni az újabbnál újabb hibáit.
-
csab2
veterán
válasz
daimonion #922 üzenetére
Természetesen ugyanazzal a MS fiókkal vagyok bejelentkezve mind a két gépen.
Az is zavar, hogy hiába van bekapcsolva a jelszavak elmentése, bizonyos oldalaknál nem működik, nem menti el a jelszót. Olyan oldalakon, ahol a Chrome simán elmenti. Ilyen pl. az icloud.com. Nem is ajánlja fel az elmentést.
-
törölt tag
válasz
daimonion #910 üzenetére
Átlaguser szemével nézd, ő nem fog magától ilyet keresni Defender beállításokban és mivel a frissítés után FCU egy értelmes összefoglalót sem dob ki a változásokról, nem is tudja az átlag létezik a funkció. Mert a tálcán a My People vakítást fontosabb reklámozni és alapból bekapcsolni...
Amikor Vista és 7 idején az UAC volt az új biztonsági funkció, alapból be volt kapcsolva. És később a Smartscreen is alapból. A védett mappák most nem, ez a különbség!Említhetném az SMB1 témát is. Ha clean install FCU-t raksz fel akkor alapból kikapcsolva már biztonsági okokra hivatkozva, nagyon helyesen. (Wannacry ezt is kihasználta) Ha tiszta telepítés helyett csak frissít az átlag, ugyanúgy bekapcsolva marad.
Miért nem lehet build váltáskor feldobni egy ablakot: "SMB1 ezer éves funkciót kikapcsoltunk biztonság miatt, ha mégis kell itt tudod visszarakni saját felelősségre. Szintén biztonság miatt Protected Folders új funkciót pedig bekapcsoltunk az érdekedben."
Még szerencse Edge+Smartscreen+Defender naprakész Windows-zal és állandó külső backuppal, józan ésszel netezve önmagában is elég biztonságos. A ransomware hullámot inkább a régi nem frissített gépek szívták be.
Offban írtam, csak utoljára ennyit még hozzá akartam szólni a témához. Kanyarodjunk vissza az Edge-hez.
-
törölt tag
válasz
daimonion #889 üzenetére
És ha cinikusak vagyunk, akkor biztonsági szempontból jót tesz szinte a kutya se használja. A hackerek el vannak foglalva a Chrome és annak kiegészítőinek támadásával.
A Microsoft talán azért sem siet alapvető hibák megoldásával, mert azt gondolják elég lesz a Win7 nyugdíjba küldésekor letenni egy normális böngészőt? Én két éve teljesen bétatesztelőnek érzem magam, annyi probléma akad a jó dolgok mellett. Nagyon nem reménykedek a Fall Creators Update verzióban sem. Két év alatt a tapasztalatom röviden:Pozitív:
gyorsan elindul
nagyon sima görgetés
elvileg nagyon biztonságosNegatív:
Youtube, Facebook, Disqus halál rajta ezzel kapásból elidegenítik az emberek többségét
instabil kissé, nem elég reszponzív (címsor, tabok kezelése, elszállás)
UI nincs átgondolva
kiegészítők lassú engedélyeztetése, rossz áruházi terjesztés
sok hiányzó vagy rosszul implementált funkció
évi 2-3 frissítés kevés és akkor is a parasztvakító funkciókra koncentrálnakNekem ez a fő böngésző, azért mégis megértem aki kitépi a haját tőle.
-
-
Tosee
őstag
válasz
daimonion #822 üzenetére
Sajnos nálam valamiért nem működnek...
Telepítettem Ghostery-t, és ublockot is de sajnos egyik sem jó. Áruházban ha rákeresek valamelyik bővítményre írja, hogy hibát észlelt és a hiba kijavításához telepítsem újra a bővítményt. Nem egyszer megtettem, de sajnos valamiért mindig hibásan telepíti... -
törölt tag
válasz
daimonion #780 üzenetére
Két jó dolog miatt nézek el minden hülyeséget az Edge-nek:
1. Nagyon jó a smooth scroll, semmilyen Chrome beállítás vagy kiegészítő nem tudja ezt így, Edge mellett darabosnak hat minden más. (kivéve Apple gépeken Safari)
2. És képtelen vagyok hosszú távon megszokni a Chromium alapú böngészők betű megjelenítését, ezért régen Firefox után IE11 és a Win8-ban az a Metro IE volt és most 1-2 éve Edge.Egyedül azt sajnálom tényleg úgy általánosságban, hogy a Win10 kijött két éve, azóta volt már három Service Pack és mégis még mindig ott tartanak alap dolgok nem működnek az egész Win10 újdonságainál: az egész UWP téma ciki lett, tök béna áruház, funkciók hiányoznak, instabil, használhatatlan default appok, design terén a Fluent lesz már a harmadik-negyedik nekifutás, nincs átgondolva semmi, évekkel ezelőtti hibák jelen vannak még mindig.
Emlékszem én a maga idejében az XP és a 7 se volt jó először, de 1-2 Service Pack után már korrekt volt. Win10 még mindig gyerekcipőben, stabilitás terén főleg a nálam nagyon stabil és megbízható 8.1 után nagyon feltűnő a különbség. Altatásból visszatérve belassul, a profil mappa magától korrupt lesz és lehalnak az appok, csempék, driver gondok satöbbi. -
törölt tag
válasz
daimonion #736 üzenetére
Tudom nem változik semmi, de visszapasszolva a labdát miért furcsa az Edge topikjában írok az Edge hibáiról és MS bénázásáról? Miről beszéljünk akkor itt a vidám hangulatért, arról ki mit ebédelt? És azért jókat is írtam róla.
A flash játékoddal nem fognak foglalkozni, még a Spotify web player is egy rakás szar, pedig az nem csak egy random garázscég kis játéka. Pusztuljon csak végre a flash! De hogy nem működnek jól a legnépszerűbb oldalak már komolyabb probléma. Te, én tudjuk használni alapként, mert ismerjük a főbb hibákat beletörődve. Szüleim laptopjára nem merném alapnak tenni, mert 5 percenként panaszkodnának ez nem megy, az nem megy.
-
törölt tag
válasz
daimonion #732 üzenetére
Ha kihagyom a paprikát a lecsóból, jogos érv hát csak most kezdtem el főzni tanulni? Szerintem nem.
Alapvető dolgok hiányoztak, hiányoznak még az IE-hez képest is. (A Vivaldit talán 30 ember csinálja, mégis folyamatosan fejlődik.) Most ősszel az új win buildnél az lesz a nagy Edge was ist das, hogy teljes képernyő és lehet szerkeszteni a kedvencek url-jét. És lehet a tálcára kitűzni lapokat, persze nem úgy mint a Chrome hogy UI eltűnik és kvázi önálló appként tudod használni a kitűzött webmailt, facebookot, egyebeket egy minimalista ablakban. Nem...
Én nem használok Lastpass-t, így engem nem érint. Viszont tudom sokaknak meg fontos lenne. Chrome, Firefox alól is eltűnt? Akkor ki a hunyó... pl. Disqus, Facebook Edge alatt halál, ki tehet róla?
Ráadásul az MS saját hibája arrogánsan nagy arccal reklámozza, ígér fűt-fát előre összevissza, aztán csúszás, nem teljesítés és akkor még kritizálni se lehessen? Ez a kiegészítős sztori pont ilyen, lásd ublock origin és miért üres az áruház.
Kritizálom mert defaultként naponta használom, a sok gyerekbetegséget csak a szuper smooth scroll ellensúlyozza. (illetve én nem tudom teljesen megszokni a chromium betűmegjelenítését, IE, Edge, Firefox jobban bejön, a legszebb Mac-en Safari)
Most Creator Update után örültem a lapok félretételének, hogy fájlba is le lehet végre exportálni a kedvenceket kiküszöbölve a nem mindig megbízható szinkronizálást, viszont mérgelődtem elkúrták az olvasó módot. -
törölt tag
válasz
daimonion #712 üzenetére
Anyumnál is kikapcsoltam az Adobe Flash-t (megelőző intézkedés a napokban)
Vajon ha így használod akkor is?
Anyum Facebookon csüng, de nem játszik. Chrome az alapértelmezett böngésző, de amint lejár a Kaspersky még 219 nap, át akarok állni PC-n mindenképpen Edge + WD + WF + Adguard for Windows négyesre. Az Edge a SmartScreen szűrő miatt különösen fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest