- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
junior11 #1876 üzenetére
Tudom, hogy fejlesztői verzió, épp ezért is várom meg a véglegest, ami talán már nem csinál ilyeneket (témákat nem tudok letölteni, mert állítólag már letöltöttem
), de az nem zavar . Annyi pluszt nem ad, hogy ne tudjak nélküle létezni.
[(#1877) nicu71] , az az érdekes, hogy egy-két oldalnál szó nélkül kilép, majd megnyitás után megnyílik minden, mintha mi sem történt volna, kivéve a "hibás oldal". A "hibás" weblapot megnyitva megint kilép, majd a böngészőt megnyitva ugyan úgy megnyílik minden, kivéve a "hibás" oldal. Ezt párszor eljátszva (semmi változtatás nem történt) egyszer csak megnyitja a "hibás" oldalt is. Utána sincs gond, hiába zárom be a böngészőt, indítom újra a gépet, már jó. Az alinál is eljátszotta, utána meg simán meg tudtam nyitni, már nem omlott össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest